Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Evim için klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

55umut

Yeni Üye
Gold Üye
Herkese merhabalar iyi günler. Evime klima almak istiyorum sizlerin önerilerine açığım. Samsun da oturuyorum oturduğumuz bina da dış cephe var. Klimanın takılacağı oda 32 metrekare büyüklüğünde odanın fotoğraflarını da ekleyeceğim uzunlamasına olan 2 pencere den sabahtan öğlen 13:00 a kadar güneş alıyor diğer dar olan pencere kısmından da öğleden 13:00 dan 17:30 a kadar güneş almakta.Klimayı televizyonun üst kısmına taktırmayı düşünüyorum. Bir klimacıya sorduğumda midea marka klima almak istediğimi söylediğimde bana midea 24.000 btu klimaların dış ünitelerinin çok sesli çalıştığını ve komşular acısından sorun olabileceğini söyledi onun yerine Hantech h-pro 24.000btu luk klimayı önerdi sizlerin bu konu ve durum hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.
Dipnot:Klimanın dış ünitesi balkonda olacak. Adem bey özellikle siz hangi marka ve model klimaları önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.21.webp
    WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.21.webp
    139.2 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.20 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.20 (1).webp
    170.2 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.20.webp
    WhatsApp Image 2025-05-24 at 14.27.20.webp
    122.9 KB · Görüntüleme: 61
Herkese merhabalar iyi günler. Evime klima almak istiyorum sizlerin önerilerine açığım. Samsun da oturuyorum oturduğumuz bina da dış cephe var. Klimanın takılacağı oda 32 metrekare büyüklüğünde odanın fotoğraflarını da ekleyeceğim uzunlamasına olan 2 pencere den sabahtan öğlen 13:00 a kadar güneş alıyor diğer dar olan pencere kısmından da öğleden 13:00 dan 17:30 a kadar güneş almakta.Klimayı televizyonun üst kısmına taktırmayı düşünüyorum. Bir klimacıya sorduğumda midea marka klima almak istediğimi söylediğimde bana midea 24.000 btu klimaların dış ünitelerinin çok sesli çalıştığını ve komşular acısından sorun olabileceğini söyledi onun yerine Hantech h-pro 24.000btu luk klimayı önerdi sizlerin bu konu ve durum hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.
Dipnot:Klimanın dış ünitesi balkonda olacak. Adem bey özellikle siz hangi marka ve model klimaları önerirsiniz?
Klimacının size önerdiği klima dan midea xtreme save 3 gömlek üstün midea extreme save veya aynı alt yapıya sahip bosch 3000i yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

Midea da montajda sorun olmazsa dış ünite sesi olacağını sanmam

Merhabalar, foruma hoş geldiniz. Bütçenizi belirtirseniz nokta atışı modeller önerebiliriz. 24.000 BTU da odanız için çok fazla gelir. 14.000 ya da 18.000 BTU modeller işinizi görecektir.

Klimacının size önerdiği klima dan midea xtreme save 3 gömlek üstün midea extreme save veya aynı alt yapıya sahip bosch 3000i yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

Midea da montajda sorun olmazsa dış ünite sesi olacağını sanmam
Acıkcası bende midea tarafındayım fakat midea xteme save de hava yön akışı sadece yukarı ve aşağı yönde çok bi eksisi olur mu bilmiyorum ama almışken herşey olsun istiyorum

Merhabalar, foruma hoş geldiniz. Bütçenizi belirtirseniz nokta atışı modeller önerebiliriz. 24.000 BTU da odanız için çok fazla gelir. 14.000 ya da 18.000 BTU modeller işinizi görecektir.
Merhabalar hoşbulduk bütçe sınırım yok açıkcası almışken iyi birşey alıp senelerce kafam rahat olsun istiyorum oda çok güneş aldığı için 24.000 btu diye düşünmüştüm

Acıkcası bende midea tarafındayım fakat midea xteme save de hava yön akışı sadece yukarı ve aşağı yönde çok bi eksisi olur mu bilmiyorum ama almışken herşey olsun istiyorum
Ufak tefek detaylar yerine mümkün olan en yakın btu yu almak kullanım rahatlığını çok arttırır mideanın yön akışı sorun olmaz

Merhabalar hoşbulduk bütçe sınırım yok açıkcası almışken iyi birşey alıp senelerce kafam rahat olsun istiyorum oda çok güneş aldığı için 24.000 btu diye düşünmüştüm
Daikin Shira Plus ve Zeta Shira Plus modellerine bakabilirsiniz. Oldukça performanslı, verimli ve sessiz cihazlardır. Fiyat olarak fazla bulursanız giriş - orta segment 18.000 BTU modeller de önerebilirim.

Bütçe müsaitse krigamazen veya daikin stylish zeta plus ta rahat ettirir

Tam TV'nin üstüne değil de TV ile mavi lambanın arasına konumlandırsanız daha iyi olur çünkü ilerleyen zamanlarda olası drenaj gideri tıkanmasında TV'ye su damlayabilir bozabilir.

Camların ölçülerini yazarsanız btu konusunda daha net fikir verrbiliriz

1000131172.webp

Şu an bonusa karta peşin fiyata 10 taksit kampanyası mevcut 444700 den ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz

Daikin Shira Plus ve Zeta Shira Plus modellerine bakabilirsiniz. Oldukça performanslı, verimli ve sessiz cihazlardır. Fiyat olarak fazla bulursanız giriş - orta segment 18.000 BTU modeller de önerebilirim.
hocam baktım şimdi de bu fiyatlara 24.000 lik cihazlar da var. fiyat performans bir cihaz olabilir

Tam TV'nin üstüne değil de TV ile mavi lambanın arasına konumlandırsanız daha iyi olur çünkü ilerleyen zamanlarda olası drenaj gideri tıkanmasında TV'ye su damlayabilir bozabilir.
televizyonun üst kısmında boat kapağı var direkt oraya monte edilir diye düşünmüştüm fakat sizde haklısınız

çok teşekkür ederim internetten fiyatlarına baktım fakat satış yapan herhangi bi yer bulamadım
4447500 den keşif için tuşlama Yapıp bigilerinizi bırakırsanız kısa sürede keşife gelirler yönlendir krigamazen için keşif istediğinizi söylerseniz daha iyi olur bayilerde stokta genelde enviro ve Hare çok miktarda olduğu için ellerindekini eritmek istiyorlar krigamazen( büyük ihtimalle stokta mevcut) ellerinde yoksa alternatif enviro ya yada legendera ya yönelebilirsiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri