Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adem abi tavsiyeforumu kullanıcılarından bu sitede kimler var tanıdık bizi bilgilendirir misin? isimlerini bilmediğim için direkt kullanıcı adlarını hatırladığım kişiler şunlar: fikoloji bytrol teraspy sota teknowest sota umut barış
Abi hiç o gözle bakmadım inan, kim olursa olsun gelirse de gelmezse de hepsi dostumuz, isteyen buyurur gelir fakat yazdığın isimlerde Sota zaten diğer forumun sahibi biliyorsun, gelmez o buraya. (Gelirse bizim açımızdan sorun yok o ayrı konu da o gelmez yani o bakımdan yazdım) @By_Trol dostumuz burada üye ancak aslen Tavsiyeforumunda yazar kendisi, kaldı ki zaten ben bu forum kurulduğundan beri tüm dostların iki mecrada da muhabbete devam etmesini istemiş ve söylemişimdir.
Diğer yandan @Tarık @Puzik @sanko86 @Pitbull ve daha birçok dostumuz ile Tavsiyeforumundan, hatta birçoğu ile çok daha öncesinden, Donanımhaberden tanışıyoruz biz :D

Mesela @Tarık kardeşimiz, Donanımhaberde Hicran kardeşimiz vesilesi ile tanıştığımız gocca betkozludur :D
Aragorn var yine DH den tanışıırz, daha birçok isim var DH den tanıştığımız, TF ve burada devam ettiğimiz :D

Ya da şöyle ipucu vereyim daha anlaşılır olur. Önceden tanıdığımız dostları genelde Kadim üye grubuna ekliyoruz. Yani zaten tanıdığımız bildiğimiz dostlarımızda Yeni Üye yzması hoş olmazdı diye düşünmüştük.

Sonra geçen gün bir baktım bizim @aeronics dostumuzda Yeni Üye yazıyor. :kiskis

Yahu bırak önceden biliyor olmayı, biz sevgili @aeronics Okan kardeşimiz ile oturup birlike yemek yedik, dağlara çıktık :kop

Dikkatimizden kaçan dostlarımız bizi mazur görsün görünce hemen değiştiriyoruz zaten :ok

Ben genelde her mecrada kendi adımla bulunurum, istisnalar hariç hemen her dostumuz da zatn aynı kullanıcı adları ile üye oldukları için az çok kimin kim olduğu da biliniyor :ok

Abi hiç o gözle bakmadım inan, kim olursa olsun gelirse de gelmezse de hepsi dostumuz, isteyen buyurur gelir fakat yazdığın isimlerde Sota zaten diğer forumun sahibi biliyorsun, gelmez o buraya. (Gelirse bizim açımızdan sorun yok o ayrı konu da o gelmez yani o bakımdan yazdım) @By_Trol dostumuz burada üye ancak aslen Tavsiyeforumunda yazar kendisi, kaldı ki zaten ben bu forum kurulduğundan beri tüm dostların iki mecrada da muhabbete devam etmesini istemiş ve söylemişimdir.
Diğer yandan @Tarık @Puzik @sanko86 @Pitbull ve daha birçok dostumuz ile Tavsiyeforumundan, hatta birçoğu ile çok daha öncesinden, Donanımhaberden tanışıyoruz biz :D

Mesela @Tarık kardeşimiz, Donanımhaberde Hicran kardeşimiz vesilesi ile tanıştığımız gocca betkozludur :D
Aragorn var yine DH den tanışıırz, daha birçok isim var DH den tanıştığımız, TF ve burada devam ettiğimiz :D

Ya da şöyle ipucu vereyim daha anlaşılır olur. Önceden tanıdığımız dostları genelde Kadim üye grubuna ekliyoruz. Yani zaten tanıdığımız bildiğimiz dostlarımızda Yeni Üye yzması hoş olmazdı diye düşünmüştük.

Sonra geçen gün bir baktım bizim @aeronics dostumuzda Yeni Üye yazıyor. :kiskis

Yahu bırak önceden biliyor olmayı, biz sevgili @aeronics Okan kardeşimiz ile oturup birlike yemek yedik, dağlara çıktık :kop

Dikkatimizden kaçan dostlarımız bizi mazur görsün görünce hemen değiştiriyoruz zaten :ok

Ben genelde her mecrada kendi adımla bulunurum, istisnalar hariç hemen her dostumuz da zatn aynı kullanıcı adları ile üye oldukları için az çok kimin kim olduğu da biliniyor :ok
Ama öyle dağa çıktık felan sakat işler :kiskis
Ama ben yeni üyeyim :)

Forumun en geveze 3ncü kişisi olmuşum, şimdi gördüm :dinle
Oooooo şimdi gördüm, Ben forumun o bölümlerine pek bakmadığım için şimdi farkettim Yeldoş da listedeydmiş.

Fakat @Yelda Helvacı Hanım'ın etiket ekleyip bana hatırlatma bahanesi ile post kastığı da dikkatimizden kaçmıyor değil mi? :kop

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Konu dağdan açılmışken 2004 2018 yılları arası çalıştığım explorer outdoor firmasında da biz de epeyce zirve tırmanışı yaptık. Her hafta sonu günü birlik trekking veya dağ organizasyonumuz olurdu, hey gidi günler. Sen gel iktisat bitir, sonra turizme geç, oradan da teknik servis olarak otelde çalış ??

Gün gelir belki bir haftasonu çadırlı bir kampta buluşur teneke kebap yaparız ?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Konu dağdan açılmışken 2004 2018 yılları arası çalıştığım explorer outdoor firmasında da biz de epeyce zirve tırmanışı yaptık. Her hafta sonu günü birlik trekking veya dağ organizasyonumuz olurdu, hey gidi günler. Sen gel iktisat bitir, sonra turizme geç, oradan da teknik servis olarak otelde çalış ??

Gün gelir belki bir haftasonu çadırlı bir kampta buluşur teneke kebap yaparız ?
Oo harika. Bu taraflara gelirseniz bekleriz. ?

Oooooo şimdi gördüm, Ben forumun o bölümlerine pek bakmadığım için şimdi farkettim Yeldoş da listedeydmiş.

Fakat @Yelda Helvacı Hanım'ın etiket ekleyip bana hatırlatma bahanesi ile post kastığı da dikkatimizden kaçmıyor değil mi? :kop
Forumu genel olarak arıyorum, cevapsız sorular kalmaması adına? birikmiş hatta 2 günü geçmiş konu kalmış ise etiketi basıyorum sana ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri