Bitişik ölü pixelden dolayı.Hocam bu aşağıdaki son cümlenizi tam anlamadım? Benim durum normalden farklı mı yani?
Açık konuşayım ki normalde ''Takma kafana'' derdim, size ''Ben olsam değişim isterdim'' diyeceğim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bitişik ölü pixelden dolayı.Hocam bu aşağıdaki son cümlenizi tam anlamadım? Benim durum normalden farklı mı yani?
Açık konuşayım ki normalde ''Takma kafana'' derdim, size ''Ben olsam değişim isterdim'' diyeceğim.
Bende aynı mantıkla bakıyorum abartı olmadığı sürece.ben philips 8807 aldım 2 tane ölü çıktı değişmedim. gelende ışık sızması panel arızası vs veya daha fazla ölü piksel çıkar riskiyle. gözle de görünmüyor hiç çünkü.
Hocam benim durum sence abartılı mı?Bende aynı mantıkla bakıyorum abartı olmadığı sürece.
Servis ile iletişime geçin yokuşa süreceklerini anlarsanız o zaman düşünün abartı kısmını çünkü görüyorsunuz çıkma ihtimali çıkmama ihtimalinden fazla.Hocam benim durum sence abartılı mı?
Neticede parasını verip satın aldığınız ve size ait olan bir mal.Hocam birde değişmek istesem bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
Servis formuna Ölü pikseller var deyip yazsam ve Değişim istiyorum desem. Başka ne yapmam lazım? TV yi vermezsem yenisi geldiğinde eskisini versem olmaz mı? Samsung Türkiyeyi mi aramam lazım?
@Adem Helvacı
İzlerken gözüne takılıyorsa abartılı, takılmıyorsa abartısızdır.Hocam benim durum sence abartılı mı?
?İzlerken gözüne takılıyorsa abartılı, takılmıyorsa abartısızdır.
Ukalalık etmek istemem lakin @emurat dostumuzun hassasiyet seviyesini analiz edebildiğimi düşündüğüm için en baştan değişim önerdim zatenSen onların yerini bildiğin için artık sürekli gözüne takılma ihtimali yüksek. Ben olsam değiştirirdim.
Evde 2 gün izleyip bakayım. Gözüme nasıl gelecek.İzlerken gözüne takılıyorsa abartılı, takılmıyorsa abartısızdır.
Ölü pixel nedeniyle 2013/1750 sayılı yargıtay kararı gereği ayıplı malın değişimini talep ediyorum.Evde 2 gün izleyip bakayım. Gözüme nasıl gelecek.
Servis gelirse de durumu servis raporuna yazıp Samsungla iletişime geçeceğim bakalım ne diyecekler?
Adem hocam servis raporuna tam olarak ne yazmam lazım? İmzalarken Ona göre Şerh düşeyim.
@Adem Helvacı
Ayrı bir rapor tutturmama gerek var mı hocam?Ölü pixel nedeniyle 2013/1750 sayılı yargıtay kararı gereği ayıplı malın değişimini talep ediyorum.
HayırAyrı bir rapor tutturmama gerek var mı hocam?
Çok sağolun hocam değerli yorumlarınız için.
Çok iyi fikir hocam. Bari kullanıyoruz böyle ama bir karşılığı olsun yani.Yani bu ölü pixel çıktı değiştirmedim veya değiştirmek istemiyorum diyenler bence tüketici seçimlilik haklarını yine kullanıp AYIP ORANINDA İNDİRİM isteyebilirler. @Adem Helvacı demi abi?
Örneğin Samsung bunu siz söylemeden teklif ediyor.
Kabul etmezseniz değişim veya iade için uğraşıyorlar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.