Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
benim için en önemli şey çamaşırı güzel yıkaması kumaşa zarar vermemesiSelamlar çamaşır makinesi almak istiyorum bütçe en fazla 15 bin en mantıklı model nedir?
Teşekkürler.
Selamlar çamaşır makinesi almak istiyorum bütçe en fazla 15 bin en mantıklı model nedir?
Teşekkürler.
Türkiye üretimi, ek garanti yok, yedek parça işçilik ücretleri gereksiz pahalı. Değmez.![]()
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri TR
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri TRwww.siemens-home.bsh-group.com
Yerli üretim 3 yılın sonrasında ek garanti de olmayabilir ama şuan tüm yerlilerden daha kaliteli önerdiğiniz 17.000'lik cihazın tamburu geri dönüşüm malzemesi ve kolayca fermuar ve metal düğme ile yamulabilecek cinsten duruyor bu fiyatlarla tercih etmek mantıksız.Ayrıca annemin evinde wat 24460tr modeli var 9.yılına girdi nemli ortamda çalışıyor bir kere bile servislik olmadı şuan tambur askı yayları gıcırdamaya başladı yeni yeni onları da alıp gresleyip kendim değiştireceğim.Türkiye üretimi, ek garanti yok, yedek parça işçilik ücretleri gereksiz pahalı. Değmez.
Hocam haklısın kalite olarak daha yüksek ama kendi başımızda yandığı için öneremiyoruz. LG'nin Philps'in TCL'in şahane televizyonları var. Ama önerirken bir dünya şerh koşuyoruz. Destek işi sıkıntı servis işi sıkıntı diye. Bunlar bir cihazı alırken önemli şeyler. KDN55NWF0N buzdolabının elektronik kartına ve bilgisayar kasa fanından hallice soğutma fanına 2.500 TL istiyor Bosch dediğimiz firma. WAT24480TR çamaşır makinesinin tahliye motoruna 1500 TL işçilik hariç fiyat isteniyordu geçen yıl. E sen garantiyi de kaldırdın ben seni nasıl önereyim. Arçelik istemeyene de Samsung öneriyoruz zaten.Yerli üretim 3 yılın sonrasında ek garanti de olmayabilir ama şuan tüm yerlilerden daha kaliteli önerdiğiniz 17.000'lik cihazın tamburu geri dönüşüm malzemesi ve kolayca fermuar ve metal düğme ile yamulabilecek cinsten duruyor bu fiyatlarla tercih etmek mantıksız.Ayrıca annemin evinde wat 24460tr modeli var 9.yılına girdi nemli ortamda çalışıyor bir kere bile servislik olmadı şuan tambur askı yayları gıcırdamaya başladı yeni yeni onları da alıp gresleyip kendim değiştireceğim.
Ben böyle durumlar da ana marka yerine alt markaları öneriyorum mesela önerdiğiniz altus modeli tam alınacak model çokta satıyor varsın su jeti olmasın bol bol su alıyor zaten bosch'un servisleri hemen kullanıcıyı yolma peşinde garanti olsa da olmasa da bu konuda haklısınız.Samsung'a ise güvenemiyorum vestel'in farklı versiyonu fabrikasyon hataları var servisleride bir o kadar ilgisiz son zamanlarda electrolux'un servis hizmetlerini iyileştirdiği yazılıyor farklı forumlar da fena marka değil özellikleri güzel.Hocam haklısın kalite olarak daha yüksek ama kendi başımızda yandığı için öneremiyoruz. LG'nin Philps'in TCL'in şahane televizyonları var. Ama önerirken bir dünya şerh koşuyoruz. Destek işi sıkıntı servis işi sıkıntı diye. Bunlar bir cihazı alırken önemli şeyler. KDN55NWF0N buzdolabının elektronik kartına ve bilgisayar kasa fanından hallice soğutma fanına 2.500 TL istiyor Bosch dediğimiz firma. WAT24480TR çamaşır makinesinin tahliye motoruna 1500 TL işçilik hariç fiyat isteniyordu geçen yıl. E sen garantiyi de kaldırdın ben seni nasıl önereyim. Arçelik istemeyene de Samsung öneriyoruz zaten.
