Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BOE29348888400119 SERİ Numaralı 65QG9840 cihazın panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
INNOLUXMerhaba 43UT9740 tv aldım panel detaylarını söyleyebilirmisiniz rica etsem 43 inç olanındaki panel çeşitlerini almadanda bulamamıştım biraz kör alım oldu.
CHOT65_VESQNTHZ01F_P2UHD_D_D_F4_V_185_V3724
Bu vestel tv panelim hkc panel va tabanlı mı acaba
menü gelişmiş ayarlar 4725 denermisi,nVestel üretimi Daewoo 65da55ua11 TV aldık yakınıma fakat TV nin servis menüsüne giremiyorum.
Home 4725 yada
Menü 4725 i tusluyorum ama açılmıyor.
Servis menüsüne nasıl girebilirim.
Servis menüsünün fotosunu paylaşmak icin burada da sormak istedim
CHOT nedir tam olarak anlayamadım hocam teşekkürler
BOE Panel
chot marka panelCHOT nedir tam olarak anlayamadım hocam teşekkürler
Selamın aleyküm. Tvmin incelemesinde 3 çeşit panel kullanıldığı söylenmiş o yüzden bu chot marka paneli anlayamadım hocam. Tekrardan teşekkür ederim.chot marka panel
CHOTMerhaba hocam
Vestel 70QG9840 QLED TV nin panel bilgisini öğrenebilirmiyim
Seri no
29356258500006
HKCMerhaba vestel 65qa9700 model televizyonumun paneli nedir acaba?
seri no:9035033300262
Bu sorumun cevabını henüz alamadım. Yeni gelen ve bir aydır kullandığım bu televizyonun panel tipi nedir acaba öğrenebilirmiyim. Muhtemelen yine HKC panel mi eskisi gibi. Teşekkür ederimDeğişimden yeni gelen seri numarası 29323977 401210 olan Vestel 55UT9740 model televizyonun panelini öğrenebilirmiyim. Teşekkür ederim.
sn etiketinin sc yükleyemedim sanımı. SN : 29362268 - 500182Selamlar, panel bilgisini ogrenebilir miyim ? Tesekkurler.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.