Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bunlar dış minnakların iddalarıdır.Yaaa bırak, bi profil fotosu bile eklememişsin zaten
Ayrıca Allah'ın dağına gittik işte napalım, o değil de bir tanecik tavuk götürmek kimin fikriydi ? Ben aç kaldım ama çaktırmadım size![]()
Yahu bu seferlik öyle oldu. Tekrar gelmeni bekledik, gelmedin.Bunlar dış minnakların iddalarıdır.
Kim demiş avatarım bile yok
Hem mangal yapmadık ki. İlteriş pişirilmiş tavukla kandırdı bizi![]()
E gel sen de işte yahu 8 saatcikmiş diye kendinn söyledinE ama tavuk tavuk kaç kere tavuk. Yahu canım çekti![]()
En azından artık varBunlar dış minnakların iddalarıdır.
Kim demiş avatarım bile yok
Hem mangal yapmadık ki. İlteriş pişirilmiş tavukla kandırdı bizi![]()
İstanbul dönüşü gelmek isteyenleri toplayıp getireyim İnceleriz mangal partisi yapalım.E gel sen de işte yahu 8 saatcikmiş diye kendinn söyledin![]()
Gelirken @Beril ile başla işteİstanbul dönüşü gelmek isteyenleri toplayıp getireyim İnceleriz mangal partisi yapalım.![]()
O İstanbul'a aşık, o hengameden uzaklaşamaz.Gelirken @Beril ile başla işte![]()
Valla da billa da İstanbul aşığı değilim yaaaa. Aksine hiç sevmem kaosu. Ama @Rüstem gibi uzaktan çalışma şansım yokO İstanbul'a aşık, o hengameden uzaklaşamaz.![]()
İzinim yok diye yorumladım.Valla da billa da İstanbul aşığı değilim yaaaa. Aksine hiç sevmem kaosu. Ama @Rüstem gibi uzaktan çalışma şansım yok![]()
@Adem Helvacı TeşekkürlerAbi hiç o gözle bakmadım inan, kim olursa olsun gelirse de gelmezse de hepsi dostumuz, isteyen buyurur gelir fakat yazdığın isimlerde Sota zaten diğer forumun sahibi biliyorsun, gelmez o buraya. (Gelirse bizim açımızdan sorun yok o ayrı konu da o gelmez yani o bakımdan yazdım) [B]@By_Trol dostumuz burada üye[/B] ancak aslen Tavsiyeforumunda yazar kendisi, kaldı ki zaten ben bu forum kurulduğundan beri tüm dostların iki mecrada da muhabbete devam etmesini istemiş ve söylemişimdir.
Diğer yandan @Tarık @Puzik @sanko86 @Pitbull ve daha birçok dostumuz ile Tavsiyeforumundan, hatta birçoğu ile çok daha öncesinden, Donanımhaberden tanışıyoruz biz
Mesela @Tarık kardeşimiz, Donanımhaberde Hicran kardeşimiz vesilesi ile tanıştığımız gocca betkozludur
Aragorn var yine DH den tanışıırz, daha birçok isim var DH den tanıştığımız, TF ve burada devam ettiğimiz
Ya da şöyle ipucu vereyim daha anlaşılır olur. Önceden tanıdığımız dostları genelde Kadim üye grubuna ekliyoruz. Yani zaten tanıdığımız bildiğimiz dostlarımızda Yeni Üye yzması hoş olmazdı diye düşünmüştük.
Sonra geçen gün bir baktım bizim @aeronics dostumuzda Yeni Üye yazıyor.
Yahu bırak önceden biliyor olmayı, biz sevgili @aeronics Okan kardeşimiz ile oturup birlike yemek yedik, dağlara çıktık
Dikkatimizden kaçan dostlarımız bizi mazur görsün görünce hemen değiştiriyoruz zaten
Ben genelde her mecrada kendi adımla bulunurum, istisnalar hariç hemen her dostumuz da zatn aynı kullanıcı adları ile üye oldukları için az çok kimin kim olduğu da biliniyor![]()
?Adem abi tavsiyeforumu kullanıcılarından bu sitede kimler var tanıdık bizi bilgilendirir misin? isimlerini bilmediğim için direkt kullanıcı adlarını hatırladığım kişiler şunlar: fikoloji bytrol teraspy sota teknowest sota umut barış
Tatilin bedeni yokmuş yaa, ondan hep ? ?İzinim yok diye yorumladım.![]()
Yalnız orada akıllı priz takacak yar olur mu bilemedimElektronik donanımı bile hazır![]()
Abi başıma geleni sorma. Çinden mini pompa sipariş etmiştim, damacananın içine koyayım akıllı prize bağlayayım, saksıdaki çiçekleri otomatik sulasın diye. Bayağı normal boyutta dalgıç pompa geldiYalnız orada akıllı priz takacak yar olur mu bilemedim
Bence sen onu da tasarla
@İlteriş Yılmaz şaka maka yakın zamanda bir buluşma etkinliği göründü ufukta sanki![]()
Pek yakında.Yalnız orada akıllı priz takacak yar olur mu bilemedim
Bence sen onu da tasarla
@İlteriş Yılmaz şaka maka yakın zamanda bir buluşma etkinliği göründü ufukta sanki![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.