@İlteriş Yılmaz Electrolux den bağlantı kurabileceğimiz bir kanal var mı?Ben böyle durumlar da ana marka yerine alt markaları öneriyorum mesela önerdiğiniz altus modeli tam alınacak model çokta satıyor varsın su jeti olmasın bol bol su alıyor zaten bosch'un servisleri hemen kullanıcıyı yolma peşinde garanti olsa da olmasa da bu konuda haklısınız.Samsung'a ise güvenemiyorum vestel'in farklı versiyonu fabrikasyon hataları var servisleride bir o kadar ilgisiz son zamanlarda electrolux'un servis hizmetlerini iyileştirdiği yazılıyor farklı forumlar da fena marka değil özellikleri güzel.
Hoover'ın hem kurutma makinesini hem de çamaşır makinesini kullandım servisleri ve müşteri hizmetlerinde bir düzen yok adam akıllı muhatap bulamıyorsunuz kurutma makinesinden memnun kalmıştım ancak çamaşır makinesi tam bir fiyasko idi.Samsung ise vestel gibi zıplıyor körük lastiği ciyak ciyak ötüyor kapak su sızdırabiliyor değişik problemleri var servisleri de bsh grubu kafasında bu yüzden gözümü korkutan bir firma electrolux'ün gayet iyi ürünleri vardı ancak parça tedariği ve servisleri sorunluydu umarım gelişme olmuştur adam akıllı bir marka tercih etmiş oluruz.@İlteriş Yılmaz Electrolux den bağlantı kurabileceğimiz bir kanal var mı?
İncelemeki için ürün yollamalarını salayalım, satış sonrası ile ilgili görüşebileceğimiz birilerini de bulabilirsek tüketici adına alternatifleri arttırmış oluruz en azından.
Dostlar ben şu Hoover den halen umutluyum fakat bir türlü o atağı yapamıyorlar.
Bugün lg F4V5RYP2T.ASSPLT inceledim nasıldır sizcePeki bi çılgınlık yapıp ssh desteğini önemsememeye değecek kadar ya da risk almaya değecek kadar bir lg modeli var mıdır bu fiyat bandında
Güzel gibi duruyor. Servisten bilgi almak lazım başa bela sorunları var mı acaba? @Adem HelvacıBugün lg F4V5RYP2T.ASSPLT inceledim nasıldır sizce
BSH ürünlerinde 3 yıl garanti + 1+1+1+1+1+1+1 = 10 yıl garanti mevcutTürkiye üretimi, ek garanti yok, yedek parça işçilik ücretleri gereksiz pahalı. Değmez.
Kullanıcı hatasına sokacak firma 3 yıllık fabrika garantisinde de sokar ek garantiyi geçtim artık. O 1 yıllık uzatmalar her sene artacak sabit fiyattan olmayacak. Kıçı kırık tahliye motoruna geçen yıl 1500 TL işçilik hariç fiyat çekti Bosch. Mecbur yaptırdık. Komşumuzun rutubetten (Konum Rize) yan duvarı çürüyen 5 yıllık Arçelik çamaşır makinesinin bütün gövdesini komple değiştirttik geçen yıl. Hiç laf ebeliği de yapmadılar. Yan duvarlar ön duvar arka sac ve amortisörler komple ek garantiden değişti. Buzdolabı aldık Bosch 2 kere bozuk çıktı 3. de sağlam gelen dolabın garantisi biter bitmez elekronik kartı yandı soğutma fanı bozuldu 2500 TL verdik yaptırdık geçen yıl. Ankara'da amcam Arçelik kombi buzdolabı almıştı. Alırken ek garanti de yaptırmıştı. Kendi fabrika garantisi içindeyken yengem dondurucu bölümündeki plastik kapaklarından birini kırmış servis çağırdılar bu müşteri hatası siz kırmışsınız ama sokalım garantiye dediler komple değişti. Bizim kendi Arçelik çamaşır makinemizin amortisörleri ek garanti zamanında değişti. Annem çok doldurur makineyi ben kullanıcı hatası derler diyordum hiç laf etmediler geldiler baktılar amortisörler patlamış değişecek dediler garantiden. Kim ne derse desin Arçeliğin servis ve destek hizmetleri Türkiye'deki beyaz eşya markalarından en iyisidir. Ha mağdur edilen var mıdır elbet vardır ama şimdiye kadar hiç ne Arçeliğin kendi ürünlerinden ne de servis hizmetlerinden memnuniyetsizlik yaşamadık. Bosch'un eşyaları kötü mü hayır. Köyde 2 evimiz var ikisine de WAT24480TR çamaşır makinesi aldık birinin pompa motoru değişti bir kere başka sorun çıkmadı. Dediğim buzdolabından ağzımız yandı sadece. Diğer dolap KDN53NL22N sorunsuz çalışıyor. Eminim bir arıza çıkarsa Arçelik grubundaki muadil bir buzdolabına göre parçası da işçiliği de gereksiz yere yüksek olacak.BSH ürünlerinde 3 yıl garanti + 1+1+1+1+1+1+1 = 10 yıl garanti mevcut
sadece +4 yıl ek garatiyi kaldırdılar her yıl +1 ek garanti koydular nedeni parçanın fiyatıdır
örnek : 6-7 yıl önce Buzdolabını 2500 tl almış 150 tl ye de +4yıl ek garanti yaptırmış 6-7 yıl sonra kompresör değişecek kaça değişir net 3000 tl den aşağı değişmezler
Şimdilik bir çok küçük firmalar +4 yıl garanti veriyorlar % 90 kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacak +4 yıl garanti verenler hepsi her türlü geçirecekler Biz geçirmiyoruz diyenlerin yöntemini de söyleyeyim daha düşük kalite parça değişimi yapacaklar %100 garantisini veririm
Gerçek enflasyonun (ÜFE : üretici enflasyonu) %200 leri geçtiği bir ülkede +4 yıl garanti düzgün uygulanmaz
Bir çok firma BSH ın yaptığı uygulamaya geçecek Tarih : 14.04.2023
(Ülkede 6-7 bin tl lik buzdolabı 1-1,5 yılda 20-30 bin tlye çıkmış )
GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ
1 yıl uzatmalarda tabiki artacak sen geçen sene aldığın ürünü bu sene aynı fiyata alabiliyormusunKullanıcı hatasına sokacak firma 3 yıllık fabrika garantisinde de sokar ek garantiyi geçtim artık. O 1 yıllık uzatmalar her sene artacak sabit fiyattan olmayacak. Kıçı kırık tahliye motoruna geçen yıl 1500 TL işçilik hariç fiyat çekti Bosch. Mecbur yaptırdık. Komşumuzun rutubetten (Konum Rize) yan duvarı çürüyen 5 yıllık Arçelik çamaşır makinesinin bütün gövdesini komple değiştirttik geçen yıl. Hiç laf ebeliği de yapmadılar. Yan duvarlar ön duvar arka sac ve amortisörler komple ek garantiden değişti. Buzdolabı aldık Bosch 2 kere bozuk çıktı 3. de sağlam gelen dolabın garantisi biter bitmez elekronik kartı yandı soğutma fanı bozuldu 2500 TL verdik yaptırdık geçen yıl. Ankara'da amcam Arçelik kombi buzdolabı almıştı. Alırken ek garanti de yaptırmıştı. Kendi fabrika garantisi içindeyken yengem dondurucu bölümündeki plastik kapaklarından birini kırmış servis çağırdılar bu müşteri hatası siz kırmışsınız ama sokalım garantiye dediler komple değişti. Bizim kendi Arçelik çamaşır makinemizin amortisörleri ek garanti zamanında değişti. Annem çok doldurur makineyi ben kullanıcı hatası derler diyordum hiç laf etmediler geldiler baktılar amortisörler patlamış değişecek dediler garantiden. Kim ne derse desin Arçeliğin servis ve destek hizmetleri Türkiye'deki beyaz eşya markalarından en iyisidir. Ha mağdur edilen var mıdır elbet vardır ama şimdiye kadar hiç ne Arçeliğin kendi ürünlerinden ne de servis hizmetlerinden memnuniyetsizlik yaşamadık. Bosch'un eşyaları kötü mü hayır. Köyde 2 evimiz var ikisine de WAT24480TR çamaşır makinesi aldık birinin pompa motoru değişti bir kere başka sorun çıkmadı. Dediğim buzdolabından ağzımız yandı sadece. Diğer dolap KDN53NL23N sorunsuz çalışıyor. Eminim bir arıza çıkarsa Arçelik grubundaki muadil bir buzdolabına göre parçası da işçiliği de gereksiz yere yüksek olacak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.