Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Bosch Çamaşır Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

jzkzjzksksndnsn

Yeni Üye
Yeni Üye
Adem abi 4 3 bucuk ay önce bir bosch 10 kg 1200 devir iron steam özelliki bir çamaşır makinesi aldım makinanın yumuşatıcı gözünde su kalıo ve lastik arasındada aynı şekilde ve çamaşır makinesi her sıkmasında tak tak die vurma sesi ve arada makina zıplama yapıyor ve servisi 10 15 kere çağırdım her seferinde bu modeller böyle yanıtını aldım ve makinanin tak tak sesinin gayet normal olduğunu söyledi bende artık servis çağırmaktam bıktım 2 gün once Çamaşır Makinesi çalışmıyorken sadece fişi takılı iken ve makinenin kapağı açık iken makinanın pompası çalışmaya başladı kendi kendine fişi çıkardım geri düzeldi ama ben artık bıktım bu makineden her gün zıplama tak tak sesi başım ağrıdı artık bu makineden nolur yardımcı olurmusun adem abi

Adem abi 4 3 bucuk ay önce bir bosch 10 kg 1200 devir iron steam özelliki bir çamaşır makinesi aldım makinanın yumuşatıcı gözünde su kalıo ve lastik arasındada aynı şekilde ve çamaşır makinesi her sıkmasında tak tak die vurma sesi ve arada makina zıplama yapıyor ve servisi 10 15 kere çağırdım her seferinde bu modeller böyle yanıtını aldım ve makinanin tak tak sesinin gayet normal olduğunu söyledi bende artık servis çağırmaktam bıktım 2 gün once Çamaşır Makinesi çalışmıyorken sadece fişi takılı iken ve makinenin kapağı açık iken makinanın pompası çalışmaya başladı kendi kendine fişi çıkardım geri düzeldi ama ben artık bıktım bu makineden her gün zıplama tak tak sesi başım ağrıdı artık bu makineden nolur yardımcı olurmusun adem abi
Tam model no nedir acaba alacağım model olmasın:oops: korktum şu an. Beyaz eşyadan bir yüzüm gülmedi talihim dönsün diye sık elemeye çalışıyorum

Wga252z0tr efendim ben size direk Bosch markası onemiorum servis çok kotu zıplayan makinaya normal diolar
Aynı modeli almayı düşünüyorum. Çevremde kullannalarda çok menun sorunsuz dediler. Forumda da önerilen bir model olduğu için karar verdim. Acaba şans kötü çıktı yaşadığınız bölge bayide mi denk geldi size. Geçmiş olsun vallahi.

Aslında beyaz eşya şans işi tabi. Gerçi o da ben de yok fabrikadan gaz basılmadan buzdolabı gönderirler, kuruluma gelirler motor arızalı çıkar:cry::tara

Aynı modeli almayı düşünüyorum. Çevremde kullannalarda çok menun sorunsuz dediler. Forumda da önerilen bir model olduğu için karar verdim. Acaba şans kötü çıktı yaşadığınız bölge bayide mi denk geldi size. Geçmiş olsun vallahi.

Aslında beyaz eşya şans işi tabi. Gerçi o da ben de yok fabrikadan gaz basılmadan buzdolabı gönderirler, kuruluma gelirler motor arızalı çıkar:cry::tara
Ve birde dediğim Bosch çamaşır makinesi modelini şikayet var sitesine yazarsanız gayette kimsenin memnun olmadığını anlayabilirsiz

Bana 10 kg hatta fazlası lazım sanayi tipi bile düşünmedim değil 😂 Sağolun lazım özellikler yok bu modellerde. Hayırlısı olsun umarım memnun kalırsınız diğerinden. Hayırlı akşamlar.

Konuyu ayrı başlığa aldım alakasızdı yeri Adem abiye de iletiyorum müsait olduğunda bakacak. Tam sorun makinanın titreşimli çalışması mıydı?

Konuyu ayrı başlığa aldım alakasızdı yeri Adem abiye de iletiyorum müsait olduğunda bakacak. Tam sorun makinanın titreşimli çalışması mıydı?
Tak tak die ses cikartio ve bazen arada makina zıplıyor ve titreşimlide calisior bana bu konuda napabilirim yardımcı olurmusun çünkü 10 kere servis geldi ve normal dedi

Amortisör değişimine 3000 lira istiyorlar. Üstelik ilk aramada eve gelmeyip size çözüm videoları linki gönderiyorlar. Videodaki Tavsiyeler neticesinde sorun çözülmezse öyle geleceklermiş. Piyasada 3 tanesi 300 lira civarında olan parçaya bu kadar ödemek de ne bileyim...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri