Yani 18 lik kısmına halen şerh düşerim zira toplam m2 44 olunca btu ihtiyacı da standart formüle göre 20.000btu oldu.
Kaldı ki buna, yetişkin bir bireyin ortama katacağı 600btu luk takribi ısı yükünü yani 2 kişinin etkisi ile bu ihtiyacın 21200 olduğunu eklemedim bile. Cam kısmına hiç girmiyorum.
Yani sizin iş ya düşük kalorili 24000btu, veya iyi bir 18000btu yani sıradışı bir 18000btu ürün ile çözülür görüşündeyim ki onları almak için bütçeyi yükselttiğinizde düşük kalori 24 lük klimalardan daha pahalı bile olabiliyor.
Yani ya 24000btu airfel kaira sigma tarzı ürünler bakmalısınız veya halen stoklarında var mı bilmiyorum ama 18000btu oda sensörlü özel iklim sınıfında üretilmiş Carrier Cool Easy bakmalısınız. Japon segment bir ürün alabilirseniz çok dah amantıklı bir adım atmış olursunuz, hem Japon hem de görece daha ekonomik ürün olsun derseniz Mitsubishi Heavy ZTL serisi, o pahalı derseniz ZSP serisi ürün bakabilirsiniz bunlar da 18000btu yeterli olur bana göre.
Airfel veya Midea bakmak isterseniz siz de Muharrem ustayı arayabilirisniz yukarıda numarayı paylaşmıştım,
Carrier isterseniz +90 535 274 21 55 numaradan sevgili Oğuzhan ile görüşebilirsiniz. (O çok özel bir klimadır umarım halen vardır elinde)
MHI almak isterseniz yine sizi bir bayiye yönlendirebilirim ama ilçenizi bilmem gerekir.