Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Arcelik tv mavi-mor renk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

veli

Araştırmacı
Araştırmacı
Iyi aksamlar. Tv arcelik 49 8752 5s modeli. Normal yayin izlerken sol yan tarafta mavimsi renk farkediyordum. Panel test videosu acinca cok net farkettim. Yaklasik 1,5 yil once led barlar degismisti daha sonrasinda servis tv getirip gotururken paneli kirmasi sonucu panel de degismisti. ( led barları 2 3 defa degistirdiler her seferinde sirali bir sekilde led barlari goruyordum servisi ariyordum yapmak icin tekrar goturuyorlardi. En sonunda duzgun bir sekilde yapmislardi ama bu kez de paneli cok az kirmislardi ama goruntude sorun yoktu panel degisimi yapilmisti)

Ilk fotoğraf gri renkte cekildi 2. Fotoğraf beyaz renkte. Panelde mi sorun var acaba led barlarda mi. Kamerayi odaklayip cektim @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• 20230413_230104.jpg
    20230413_230104.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 18
  • 20230413_225946.jpg
    20230413_225946.jpg
    35.4 KB · Görüntüleme: 16
Normal kanallari izlerken mavi mor renk farkediyorum. Karanlik ortamda siyah renk actim ama cektigim fotograflarin gordugumle hic alakasi olmadigi icin paylasmiyorum bir türlü ayarlayamadim.
Fotoğrafı çekmeden önce netleyin sonra ışığını kısın öyle çekin buraya yükleyin. Normal yayın açıkkende çekin bir kaç tane fotoğraf.

2. resme bakarak led bar arızası derim ama 1. resim beni şaşırtıyor.
arkadaşlarımın dediği gibi bi kaç resim daha eklermisiniz.

Direct led aydınlatmaya sahip ürünün barlar üzerindeki bazı ledlerin kelvin değerlerinin sapma yapması nedeniyle ortaya çıkan parçalı bulutlu ha yağdı ha yağacak havası :)

Kusura bakmayın yeni musait oluyorum. Gözle gordugumu fotografta cok goremedim normal yayinda hic goremedim. Isigi kisip birkaç fotograf aldim.

Ekli dosyalar

• 20230414_230813.jpg
    20230414_230813.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 2
  • 20230414_230541.jpg
    20230414_230541.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 5
  • 20230414_230516.jpg
    20230414_230516.jpg
    31.3 KB · Görüntüleme: 2
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri