Ben bir şey demiyorum artık19.499 tl. Tekrar sipariş verin isterseniz dediler ?

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bir şey demiyorum artık19.499 tl. Tekrar sipariş verin isterseniz dediler ?
Samsung Kore'ye mail attım. Maksat ortalık karışsın ? Koreye mail atıp sonuç alan birini okumuştum.Ben bir şey demiyorum artık![]()
iyi yapmışsınız belki tüketici hakem heyeti de bu durumla ilgili bir şey yapabilir. @Adem Helvacı yardımcı olacaktır.Samsung Kore'ye mail attım. Maksat ortalık karışsın ? Koreye mail atıp sonuç alan birini okumuştum.
Nereden almıştınız ürünüBende durum 3 gündür Siparişiniz Hazırlanıyor şekline. Hayırlısı bakalım.
shop.SamsungNereden almıştınız ürünü
Kendi sitelerinden hiç alışveriş yapmadım ama arayıp biraz sıkıştırmak iyi olabilir.shop.Samsung
Geldiklerinde kendi askınızı verirseniz ücretsiz takarlar.Merhaba tv yi duvara asma niyetimiz var servis bu iş için ne kadar alıyor taktıran varmı? Birde taktıkları aparat kaliteli bişeymi? Yada biz dışardan bi aparat alsak kendimiz takmak için ücret alırlarmı yine? Yada bizim ürünümüz değil deyip zorluk çıkarırlarmı?
Son olarak birşey daha sorsam..Geldiklerinde kendi askınızı verirseniz ücretsiz takarlar.
Evet duvara asınca HDMI girişlere ulaşmak zor olabilir. HDMI splitter alarak kullanabilirsiniz.Son olarak birşey daha sorsam..biz oyun konsolu android box ve digiturk kullanıyoruz bu yüzden tv de biraz ince duvara asarsak hdmı girişlerine kabloları takıp sökmek kolaymı yoksa ters yerlerdemi girişler?
Üstad 16.6k'ya değer mi yoksa başka model önerin var mı?2 gündür bakmıyorum ben fakat 3 gün önce indirimli hali 14.900tl idi. Tekrar kontrol edeyim bakalım.
Tüm tvlerde genelde zor oluyor hareket eden askılar var ondan alırsanız arka tarafına bir şey takmak istediğiniz de öne doğru çekersiniz yada kabloyu takın asarken dursun hepSon olarak birşey daha sorsam..biz oyun konsolu android box ve digiturk kullanıyoruz bu yüzden tv de biraz ince duvara asarsak hdmı girişlerine kabloları takıp sökmek kolaymı yoksa ters yerlerdemi girişler?
Önüne gelen, canı sıkılanın UZMAN ismini aldığı güzel ülkemde hiçbir hog bilmeyen herhokologlar tüketiciye ne fayda sağlamıştır ki zaten?Amazon’da 16 k olarak satılıyor. Samsung belli ki bir daha kampanya yapmayacak. Satış uzmanı ile yaptığım görüşme ektedir. Panel bilgilerini veremiyorlarmış ? şimdi bu durumda TCL tv alma da ne yap. ?
Snuç almanızı diliyorum ancak son yıllarda burada bu markaların ne derece çamura battığını onlar da görüyor olmasına rağmen birçok konuda kıllarını kıprdatmıyor ne yazık kiSamsung Kore'ye mail attım. Maksat ortalık karışsın ? Koreye mail atıp sonuç alan birini okumuştum.
Beni bu sebeple daha aramadilar. Değişim süreci hala devam ediyor. Samsung'u her aradığımda hala aynı şeyi söylüyorlar. Oyalıyorlar sanki. Stok bittiği için mi size bu teklifte bulundular? Sizin cevabınız ne oldu acabaSamsung genel merkezden aradılar. Değişim yerine 2000 TL hesabınıza iade edelim paneli tamir edelim dediler. Bu şekilde aranan var mı?
Sizin kaç gün oldu servise gideli? Ben hayır değişim istiyorum dedim. 14 günlük iade süresini dolduruyor olabilirler. Ara ara bakıyorum. Stok giriyorlar 60 inch için. Şuan stok yok ama.Beni bu sebeple daha aramadilar. Değişim süreci hala devam ediyor. Samsung'u her aradığımda hala aynı şeyi söylüyorlar. Oyalıyorlar sanki. Stok bittiği için mi size bu teklifte bulundular? Sizin cevabınız ne oldu acaba
5 gün oldu ama geçen cuma günü servis değişime karar vermişti. 4 gündür genel müdürlüğün değişimi onaylanmasını bekliyorum. Benim 14 günlük iade süresi yarın doluyor. Bende değişim için direteceğimSizin kaç gün oldu servise gideli? Ben hayır değişim istiyorum dedim. 14 günlük iade süresini dolduruyor olabilirler. Ara ara bakıyorum. Stok giriyorlar 60 inch için. Şuan stok yok ama.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.