Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

tekrar indirdim fayda etmedi belki usb seçiyor olabilir
önce tv açıkken flaşı takın tv nin flaşı görmesini sağlayın , daha sonra flaşı hiç çıkarmadan tvnizi kapatın fişten çekin 5-10 sn bekleyin fişe takın güncelleme yüklenmeye başlayacaktır. Benimde ilk başta olmadı, sonra flaşı takıp tvden kontrol ettim flaşı tanıdığını gördüm ondan sonra fişten çekip taktım oldu .

önce tv açıkken flaşı takın tv nin flaşı görmesini sağlayın , daha sonra flaşı hiç çıkarmadan tvnizi kapatın fişten çekin 5-10 sn bekleyin fişe takın güncelleme yüklenmeye başlayacaktır. Benimde ilk başta olmadı, sonra flaşı takıp tvden kontrol ettim flaşı tanıdığını gördüm ondan sonra fişten çekip taktım oldu .
Fişi takınca kumanda dan açıyor muyuz yoksa fişi takıp bekliyormuyuz

Fişi takınca kumanda dan açıyor muyuz yoksa fişi takıp bekliyormuyuz
Kumandadan açmayacaksın fişi takıp bekleyeceksin. Arkadaşların dediği gibi USB'yi televizyon açıkken tak. Televizyon görsün. Sonra kumandadan power tuşuna uzun basarak kapat en sonda da fişi çek 10 sn bekle tekrar tak.

Kumandadan açmayacaksın fişi takıp bekleyeceksin. Arkadaşların dediği gibi USB'yi televizyon açıkken tak. Televizyon görsün. Sonra kumandadan power tuşuna uzun basarak kapat en sonda da fişi çek 10 sn bekle tekrar tak.
Yanlış bilgi galiba değişen hiçbir şey yok nafile başka bir usb disk aldım bi arkadaş dan oldu sonunda dediğim gibi çıktı usb diskler den miş bi farklılık görmedim sadece ses sağ tarafa gelmiş bide ne olduğu belli olmayan bi özellik gelmiş resim ayarları na film marker diye çözemedim daha teşekkür ederim herkese biraz başınızı ağrıttım

Son düzenleme:
Bu "yeni güncelleme" aylar önceki online güncellemenin webe yüklenmişi olmasın? Gerçekten yeni bir güncelleme olsa açılışta bulup kendisi online yüklerdi.

Merhaba arkadaşlar,
Şubat 2024 de aldığım Tv mi satışa çıkardım, Cihazda herhangi bir problem ya da servis görmedi. Belirtilen özellikler korunuyor.
Özenle kullanılıp, panel toz temizliği düzenli yapılmıştır.
İlgilenen arkadaşlar, alttaki numaradan iletişime geçebilirler.
05309549829

Bu TV'den yengeme de satın aldık. Gelen TV güncel yazılım ile geldi. İlk üretim cihazlarda Dolby Vision IQ özelliği varken yeni serilerde bu seçenek Dolby Bright olarak geçiyor ve ayarlarında bizlerdeki gibi ek ayarlar yok. Tuhaf bir durum.

Bu TV'den yengeme de satın aldık. Gelen TV güncel yazılım ile geldi. İlk üretim cihazlarda Dolby Vision IQ özelliği varken yeni serilerde bu seçenek Dolby Bright olarak geçiyor ve ayarlarında bizlerdeki gibi ek ayarlar yok. Tuhaf bir durum.
Bi fark varmı acaba film marker özelliğin de ayarlar var ama ben değiştiriyorum bi değişiklik görmedin

Merhaba arkadaslar. 75 ghu 9000 de yogunlastim. Heralde en uygun hepsiburada da 41 binlerde. Sizi tavsiye edeceginiz bir yer varmi? Konuda sayfa 19 dayim. Okuya okuya sona dogru gidiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben dün grundig 65 ghq 9500 modelini aldım bu bu forumu 2 saattir falan okuyorum ama hala çözemediğim şeyler var şimdi birincisi görüntü kirliliği olmaması için d smart kutusunu koymadım uydu kablosunu televizyonun arkasına taktım izlediğim ulusal kanallar 1.080 p 25 HZ size sormak istediğim bunu nasıl düzeltirim yani 1.080 p 125 HZ nasıl yapabilirim d smart kutusunu mu bağlamam gerekiyor hdmı kablosuyla benim tek sorunum hz yükseltmek gerek TV'yi izlerken gerekse oyun oynarken cevap verirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba ben dün grundig 65 ghq 9500 modelini aldım bu bu forumu 2 saattir falan okuyorum ama hala çözemediğim şeyler var şimdi birincisi görüntü kirliliği olmaması için d smart kutusunu koymadım uydu kablosunu televizyonun arkasına taktım izlediğim ulusal kanallar 1.080 p 25 HZ size sormak istediğim bunu nasıl düzeltirim yani 1.080 p 125 HZ nasıl yapabilirim d smart kutusunu mu bağlamam gerekiyor hdmı kablosuyla benim tek sorunum hz yükseltmek gerek TV'yi izlerken gerekse oyun oynarken cevap verirseniz çok sevinirim
Tv nin içindeki uydu alıcısı iyi değil harici uydu alıcısı daha iyi görüntü verir herz olayı tv yapıyor yazılımla siz yapamazsınız sadece mecm den ayar verebilirsiniz

Hayırlı olsun.

Yayında bir sıkıntı yok. Standardı neyse o. 25 diye yazıyor ama esasen 50i. Aynı şey yani.

125 Hz diye bir şey yok. 100-120Hz olayını da MEMC ile yapıyor. Görüntü ayarlarından değiştirebilirsiniz.

Cihazın uydu alıcısı standart bir şey. Harici cihaz daha iyi veya kötü olabilir, lakin kendinden 4K'ya iyi upscale edip 4K olarak televizyona gönderen bir cihaz değil ise pek fark edeceğini sanmıyorum. Piyasadaki uydu alıcıların tamamına yakını 1080P, e bu tv de 4K panele çok iyi upscale edemediğinden sonuçta bir işe yaramayacak.

Hayırlı olsun.

Yayında bir sıkıntı yok. Standardı neyse o. 25 diye yazıyor ama esasen 50i. Aynı şey yani.

125 Hz diye bir şey yok. 100-120Hz olayını da MEMC ile yapıyor. Görüntü ayarlarından değiştirebilirsiniz.

Cihazın uydu alıcısı standart bir şey. Harici cihaz daha iyi veya kötü olabilir, lakin kendinden 4K'ya iyi upscale edip 4K olarak televizyona gönderen bir cihaz değil ise pek fark edeceğini sanmıyorum. Piyasadaki uydu alıcıların tamamına yakını 1080P, e bu tv de 4K panele çok iyi upscale edemediğinden sonuçta bir işe yaramayacak.
görüntü ayarlarında öyle bir yer göremedim hocam bir de peki sizin önerebileceğiniz bir kutu var mı çok iyi görüntü alabileceğim denenmiş

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri