Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü MİDEA VAKUM REZALETİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

rasitersoy@hotm

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
MİDEA
Midea Xtreme Save A+++ 12000 BTU klima aldım servis montajını yaptı ,ısrarla söyleme rağmen vakum yapmadılar,fg europe klima şikayet ettim servis tekrar gelip vakum yapacakmış,klimamda performans verirmi acaba şüphelerim var ne yapabilirim magdur olduk resmen....

Dikkat ederseniz pislik kısmı genelde servis tarafında çıkıyor çünkü denetimler yeterli değil, eğitim kültür ve AHLAK seviyesi artık bizim eskiden bildiğimiz ölçülerde değil.
Bizim için de dış ünite değişim talebi onaylandı fakat içimde halen bir kuşku var açıkçası. Halit Bey'e de özellikle sordum bu durumu. Kendisinin söylediğine göre sıfır ve kapalı kutu ürün ile değişim olacakmış. Umarım söylediği şekilde olur.

İşte konu sahibi dostumuzun başına gelen gibi umursamaz vurdumduymaz bir servis gelir vakumsuz montaj yapar örneğin.
Satanın aynı zamanda TAKAN olması hizmet kalitesini arttırıyor bu tarz çalışan firmalarda.

Vestel Arçelik vs olsa tamam, istediğiniz yerden satın alın sorun değil çünkü onların yapılanması farklı, ama Distribütör firmaların yapılanması öyle değil.

Midea klima birkaç senedir çok satan bir klima ve tabi ki tacirlerin iştahını kabartıyor, işi sadece alıp satmak olan adam malı ucuza deviriyor, üstüne 3-5K kâr ekleyip internette ''Sonrası beni bağlamaz ben sadece malı satarım'' satışları yapıyorlar.

Tüketici haklı çünkü bayiler 40K fiyat çekiyor, adam aynı malı internette 25K ya görünce cazip geliyor satın alıyor.

Şimdi ben konu sahibi dostumuz bu vakumsuz montaj için kaç lira ödedi onu da merak ediyorum ayrıca montaj görsellerini de görmek istiyorum zira vakumu yapmayan şahıs klimayı nasıl taktı acaba?
klimayı 23 bine aldım 3 taksit,montaja bakır boru ve ayakları dahil ayrıca elektriğide bağladı 7500tl

Bizim için de dış ünite değişim talebi onaylandı fakat içimde halen bir kuşku var açıkçası. Halit Bey'e de özellikle sordum bu durumu. Kendisinin söylediğine göre sıfır ve kapalı kutu ürün ile değişim olacakmış. Umarım söylediği şekilde olur.
Sizinle bir daha hiçbir şekilde riske girmezler bence :)

klimayı 23 bine aldım 3 taksit,montaja bakır boru ve ayakları dahil ayrıca elektriğide bağladı 7500tl
Vaaay beee, vallahi attığım mailde verdiğim fiyat bile neredeyse tutmuş diyebilirim.
Bu klimanın 2 hafta önce zaten montaj dahil 6 yıl garantili (Bakım şartlı) satış fiyatı 33449TL idi.

Aklıma gelmişken yazayım, akdeniz bölgesinde birçok bayi halen eski fiyattan satış da yapıyor yani burada biraz bayilerin de fiyatlandırmada geri adım atmadıkları gerçeği var bence.

LG Dual Cool Plus 18.000 BTU kullanıcısı olarak cevap vereyim.
Sizin eski kullandığınız ürün mü LG? LG'nin dış ünitesinde mi sorun yaşadınız? Bağdaştıramadım yazdıklarınızı..

Dış üniteyi söktükten bir süre sonra yenisini getireceklerse bir yerine işaret koyun.Yeni diye eskiyi getirmesinler

Sizinle bir daha hiçbir şekilde riske girmezler bence :)
Hocam açıkçası severek ve içimize sinerek aldığımız bir cihazdı. Ama ne yazık ki şu yaşattıkları süreç yüzünden hem cihazdan hem de markadan soğudum. Markaya karşı ciddi bir güven problemi oluştu. Kendilerinden haber bekliyorum bakalım. Umarım neticesi güzel olur.

Sizin eski kullandığınız ürün mü LG? LG'nin dış ünitesinde mi sorun yaşadınız? Bağdaştıramadım yazdıklarınızı..
Eski değil hocam. LG'yi de geçtiğimiz yaz başında aldık zaten. Herhangi bir problemimiz yok cihaz ile ilgili. Sorun yaşadığımız cihaz Gree marka. Konusunu da görebilirsiniz hatta.

Dış üniteyi söktükten bir süre sonra yenisini getireceklerse bir yerine işaret koyun.Yeni diye eskiyi getirmesinler
Cihaz halen montajlı şekilde duruyor. Yenisi geldiği gün eskisini söküp götürecekler. Yoksa bahsettiğiniz durum benim de aklıma geldi açıkçası. Umarım yeni getirecekleri cihaz da başkasının sorun yaşadığı, çıkma ya da ikinci el cihaz değildir. Yeterine sorun yaşadım zaten, bir daha sorun yaşamak istemiyorum.

Eski değil hocam. LG'yi de geçtiğimiz yaz başında aldık zaten. Herhangi bir problemimiz yok cihaz ile ilgili. Sorun yaşadığımız cihaz Gree marka. Konusunu da görebilirsiniz hatta.
Benim evime çok yakın yerde Gree bayisi vardı gidip konuşup o markadan alacaktım ama buradaki bilirkişilerin görüşleri daha gerçekçi olacağı için Adem beyin tavsiyesi ile amacıma uygun LG alacağım işte. İyi ki bodoslama girmemişim.

Benim evime çok yakın yerde Gree bayisi vardı gidip konuşup o markadan alacaktım ama buradaki bilirkişilerin görüşleri daha gerçekçi olacağı için Adem beyin tavsiyesi ile amacıma uygun LG alacağım işte. İyi ki bodoslama girmemişim.
Siz de mutlaka vakumsuz kurulum istemediğinizi belirtin. Gelen servis personeline de işin başında vakum cihazınızı getirdiniz mi diye sorabilirsiniz. Umarım iyi bir servise denk gelirsiniz ve memnun olarak süreciniz sonuçlanır. Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değiştiği için maalesef işimiz biraz şansa kalıyor.

Siz de mutlaka vakumsuz kurulum istemediğinizi belirtin. Gelen servis personeline de işin başında vakum cihazınızı getirdiniz mi diye sorabilirsiniz. Umarım iyi bir servise denk gelirsiniz ve memnun olarak süreciniz sonuçlanır. Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değiştiği için maalesef işimiz biraz şansa kalıyor.
Adem beyden edindiğim bilgiye göre LG servislerinde vakumlamasız bir montaj olası değilmiş. O yüzden içim rahat o konuda ama elbette ön sorgulamayı gerçekleştireceğim. Öneri ve ilginiz takdire şayan.

Adem beyden edindiğim bilgiye göre LG servislerinde vakumlamasız bir montaj olası değilmiş. O yüzden içim rahat o konuda ama elbette ön sorgulamayı gerçekleştireceğim. Öneri ve ilginiz takdire şayan.
Yetkili servis ile yaptığım röportajda servisin yetkilisinin kendi beyanı da bu yöndeydi.
Daha sonra görüştüğüm birkaç yetkili servis de aynı bilgiyi paylaştı.
Yine de bizim ülkemizde işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz gayet iyi biliyoruz o nedenle ''aman dikkat'' diyorum.

Yetkili servis ile yaptığım röportajda servisin yetkilisinin kendi beyanı da bu yöndeydi.
Daha sonra görüştüğüm birkaç yetkili servis de aynı bilgiyi paylaştı.
Yine de bizim ülkemizde işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz gayet iyi biliyoruz o nedenle ''aman dikkat'' diyorum.
Çok kıymetlisiniz Adem bey. Çok büyük katkılar sunuyorsunuz insanlara.

Tedbirli davranmak iyidir hocam. Firma her ne kadar vakumsuz montaj yapmadıklarını beyan etse de bir personelin hatası yüzünden biz tüketiciler uğraşmak durumunda kalıyoruz. Hem firma hem tüketiciler bu vakum mevzusunun üzerinde durup servislere de dayatırsa belki bizden sonraki tüketiciler için standart haline gelir. Bilen ya da bilmeyen herkesin cihazına olması gerektiği gibi vakum yapılır. Bu da ülkemiz adına enerji tüketimi konusunda iyi bir tasarruf olur.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri