Ben inceleriz i yeni keşfettim tam kullanımı bilmiyorum. Tv konusunda kararsız kalıyorum yardımcı olur musunuz..
Ben cekirdek ailemle kullanacağım cocuklar cizgi film izliyor. YouTube çok kullanıyorum. Evim de iki cam var fazla güneş alıyor gunes isigindan etkilenmeyecek 55 inc tv bakınıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba;
En önemli kriteriniz olan ekranın yansıma yapmaması özelliği ne yazık ki Samsung LS03B yani sizin istediğiniz ebat çerçevesinde 55LS03B modelinde mevcut.
Binlerce model bulabileceğiniz televizyon dünyasında mat panel televizyon bir elin hakikaten beş parmağını bırakın geçmeyi, bulmaz bile mevcut üretimlerde. Mesela Vestelde sadece 75U9520 o da denk gelirse mat panel, ONVO da 24'' ve 98'' olan mat panel, Samsungda ise LS03B olan 55'' 65' gibi ürünler mat panel.
Benim dikkatimden kaçan mat panel ürün var ise arkadaşlar yazar mutlaka.
Rakamsal bilgi vermek gerekirse.
Gerçek mat panel dediğimiz ürünlerde AG katman oranı %25 dolayın diyelim (Mesela benim evimdeki 55KU7500 gibi)
Mevcut bütün üretimler ise %1 ile %3 arasında değişiyor.
Bunların dışında koca ülkede AG katman seviyesi %5 olan tek üretici ise SDP yani Sakai Display.
O da sıklıkla önerdiğim Samsung 60BU8000 - Philips 65PUS8506 - Samsung 65BU8500 - TOSHIBA 65UA5D63 - TELEFUNEN 65TU9060 gibi modeller dışında %5 AG katmana sahip çok fazla ürün de bulamıyorsunuz ne yazık ki.
Bu çerçeveden bakınca sanki 60BU8000 en ideal seçenek gibi duruyor.
Hele bir de halen edu uzantılı mail adresi ile öğrenci indirimi devam ediyorsa 14-15.000TL bantlarında satın alabilirseniz güzel bir fırsat ürünü olacağı görüşündeyim.