Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

DAEWOO 65DA55UA11 Android TV Teknik Detayları

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
DAEWOO 65DA55UA11 Android TV Teknik Detayları sitemizde yayınlanmıştır.

TV de şu an için tekil panel SDP kullanılmıştır.
Bu yazının yayınlandığı tarihten aylar osnra bu modeli satınalmayı düşünenler lütfen panel sorgulaması yapmayı ihmal etmesinler.

DAEWOO 65DA55UA11 Android TV Teknik Detayları sitemizde yayınlanmıştır.

TV de şu an için tekil panel SDP kullanılmıştır.
Bu yazının yayınlandığı tarihten aylar osnra bu modeli satınalmayı düşünenler lütfen panel sorgulaması yapmayı ihmal etmesinler.

Merhaba bende bu televizyonu aldım tarih 28 şubat 2024 . vestel servis menüsünde panel bilgisi kısmında 65_VESQNFRZ01F_N1UHD_D_F0_V_185_V5725 bilgisi bulunmakta, hala SDP panel üretimi devam edip etmediğini nasıl anlayacağım? TV ben 65DA55UA11 i aldım diğer 65DE modelini ALMADIM KARMA PANALEDİR DİYE. CEVAPLAYAN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. Sıkıntılı bir durum olursa iade değişim yapacağım.

Merhaba bende bu televizyonu aldım tarih 28 şubat 2024 . vestel servis menüsünde panel bilgisi kısmında 65_VESQNFRZ01F_N1UHD_D_F0_V_185_V5725 bilgisi bulunmakta, hala SDP panel üretimi devam edip etmediğini nasıl anlayacağım? TV ben 65DA55UA11 i aldım diğer 65DE modelini ALMADIM KARMA PANALEDİR DİYE. CEVAPLAYAN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. Sıkıntılı bir durum olursa iade değişim yapacağım.
Servis menüsündeki kod SDP paneli sembol ediyor doğru.

Çok teşekkürler üstat Karma panel olmaması iyi, peki bu Sdp panel nasıl bir paneldir vestelin kendi 65 inç tvlerine göre, gmrüntü kaltiesi deawoda biraz kötü gibi vestel yazan tvye göre, ölü piksel ve arkadan bir cızırtı sesi geldi değişime yollayacağım sanırım.

Çok teşekkürler üstat Karma panel olmaması iyi, peki bu Sdp panel nasıl bir paneldir vestelin kendi 65 inç tvlerine göre, gmrüntü kaltiesi deawoda biraz kötü gibi vestel yazan tvye göre, ölü piksel ve arkadan bir cızırtı sesi geldi değişime yollayacağım sanırım.
SDP kaliteli bir üreticidir. Panel VA tabanlı olduğu için renk soluk olabilir. Ölü piksel olabilir ki 65 inç 4K tv de dibine girmediğiniz sürece sizi rahatsız etmez. Panelde ışık sızması, bulutlanma felan yoksa değiştirmeyin derim. Arkadan gelen cızırtı sesi de anakartın üzerinden elektrik akımı geçtiği için normaldir. Onu da televizyona yaklaşınca duymanız lazım dert edilecek bir durum değil ama illa değişeceğim derseniz siz bilirsiniz.

Işık sızması bulutlanma yok, sadece bir iki tane ölü piksel ve hafif uğultu cızırtı sesi geliyor tvnin sol arkasından sessiz ortamda uzaktanda biraz duyabiliyorum, görüntü netliği dediğiniz gibi panel özelliğindendir belki, Tv nin sesi ve android arayüz hızı çok hoşuma gitti fiyatına göre bence gayet hızlı, servis ölü pikseli onaylarsa 1 kez aynısıyla değişim yapacağım yine de, hayırlısı bakalım. Teşekkürler Cevaplar için üstat.

Işık sızması bulutlanma yok, sadece bir iki tane ölü piksel ve hafif uğultu cızırtı sesi geliyor tvnin sol arkasından sessiz ortamda uzaktanda biraz duyabiliyorum, görüntü netliği dediğiniz gibi panel özelliğindendir belki, Tv nin sesi ve android arayüz hızı çok hoşuma gitti fiyatına göre bence gayet hızlı, servis ölü pikseli onaylarsa 1 kez aynısıyla değişim yapacağım yine de, hayırlısı bakalım. Teşekkürler Cevaplar için üstat.
Bu urun hala tekil sdp panel mi acaba, almayi dusunuyorum televizyonu

Siparis verdim bakalim hayirlisi, sizin iade sureci ne durumda acaba?
Ben değişim talep etmiştim Mart ayında 1 hafta içinde onaylandı, yeni tv getirdi servis, yeniyi takıp öncekini iade alıp götürdü, bi kaç ölü piksel ve arkadaki hafif cızırtı için değişim talep etmiştim, ancak gelen yeni tv de aynı değiştilen gibi ölü pikselli 1-2 tane bende çok sorun etmedim, çünkü daha önceki mesajlarda murat beyin dediği gibi 65inclerin çoğunda çıkıyor demekki normal çok sorun etmedim, kullanıyorum salonumda ihtiyaç oldukça, aşırı bulutlanma ve ışık sızması çıkarsa buna dikkat etmeli sadece.

