Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular Opera GX Geç Yüklenen Sayfa Problemi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

DESMOND

Araştırmacı
Araştırmacı
Opera GX Kullanıyorum ve sayfalar çok geç açılmaya başladı. Bazen dakikalarca bekliyorum açılmıyor. Örnek youtube girmeye çalışıyorum dönüyorda dönüyor. Video izlerken dizi izlerken hiç bir problem yok hiç donma yaşanmıyor. Millenicoma baktırdım arıza yok güncelleme yapıldı hızlar test edildi. Allah rızası için şu sorunumu çözün deli edecek beni. Başka forumlar olsun baktım çözüm yok.

Telefonda opera kullaniyorum. Ozellikle aksam 20-24 arasi ayni problemi yaşıyordum. Ayarlarda veri kaydetme diye bir ayar var. Normalde veri tasarrufu icin kullaniliyor ama sonrasinda eksisozluk'un engellendiği donemde vpn kullanmamama ragmen veri kaydetme acikken opera uzerinde siteye giris yaptigini fark ettim. Galiba veri tasarrufu dışında vpn gibi bir işlevide var. Ozellikle geceleri yavasladigini hissettigim zaman veri kaydetmeyi kapatiyorum ve hizim normale dönüyor. Sizin taraycinizda bu ozellik varsa kapatip deneyebilirsiniz.

Opera GX Kullanıyorum ve sayfalar çok geç açılmaya başladı. Bazen dakikalarca bekliyorum açılmıyor. Örnek youtube girmeye çalışıyorum dönüyorda dönüyor. Video izlerken dizi izlerken hiç bir problem yok hiç donma yaşanmıyor. Millenicoma baktırdım arıza yok güncelleme yapıldı hızlar test edildi. Allah rızası için şu sorunumu çözün deli edecek beni. Başka forumlar olsun baktım çözüm yok.
Başka tarayıcılarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Telefonda opera kullaniyorum. Ozellikle aksam 20-24 arasi ayni problemi yaşıyordum. Ayarlarda veri kaydetme diye bir ayar var. Normalde veri tasarrufu icin kullaniliyor ama sonrasinda eksisozluk'un engellendiği donemde vpn kullanmamama ragmen veri kaydetme acikken opera uzerinde siteye giris yaptigini fark ettim. Galiba veri tasarrufu dışında vpn gibi bir işlevide var. Ozellikle geceleri yavasladigini hissettigim zaman veri kaydetmeyi kapatiyorum ve hizim normale dönüyor. Sizin taraycinizda bu ozellik varsa kapatip deneyebilirsiniz.
veri tasarrufu yazdığımda bir şey çıkmıyor maalesef. Bilgisayar varsa bi kurcalar mısın

eskiden opera kullanırdım son 2 senedir Brave kullanıyorum telefonda pc de sıkıntı yaşamadım hiç.

opera gx oyunculara özel tarayıcı belki ram kısıtlaması filan yapmışsınızdır düz opera yükleyin vpn acık mı bi kontrol edin en son care kaldırıp geri yükleyin

Edge üzerinde test ediyorum 1 2 saniyede açılıyor sayfalar. Bazen dakikalarca gelmiyor sayfalar daha önceden böyle değildi. İnternetim güzel saniye sürmeden sayfalar arasında gezerdim.
Edge düzgün çalışıyor, Opera yavaş kalıyor yani. Opera'da VPN açık kalmış olabilir, eğer açık kalmadıysa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. Veya yüklediğiniz bir eklenti de yavaşlatıyor olabilir.

Edge üzerinde test ediyorum 1 2 saniyede açılıyor sayfalar. Bazen dakikalarca gelmiyor sayfalar daha önceden böyle değildi. İnternetim güzel saniye sürmeden sayfalar arasında gezerdim.
Revo Uninstaller programı ile Opera'yı kaldırın. Sonra tekrar yükleyin bakalım belki düzelir.

Edge düzgün çalışıyor, Opera yavaş kalıyor yani. Opera'da VPN açık kalmış olabilir, eğer açık kalmadıysa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. Veya yüklediğiniz bir eklenti de yavaşlatıyor olabilir.
Vpn açık değil ben vpn kullanırken bile sıktıntı yaşamıyordum. Önbellek temizliği de yaptım çözülmedi sorun.

ek olarak chrome yükledim orda da test ettim. Önce operada sayfaya tıklıyorum sonra chrome da ve chrome 1 2 saniyede açıyor opera gx önce yapmama rağmen bekliyor. Ekstra başka eklenti vs yüklemedim her zaman neyse şuanda da o

Opera Gx ayarlarında "donanım hızlandırma" ibareli bir ayar olması gerek. Ama hangi bölümde bilmiyorum. Bu ayarı bulun. Ayar açıksa kapatın, veya kapalıysa açın. Bu şekilde tekrar deneyin. (Ayarı yaptıktan sonra tüm kayıtlı tarayıcı çerezlerini silmenizi ve tarayıcıyı kapatıp açmanızı öneririm)

Opera Gx ayarlarında "donanım hızlandırma" ibareli bir ayar olması gerek. Ama hangi bölümde bilmiyorum. Bu ayarı bulun. Ayar açıksa kapatın, veya kapalıysa açın. Bu şekilde tekrar deneyin. (Ayarı yaptıktan sonra tüm kayıtlı tarayıcı çerezlerini silmenizi ve tarayıcıyı kapatıp açmanızı öneririm)
o ayarı ben kapatmıştım ekranda dizi izlerken falan sıkıntı oluyor görüntüde yırtılmalar mı desem gdip gelme öyle bir şeyler oluyor diye.

o ayarı ben kapatmıştım ekranda dizi izlerken falan sıkıntı oluyor görüntüde yırtılmalar mı desem gdip gelme öyle bir şeyler oluyor diye.
Açıkçası eskiden ben bu tarayıcıyı kullanıyordum. Sonra zaman zaman kendini benim isteğim haricinde güncellediğini fark ettim.Kontrolümün dışına çıkan uygulamaları pek sevmiyorum. Edge'yi denedim. Okadar fark etti ki bunu anlatamam. Tabi her donanımda aynı sonuçlar alınması mümkün değildir.
Size tavsiyem, tüm tarayıcıları silip edgeyi denemeniz olur. Ve bilgisayardaki ağ bağlantılarından dns ayarınızı kontrol edin
8.8.8.8 / 8.8.4.4 ayarını tavsiye ederim.
Tüm bunlara rağmen sorun yaşıyorsanız sisteminizde farklı bir problem olabilir.
SSD de bir problem olabilir. Genelde kapasitesi dolmaya yakın olan ssd lerde buna benzer durumlar oluşabilir.
En son çare Format atmanızı, ardından tüm driverlerinizi güncellemenizi öneririm.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri