Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Electrolux çamaşır makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Umutcan.demirr

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese merhaba arkadaşlar. Çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz. Media Markt satış temsilcisi arkadaş Electrolux marka 10 kg 1400 devir makine önerdi. Fiyatı 29000 tl. Önerir misiniz? Bosch almayı düşünüyorduk fakat burda satılanlar tr üretimi, almanya üretimi değil dedi. Sıkıntı çıkarabilirmiş. Electroluxun aynı devir aynı kgye sahip 24500 e olanı da var ama kafamız karıştı, bir de aynı fiyata 9 kg yıkama 5 kg kurutma olan makinesi de var şuan indirimde. Fakat hem kurutma hem yıkama olan makinelerin sorunlu olduğunu duydum, doğru mu bilmiyorum. Fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG20250223171137.webp
    IMG20250223171137.webp
    228.5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG20250223171133.webp
    IMG20250223171133.webp
    73.4 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2025-02-23-17-44-21-95_cbf47468f7ecfbd8ebcc46bf9cc626da.webp
    Screenshot_2025-02-23-17-44-21-95_cbf47468f7ecfbd8ebcc46bf9cc626da.webp
    38.6 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2025-02-23-17-45-36-00.webp
    Screenshot_2025-02-23-17-45-36-00.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-02-23-17-46-21-77.webp
    Screenshot_2025-02-23-17-46-21-77.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 9
Herkese merhaba arkadaşlar. Çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz. Media Markt satış temsilcisi arkadaş Electrolux marka 10 kg 1400 devir makine önerdi. Fiyatı 29000 tl. Önerir misiniz? Bosch almayı düşünüyorduk fakat burda satılanlar tr üretimi, almanya üretimi değil dedi. Sıkıntı çıkarabilirmiş. Electroluxun aynı devir aynı kgye sahip 24500 e olanı da var ama kafamız karıştı, bir de aynı fiyata 9 kg yıkama 5 kg kurutma olan makinesi de var şuan indirimde. Fakat hem kurutma hem yıkama olan makinelerin sorunlu olduğunu duydum, doğru mu bilmiyorum. Fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bulundunuz bölgede su sertse servis iyiyse bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bu model çok iyi...

Tuz olayı çok fonksiyonel, çamaşırları düşük derecede yüksek ısıdada gibi temiz çıkartıyor ve ömrünü uzatıyor sadece belirli sürelerde deterjan bölümüne bulaşık makinesi tuzu eklemek yeterli ve çok uzun süre gidiyor suyun sertliğini düşürdüğü için yüksek ısıya,çok deterjanı ihtiyaç duymuyor

Bu makineyi almayı çok istemiştim bulunduğum yerde servis yapılanması zayıf olduğu için alamadım

1200 devirle 1400 devir arasında nem olarak gözle görülür bir fark yok ürünün fiyatının ekonomik olmasını isterseniz 1200 devir tercih etmenizde yarar var

Bulundunuz bölgede su sertse servis iyiyse bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bu model çok iyi...

Tuz olayı çok fonksiyonel, çamaşırları düşük derecede yüksek ısıdada gibi temiz çıkartıyor ve ömrünü uzatıyor sadece belirli sürelerde deterjan bölümüne bulaşık makinesi tuzu eklemek yeterli ve çok uzun süre gidiyor suyun sertliğini düşürdüğü için yüksek ısıya,çok deterjanı ihtiyaç duymuyor

Bu makineyi almayı çok istemiştim bulunduğum yerde servis yapılanması zayıf olduğu için alamadım

1200 devirle 1400 devir arasında nem olarak gözle görülür bir fark yok ürünün fiyatının ekonomik olmasını isterseniz 1200 devir tercih etmenizde yarar var
Teşekkür ederim, fakat daha fazla bütçe artıramayız. Sanırım almayı düşündüğümüz model ve marka iyi önemli olanda bu sanırım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri