Abi hiç o gözle bakmadım inan, kim olursa olsun gelirse de gelmezse de hepsi dostumuz, isteyen buyurur gelir fakat yazdığın isimlerde Sota zaten diğer forumun sahibi biliyorsun, gelmez o buraya. (Gelirse bizim açımızdan sorun yok o ayrı konu da o gelmez yani o bakımdan yazdım) @By_Trol dostumuz burada üye ancak aslen Tavsiyeforumunda yazar kendisi, kaldı ki zaten ben bu forum kurulduğundan beri tüm dostların iki mecrada da muhabbete devam etmesini istemiş ve söylemişimdir.Adem abi tavsiyeforumu kullanıcılarından bu sitede kimler var tanıdık bizi bilgilendirir misin? isimlerini bilmediğim için direkt kullanıcı adlarını hatırladığım kişiler şunlar: fikoloji bytrol teraspy sota teknowest sota umut barış
Diğer yandan @Tarık @Puzik @sanko86 @Pitbull ve daha birçok dostumuz ile Tavsiyeforumundan, hatta birçoğu ile çok daha öncesinden, Donanımhaberden tanışıyoruz biz

Mesela @Tarık kardeşimiz, Donanımhaberde Hicran kardeşimiz vesilesi ile tanıştığımız gocca betkozludur

Aragorn var yine DH den tanışıırz, daha birçok isim var DH den tanıştığımız, TF ve burada devam ettiğimiz

Ya da şöyle ipucu vereyim daha anlaşılır olur. Önceden tanıdığımız dostları genelde Kadim üye grubuna ekliyoruz. Yani zaten tanıdığımız bildiğimiz dostlarımızda Yeni Üye yzması hoş olmazdı diye düşünmüştük.
Sonra geçen gün bir baktım bizim @aeronics dostumuzda Yeni Üye yazıyor.

Yahu bırak önceden biliyor olmayı, biz sevgili @aeronics Okan kardeşimiz ile oturup birlike yemek yedik, dağlara çıktık

Dikkatimizden kaçan dostlarımız bizi mazur görsün görünce hemen değiştiriyoruz zaten

Ben genelde her mecrada kendi adımla bulunurum, istisnalar hariç hemen her dostumuz da zatn aynı kullanıcı adları ile üye oldukları için az çok kimin kim olduğu da biliniyor