Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Evkur'un E-Devlet şifremi istemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muslaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

muslaf

Araştırmacı
Araştırmacı
25 martta verdigim onvo 65f950 tv siparisimin carsamba gunu (yani bugun) teslim edilecegi soylendi. Fakat bugune kadar sitesinde siparis durumunda "siparisiniz onay surecindedir" yaziyordu fakat bugun tekrar kontrol ettigimde " E-devlet şifreniz ile beraber en yakın şubemize gelmenizi rica ederiz." Yaziyor. Ne hakla benden e-devlet sifremi isteyebilirler? İstenen evrak vs ne ise bunu neden direkt olarak talep etmiyorlar da boyle bir usulsuzluge basvuruyorlar?

25 martta verdigim onvo 65f950 tv siparisimin carsamba gunu (yani bugun) teslim edilecegi soylendi. Fakat bugune kadar sitesinde siparis durumunda "siparisiniz onay surecindedir" yaziyordu fakat bugun tekrar kontrol ettigimde " E-devlet şifreniz ile beraber en yakın şubemize gelmenizi rica ederiz." Yaziyor. Ne hakla benden e-devlet sifremi isteyebilirler? İstenen evrak vs ne ise bunu neden direkt olarak talep etmiyorlar da boyle bir usulsuzluge basvuruyorlar?
Kredi kartıyla mı almıştınız yoksa elden taksit gibi bir seçenekle mi ?

Kredi kartıyla mı almıştınız yoksa elden taksit gibi bir seçenekle mi ?
Cok fark olmadigi icin elden 4 taksit yapalim dedik. Demez olaydik. Bilseydim karta taksit ya da pesin odeme ile alirdim. Onvo 65f950 keske baska bir yerde satilsaydi da buna maruz kalmasaydik dedim resmen.

Cok fark olmadigi icin elden 4 taksit yapalim dedik. Demez olaydik. Bilseydim karta taksit ya da pesin odeme ile alirdim. Onvo 65f950 keske baska bir yerde satilsaydi da buna maruz kalmasaydik dedim resmen.
Elden olduğunda sicilinizi ve hatta ev adresinize bile gelip kontrol ediyorlar diye biliyorum. Biraz rahatsız edici bir olay bence.

Bu usulsüzlük değil ki. Muhtemelen e-devlet ile entegrasyon halindeler. Kredi notunuzu sorgulayacaklar, siz girip erişim onayı vereceksiniz ve notunuzu görecekler. Yani direkt şifrenizi istemezler. Eğer direkt olarak şifrenizi verin derlerse savcılığa suç duyurusunda bulunun.

O kadar rahatsiz edici ki televizyondan vazgectim o derece. Kart limitini doldurmamak icindi ama lanet olsun artik. Boyle bir sey olabilir mi.
İptal edip kredi kartıyla alın isterseniz çünkü bu tarz elden olanlarda senet yapma gibi bir durum oluyor ve sıkıntı yaşayanlar oldu diye biliyorum.

Bu usulsüzlük değil ki. Muhtemelen e-devlet ile entegrasyon halindeler. Kredi notunuzu sorgulayacaklar, siz girip erişim onayı vereceksiniz ve notunuzu görecekler. Yani direkt şifrenizi istemezler. Eğer direkt olarak şifrenizi verin derlerse savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Sitesinde bu uyariyi gordukten sonra biraz arastirma yaptim. Direkt olarak sifreyi bilgisayara girmenizi istiyolarmis. Usulsuzluk burada basliyor zaten. İstedikleri belge vs ne ise direkt olarak onu talep edebilirler.

Kredi notunuzun olduğu güncel bir belge gerekiyor diyebilirlerdi burada personelin ifade yanlışlığı var o zaman

Sitesinde bu uyariyi gordukten sonra biraz arastirma yaptim. Direkt olarak sifreyi bilgisayara girmenizi istiyolarmis. Usulsuzluk burada basliyor zaten. İstedikleri belge vs ne ise direkt olarak onu talep edebilirler.
Ben niye şifremi birisinin bilgisayarına gireyim ki ben kendim bile girsem belki keylogger yüklü şifremi kaydedecek veyahut onların bilgisayarında olan haberlerinin bile olmadığı bir virüs hesabımı çalacak

Ben niye şifremi birisinin bilgisayarına gireyim ki ben kendim bile girsem belki keylogger yüklü şifremi kaydedecek veyahut onların bilgisayarında olan haberlerinin bile olmadığı bir virüs hesabımı çalacak
Kesinlikle. Sonradan degistirirsiniz vs diyorlarmis. Bu isin ucu savciliga ya da cimere sikayete kadar gider sanirim. Ugrasacak vakit bulursam ugrasacagim.

Kesinlikle. Sonradan degistirirsiniz vs diyorlarmis. Bu isin ucu savciliga ya da cimere sikayete kadar gider sanirim. Ugrasacak vakit bulursam ugrasacagim.
Telefonla arayıp sorun eğer şifreyi girmenizi istiyorlarsa belge dışında başvurunuzu yapıp şikayetinizi oluşturun bence.

Kardeşim biraz da suç sen de var bence. Bu devirde elden taksit olayını girmeye ne gerek var. Kartın yeterliyse karttan al bütçen düşükse daha düşük bir model al geç. Ben küçükken babam elden taksit çok ürün aldı Allah belasını versin o satışı yapanların normalin çok üstüne kilitliyorlardı. Şükür şimdi benim kartım var gidiyoruz o elden taksitcilere peşin olmasına rağmen 100 lira indirimi zor yapıyorlar. Artık böyle satış yapan dükkanlara girmiyoruz bile.

Zamanında fazla fazla aldığı paralara karşılık bir indirim yapmıyorlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri