Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Gree Airy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbirol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Gree Airy 12.000 BTU klimamızın montajı yapıldı, gelen arkadaşlara hiç karışmadım kendi hallerine bıraktım ve sonuç olarak bende inanamadım, işlerini okadar düzgün yaptılarki her şey bence 10 numara oldu. Vakum konusuna gelirsekte 45 dakika vakum yaptılar. Böyle ustalara selam olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 20318

Ekli dosyayı görüntüle 20319

Ekli dosyayı görüntüle 20320

Ekli dosyayı görüntüle 20321
Ekli dosyayı görüntüle 20322
Ekli dosyayı görüntüle 20323
Ekli dosyayı görüntüle 20324
Ekli dosyayı görüntüle 20325
Ekli dosyayı görüntüle 20326
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ustalarımızın.

Rica etsem teyit edebilir misn ürün üzerinden, 800gram soğutucu akışkan olması lazım.

9 luk 700
12 lik 800
18 lik 900 şeklindeydi @İlteriş Yılmaz ile baktığımızda.

17270946042966692035060097620955.jpg

@Adem Helvacı

Gree Airy 12.000 BTU klimamızın montajı yapıldı, gelen arkadaşlara hiç karışmadım kendi hallerine bıraktım ve sonuç olarak bende inanamadım, işlerini okadar düzgün yaptılarki her şey bence 10 numara oldu. Vakum konusuna gelirsekte 45 dakika vakum yaptılar. Böyle ustalara selam olsun.

güle güle kullan inşallah abi
artık ellerinden öper airy'nin arge bölümü sende
ateşle makinayı coştur bizi :kiskis

Hayırlı olsun. Kedi de teftişe çıkmış :D Sezonun yoğunluğu da bittiği için daha özenli işler çıkar doğal olarak. Tabii insan işi yine de sezon mezon dinlemez kasapsa anasını ağlatır işin.

Hayırlı olsun. Kedi de teftişe çıkmış :D Sezonun yoğunluğu da bittiği için daha özenli işler çıkar doğal olarak. Tabii insan işi yine de sezon mezon dinlemez kasapsa anasını ağlatır işin.
Seviyorum abi şöyle tatlı ve ahenkle yapılan montajları :D

hepsini denedim olmadı ya
Wifi Tuşu
Wifi işlevini açmak için "Wifi" düğmesine basın,uzaktan kumandada "Wifi" simgesi görüntülenecektir; Wifi işlevini kapatmak için" Wifi" düğmesini 5 saniye basılı tutun, "Wifi"
simgesi kaybolacaktır. Kapalı konumda, "MODE"ve "Wifi" düğmelerine aynı anda 1 sn basın, Wifi modülü fabrika ayarlarını geri yükler.

Benim modemde seçenek yok kendi kafasına göre uzaklaşırsam 2.4 alıyor yakın olursam 5 ghz'ye alıyor , aklıma sonradan geldi allahtan gelmese uğraş dur :)
Ben uzun süre sorun yaşadım bu 2.4 ve 5 konusunda, sonunda ikisinin şifrelerini değiştirdim.
Şımartın ürünleri de malum 2.4 den bağlanıyor hep. Bakıyorum sürekli 5 e bağlanmaya çalışıp kafa karıştırıyor, kökünden çözdüm.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri