Bendeniz gençken, hatta bu lcd ve led televizyonlar, flat paneller daha ülkemizde taze iken, tüplü televizyonlar halen tam ölmemişken, ne zaman bir avm'ye bir dükkana girip televizyon reyonuna baksam, Sony marka televizyonlar her zaman "ben buradayım" der gibi ışıldardı. Bu hiç sekmezdi, hangi reyona gidersem gideyim, yanlış hatırlamıyorsam "Bravia" marka (Sony'nin televizyon markası) ekranlar, her zaman yanındaki rakipleri sönük bırakırdı görüntü kalitesi olarak. Tabi bu benim gözümün gördüğü idi. Ya da belki diğer ekranların renk ve parlaklık ayarları doğru yapılmamıştı. Ama hiç başka ekran beğendiğim olmadı.
Neyse o zamandan benim aklımda kalan hep "televizyon alacaksan demekki sony alacaksın" olmuştur. Tabi şimdi artık bi sürü marka var, piyasa satüre olmuş durumda. Sony de belki artık eski Sony değil (Pilipis gibi). Ama işte gençken insanın kafasına kazınan şeyler kolay kolay gitmiyor. Şimdi bile televizyon lazım olsa aklıma hep ilk Sony gelir.
Bu da böyle bir anımdır.
Neyse o zamandan benim aklımda kalan hep "televizyon alacaksan demekki sony alacaksın" olmuştur. Tabi şimdi artık bi sürü marka var, piyasa satüre olmuş durumda. Sony de belki artık eski Sony değil (Pilipis gibi). Ama işte gençken insanın kafasına kazınan şeyler kolay kolay gitmiyor. Şimdi bile televizyon lazım olsa aklıma hep ilk Sony gelir.
Bu da böyle bir anımdır.