Hkc panel nasildir Adem bey?
Kötü değildir ama genelde ekonomi sınıfı üretimlerdir.
Tabi bir de İYİSİ HANGİSİ desen verecek cevabın ne kadar kesin olacağı da tartışılır artık yeni nesil üretimlerde.

Halen SDP lerin dayanıklılık süresini takip ediyorum ben.

Kötü değildir ama genelde ekonomi sınıfı üretimlerdir.
Tabi bir de İYİSİ HANGİSİ desen verecek cevabın ne kadar kesin olacağı da tartışılır artık yeni nesil üretimlerde.

Halen SDP lerin dayanıklılık süresini takip ediyorum ben.
Ekonomi sinifi urun seciyorsak beklenti ona gore olacaktir ama zaten benim sahsen maksadim her urunde fiyat performansi maksimize etmektir. Mesela benim alanim bilgisayar en üst seviye donanim almak genelde gereksiz pahalidir orta ist seviye urunlere bakarsiniz islemci ve ekran kartinda gibi. Dolayisiyla Hkc vs Sdp desem ayni sinifin urunulerse hangisi tercih edilir?

Ben değişim talep etmiştim Mart ayında 1 hafta içinde onaylandı, yeni tv getirdi servis, yeniyi takıp öncekini iade alıp götürdü, bi kaç ölü piksel ve arkadaki hafif cızırtı için değişim talep etmiştim, ancak gelen yeni tv de aynı değiştilen gibi ölü pikselli 1-2 tane bende çok sorun etmedim, çünkü daha önceki mesajlarda murat beyin dediği gibi 65inclerin çoğunda çıkıyor demekki normal çok sorun etmedim, kullanıyorum salonumda ihtiyaç oldukça, aşırı bulutlanma ve ışık sızması çıkarsa buna dikkat etmeli sadece.
Su ana kadar memnuniyet seviyeniz nasil?

Yeni gelen tv de cızırtı sesi var mi peki?

Su ana kadar memnuniyet seviyeniz nasil?
Şöyle söyleyim, Ben Misafir salonuna aldım bu tvyi, oturma odamda sürekli kullandığım başka bir akıllı tvim var philips, yani çok kullanmayacağım için ekranı büyük fiyatı ekonomik, en azından paneli de iyi ömürlü olsun istedim. mart ayında fiyatı 14.900-15.000. TL gibi bir rakama aldığım için 65 inç, android, sdp panel çıkması vs. Bana cazip gelmişti açıkcası, Çok nadir kullanıyorum kullandığım süre zarflarında fiyatına göre sesi, android arayüzü, görüntüsü bana yeterli geldi bir sıkıntı yaşamadım, sadece Va tabanlı panel olduğu için Görüntüsü birazcık soluk gibi geldi eski Lg panelli vestele Tvme göre buda normal Va paneller böyle genelde, duvar aparatlarını da servis ücretsiz takıyor. Ama dediğim gibi Fiyatına göre değerlendirdim.

Şöyle söyleyim, Ben Misafir salonuna aldım bu tvyi, oturma odamda sürekli kullandığım başka bir akıllı tvim var philips, yani çok kullanmayacağım için ekranı büyük fiyatı ekonomik, en azından paneli de iyi ömürlü olsun istedim. mart ayında fiyatı 14.900-15.000. TL gibi bir rakama aldığım için 65 inç, android, sdp panel çıkması vs. Bana cazip gelmişti açıkcası, Çok nadir kullanıyorum kullandığım süre zarflarında fiyatına göre sesi, android arayüzü, görüntüsü bana yeterli geldi bir sıkıntı yaşamadım, sadece Va tabanlı panel olduğu için Görüntüsü birazcık soluk gibi geldi eski Lg panelli vestele Tvme göre buda normal Va paneller böyle genelde, duvar aparatlarını da servis ücretsiz takıyor. Ama dediğim gibi Fiyatına göre değerlendirdim.
Sağdan soldan izleyince goruntu soluklasiyormu.bugun bu tv den siparis geçtik

Sağdan soldan izleyince goruntu soluklasiyormu.bugun bu tv den siparis geçtik
Siparis verdim bakalim hayirlisi, sizin iade sureci ne durumda acaba?
Bu tv yi kullanıyor musunuz memnun musunuz.yanlardan izleyince goruntude solma oluyormu.sizin tv nin paneli hangi marka cikti.
Kumandada sesli komut varmi acaba

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri