Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Elinizde dungle var mı bilmiyorum ancak (Malum o soket tek başına işe yaramayacak) ilgili donanımları tedarik etmek için @İlteriş Yılmaz ile irtibat kurabilirsiniz.
Sıkıntı yok ben şimdi bilgilendirdim uygun olunca yazar size buradan veya dm denAdem hocam sizin Instagram'da ki videonuz üzere buraya geldimherhangi bir dungle iş yapar mı? @İlteriş Yılmaz ile irtibat kuracağım. Çok teşekkür ederim
Merhaba, aslında istek olarak geliyor attığınız mesajlar ancak sizden ulaşan bir mesaj isteği göremedim. Buradan dm açıyorum.@İlteriş Yılmaz'a dm veya Instagram'dan ulaşmak mümkün değil mesajlar iletilmiyor sanırım bu konu altına gelmesini bekleyeceğiz![]()
Merhaba İlteriş Hocam, bende Airfel LTXM71N 24000 BTU klima aldım Wifi dungle almak istiyorum kapağına altına baktığım da usb kit de bulunmamakta hangi wiifi dungle ve USB kit uyumlu olur acaba bununla ilgili yardımınızı rica edebilir miyim ?Merhaba, aslında istek olarak geliyor attığınız mesajlar ancak sizden ulaşan bir mesaj isteği göremedim. Buradan dm açıyorum.
@İlteriş Yılmaz etiketlemeyi unutmuşumMerhaba İlteriş Hocam, bende Airfel LTXM71N 24000 BTU klima aldım Wifi dungle almak istiyorum kapağına altına baktığım da usb kit de bulunmamakta hangi wiifi dungle ve USB kit uyumlu olur acaba bununla ilgili yardımınızı rica edebilir miyim ?
Şimdiden teşekkür ederim![]()
Whatsapp dan bilgi verdim kendisine@İlteriş Yılmaz etiketlemeyi unutmuşum![]()
Merhaba, maalesef stok bitti.@İlteriş Yılmaz Bey merhaba. DM den mesaja izin vermiyor. Wifi dungle ihtiyacım var. Temin konusunda ne yapmam gerekiyor?
Merhaba, stok yenilemeyi düşünmüyoruz.Merhaba,,
Peki tekrar stok gelir mi ? satış yeniden yapmayı planlıyormusunuz.
Merhaba,,
Peki tekrar stok gelir mi ? satış yeniden yapmayı planlıyormusunuz.
Bende uyumlu wifi dongle var ama kablosu yok klimanızda kablo varsa olur.@İlteriş Yılmaz Bey merhaba. DM den mesaja izin vermiyor. Wifi dungle ihtiyacım var. Temin konusunda ne yapmam gerekiyor?
2 tane kablo var ama kargoya vermeye değer mi ayrı mesele tabi.Bende uyumlu wifi dongle var ama kablosu yok klimanızda kablo varsa olur.
Merhaba, smart home uygulamasını kullanabilirsiniz.Merhaba, Airfell LTXN50U modeli için EU-SK105 modeli wifi modül aldım, telefonda hangi mobil uygulamayı kullanmam gerekiyor acaba, bilginiz var mı?
İstanbul da alacak başka biri varsa aslında kargoyu bölüşebiliriz2 tane kablo var ama kargoya vermeye değer mi ayrı mesele tabi.
2 tane kablo var ama kargoya vermeye değer mi ayrı mesele tabi.
aslında Fethiye tarafına geliyorum ara ara geldiğimde size uğrasam temin edebilirmiyim veya bu kablonun anahtar bir adı varmıdır airfel klima için2 tane kablo var ama kargoya vermeye değer mi ayrı mesele tabi.
Kargo 80 küsür lira zatenİstanbul da alacak başka biri varsa aslında kargoyu bölüşebiliriz
abi alıcı ödemeli gönderirsen alıyım.0543 911 58 84Kargo 80 küsür lira zaten
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.