Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Philips the one 8506 ekrandaki yatay çizgiler hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ozanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Philips the one pus 8506
Herkese merhaba
Daha 2 senedi yeni bitmiş televizyonumun sağ üst köşeden başlamak üzere sola doğru azalarak giden siyah yatay çizgiler meydana geldi ortaya kadar görülüyor ama en altlarda yok ekranın ortasından üste kadar gözüküyor ayrıca format atma, kablo vs herşeyi kontrol ettim ancak sorun başka gibi
Konu ile ilgili servisle görüşmeden çözümü var mı ya da bilgi verecek olan destek rica ediyorum
Fotoyu da ekledim görebilirsiniz
Saygılar

Ekli dosyalar

• IMG_5437.jpeg
    IMG_5437.jpeg
    441 KB · Görüntüleme: 25
Benzer sorunu vestel TV de yaşamıştım ve bypass yöntemi ile sorunu giderdim. Hala da sorunsuz çalışıyor.

Çok çok büyük ihtimal sizinki de benzer bir yolla çözülür. TV kadar verip panel değiştirmeyecekseniz. Bozulursa da yenisini alırım gibi bir düşünceniz varsa, alın elinize tornavidayı ve hafta sonunuzu şenlendirin :D tamir ederseniz 3 yıl anlatacak malzemeniz olur elinizde :D

benim olay çift görüntü ile başladı, tamir ettim dediğim noktada yatay çizgi sorunum oluştu. Onu da işe devam ederek çözdüm

Murat Bey merhaba

Videolarda bant yöntemi ile çözümler gördüm bu işe yarar mı panel dediğiniz komple bir değişiklik midir yoksa arıza servis ile çözülür mü? Maliyetli bir işlem midir?
Servise verseniz dünyanın parasını isterler. Bantla by-pass yapılır ama ne kadar gider garantisi yok ki elinizin hassas işlere yatkın olması lazım yoksa yapmaya çalışırken komple bozarsınız. Nerede yaşadığınızı da yazın ben konuyu @Adem Helvacı ya attım belki panel onarım merkezlerinden fiyat alabiliriz.

Servise verseniz dünyanın parasını isterler. Bantla by-pass yapılır ama ne kadar gider garantisi yok ki elinizin hassas işlere yatkın olması lazım yoksa yapmaya çalışırken komple bozarsınız. Nerede yaşadığınızı da yazın ben konuyu @Adem Helvacı ya attım belki panel onarım merkezlerinden fiyat alabiliriz.
Bekliyorum murat bey hem adem beyin yorumlarını hem fiyatları

Benzer sorunu vestel TV de yaşamıştım ve bypass yöntemi ile sorunu giderdim. Hala da sorunsuz çalışıyor.

Çok çok büyük ihtimal sizinki de benzer bir yolla çözülür. TV kadar verip panel değiştirmeyecekseniz. Bozulursa da yenisini alırım gibi bir düşünceniz varsa, alın elinize tornavidayı ve hafta sonunuzu şenlendirin :D tamir ederseniz 3 yıl anlatacak malzemeniz olur elinizde :D

benim olay çift görüntü ile başladı, tamir ettim dediğim noktada yatay çizgi sorunum oluştu. Onu da işe devam ederek çözdüm

Valla tv 2 senelik ve yeni olması bakımından çöpe atarım diyemem yenileride dünya para şimdi dolayısıyla sizin kadar derine inemem belki by pass yöntemi bant işini becerebilirim

İstanbuldayım avcılar tarafında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri