Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
- Bosch WGA242Z0TR 9 kg 1200 DevirMerhaba 9-10 kg bütçe maks. 20 çok iyi bir modelse 25k ya kadar çıkabilirim.
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
araştırmalarıma göre bosch un son ürünlerinde çok fazla kronik sorunlar varmış siemens modellerine bakıyordum- Bosch WGA242Z0TR 9 kg 1200 Devir
- Bosch WGA244Z0TR 9 kg 1400 Devir
- Bosch WGA252Z0TR 10 kg 1200 Devir
Bu üç model arasından bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Hepsiburada üzerinden almayı düşünürseniz de zaman zaman %10 indirim yapılıyor. Beğendiğiniz modeli takibe alıp daha uygun fiyata da alabilirsiniz.
Siemens de BSH Grubu'nun bir üyesi. Birçok model aynı banttan inip sadece farklı logo basılıyor o kadar. Çoğu model için teknik altyapı birebir aynı diyebiliriz. Aradaki fiyat farkını marka ismine vermiş oluyorsunuz sadece.araştırmalarıma göre bosch un son ürünlerinde çok fazla kronik sorunlar varmış siemens modellerine bakıyordum
profilo cga142x0tr biz bu makınayı kullanıyoruz aldıgımız gunden bu yana en ufak bır sorunla karsılasmadık prıfılo urunlerını tavsıye ederım ,gecen sıemens 86cm bır buzdolabı aldık hanım onu begendı dıye aynı dolabın profılo da karsılıgı olan modelı var dolap sıemensle herseyı aynı sadece ustunde profılo yazıyor komp.vs farklı olabılır ama aradakı 15000tl ye degmez bence .Merhaba 9-10 kg bütçe maks. 20 çok iyi bir modelse 25k ya kadar çıkabilirim.
profilo cga142x0tr biz bu makınayı kullanıyoruz aldıgımız gunden bu yana en ufak bır sorunla karsılasmadık prıfılo urunlerını tavsıye ederım ,gecen sıemens 86cm bır buzdolabı aldık hanım onu begendı dıye aynı dolabın profılo da karsılıgı olan modelı var dolap sıemensle herseyı aynı sadece ustunde profılo yazıyor komp.vs farklı olabılır ama aradakı 15000tl ye degmez bence .
şu ana kadar bir sorunla karsılasmadık varsada bız farketmemıs olabılırız ama oyle nem vs.dıkkatımızı cekmedı hıc.profilo cga142x0tr modelinde deterjan bölümünün altında nem oluşma sorunu varmış kronik sizde var mı? @Pascall35
şu ana kadar bir sorunla karsılasmadık varsada bız farketmemıs olabılırız ama oyle nem vs.dıkkatımızı cekmedı hıc.
Çok deterjan ve yumuşatıcı koymaktan olur bu. Ve şikayet var gibi yerleri okumayın oarası genel de %80'i yalan dolan bot vs oluyor. Ek olara yine tek kullanıcı da böyle olmus olablir. Genel anlamda başarı yüzdesine bakmak gerekliekteki gibi bir görüntü oluyormuş.
ilk yıkamada kontrol edeyım merak ettım bende ,sonucu buraya yazarım.ekteki gibi bir görüntü oluyormuş.
çamaşır makinesi 90 derece gibi yüksek sıcaklıklarda çalıştığı zaman kaynara yakın sıcaklıkta olduğu için çok buharlaşma olur ve buhar çekmeceye doğru gider düşük sıcaklıklarda pek buharlaşma olmaz o yüzden bu durumun sadece yüksek sıcaklıklarda oluşacağını ve normal olduğunu düşünüyorum. Tahmin yürütürsem normalde çamaşır makinelerinin deterjan gözleri hava geçirgen oluyor yani buhar dışarı çıkıyor bu çamaşır makinesinin deterjan çekmecesi daha az hava geçirgense buhar birikip daha çok nemlenme yapabilir ama nem dışarı taşmadığı zaman bir sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta deterjan çekmecesi suyun aktığı yer.ekteki gibi bir görüntü oluyormuş.
Maalesef. O suistimale yol açabiliyor.@İlteriş Yılmaz hocam yazdığımız son mesajı düzenleme kısmı yok mu :/ şimdi fark ettim
bosch dün garanti kapsamında olan çamaşır makinesi için sorun sizde diyip 700tl para aldı.neymiş kurutma devri düşükmüş o yüzden çamaşırlar ıslak çıkıyomuş.en yüksek devirde bile aynı sorun devam ediyor.o na göre düşünerek al.şikayetvar.com a bak insanların servis tecrübelerine şikayetlere bak pişman olmaMerhaba 9-10 kg bütçe maks. 20 çok iyi bir modelse 25k ya kadar çıkabilirim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.