Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 55QN90C Ve Hepsiburada

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serkan Keskin

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba.Forumda yeniyim ve ilk konum açışım.Umarım forum kurallarına uygun hareket ediyorumdur.
2022 Model Samsung 55QN90B modelini satın almak istiyordum.Sonrasında 2023 model olan 55QN90C'nin Samsung Türkiye-Mediamarkt-Teknosa gibi firmaların internet sitelerinde ürünü ön siparişe açtıklarını gördüm.Ürün şuanda en yeni model olduğu için Türkiyede tam anlamıyla satışa çıkmadı.Ön sipariş verme kararını aldıktan sonra Hepsiburada'nın internet sitesinde gece saatlerinde 55QN90C modelinin ön sipariş fiyatının 34.999 ₺ ile indirimde olduğunu görünce direk siparişimi verdim.Diğer firmalara ve samsung türkiyeye kıyasla arada 9 bin TL gibi bir fiyat farkı var ve ben ilk defa hepsiburadadan alışveriş yapıyorum.Satıcı hepsiburadanın kendisi olduğu gözüküyor.Televizyonun fiyatı gerçekten çok uygun geldi.Fakat 9 Bin TL ucuz olması kafamda biraz soru işareti yarattı.
Hepsiburadadan ön siparişle aldığım 55QN90C model televizyon orjinal olarak gelir mi ?
Televizyon alımı için hepsiburada güvenli mi?Aynı modeli samsung türkiye-mediamarkt-teknosa gibi firmalardan alsaydım aralarında bi fark olur muydu?
Hepsiburada müşteri hizmetleriyle konuştuğumda satıcının hepsiburada olduğunu,kendilerinin orjinal ürün sattığını diğer tüm firmalar gibi depolarından direk kargoyla gönderileceğini söylediler.
Tüm platformlarda şuanda 55QN90C önsipariş fiyatı 43.999₺.Geçen yıl ki model 55QN90B şuanda 30-33 bin civarında satılmakta.
Sonuç olarak mantıklı bi harekette bulunmuş muyum ? Fikirlerinizi bekliyorum :)

İlçede oturduğum için sepet bölümünde firma olarak horozlojistik gözüküyor.Ön siparişte olan bir ürünün daha şimdiden 9 bin tl ucuz fiyatta olması neredeyse geçen yılki modelle aynı fiyata düşmüş olması korkuttu.Ürün yeni olduğu için incelemeleri de mevcut değil.Tamamen geçen yıl ki modeli 90B yi referans alarak satın aldım.Daha rtings incelemeleri bile sunulmadı.Umarım hayırlısı olur.Hepsiburada hakkında içimi ferahlattınız.Teşekkürler.

İlçede oturduğum için sepet bölümünde firma olarak horozlojistik gözüküyor.Ön siparişte olan bir ürünün daha şimdiden 9 bin tl ucuz fiyatta olması neredeyse geçen yılki modelle aynı fiyata düşmüş olması korkuttu.Ürün yeni olduğu için incelemeleri de mevcut değil.Tamamen geçen yıl ki modeli 90B yi referans alarak satın aldım.Daha rtings incelemeleri bile sunulmadı.Umarım hayırlısı olur.Hepsiburada hakkında içimi ferahlattınız.Teşekkürler.
dediğim gibi satıcı hepsiburada ise gönlünüz ferah olsun. kesinlikle sorun olmaz

Hepsiburada ürünü şuan internet sitesinden kaldırmış.Ön sipariş olarak sadece samsung türkiye-mediamarkt ve teknosada gözüküyor.Ürün benim sepetimde duruyor.Umarım iptal falan etmezler.Teşekkür ediyorum.

Hepsiburada uygulamasında siparişlerim kısmında sipariş alındı yazıyor.Ayrıntılara girdiğimde sipariş alındı.Paketinizi özenle hazırlıyoruz yazıyor.Sipariş numarası,kargoya verileceği ve teslim edileceği tarihlerde yazıyor.Fakat şuan ürün hepsiburadanın internet sitesinden kalkmış durumda.Tüm platformlarda 44 bin tl iken 35 bine almam ve siteden de kaldırmaları acaba ilerleyen zamanlarda iptal vs ederler mi ürün orjinal gelir mi korkusu yarattı.

Görüntü olarak %3 bile fark olacağını zannetmiyorum
Hoparlör 4 x 15 Watt, Subwoofer & 6 x 10 Watt, Subwoofer
Tepki süresi 55QN90C biraz daha iyi olur ( biri 13 ms ise diğeri 10ms olur)

Hepsiburada uygulamasında siparişlerim kısmında sipariş alındı yazıyor.Ayrıntılara girdiğimde sipariş alındı.Paketinizi özenle hazırlıyoruz yazıyor.Sipariş numarası,kargoya verileceği ve teslim edileceği tarihlerde yazıyor.Fakat şuan ürün hepsiburadanın internet sitesinden kalkmış durumda.Tüm platformlarda 44 bin tl iken 35 bine almam ve siteden de kaldırmaları acaba ilerleyen zamanlarda iptal vs ederler mi ürün orjinal gelir mi korkusu yarattı.
Muhtemelen ön sipariş bitmiştir size hayırlı olsun

Görüntü olarak %3 bile fark olacağını zannetmiyorum
Hoparlör 4 x 15 Watt, Subwoofer & 6 x 10 Watt, Subwoofer
Tepki süresi 55QN90C biraz daha iyi olur ( biri 13 ms ise diğeri 10ms olur)
Geçen yıl ki ürün 90B zaten şuanda 30-33 bin bandında 90C'yi 35 bine sipariş verdim.İşlemci farkı var ve bir yıl daha güncel bir model.Siz olsanız arada 3-4 bin fiyat farkı varken hangisini tercih ederdiniz?Arada 10 bin fark olsa tabi ki 90b daha mantıklı gelebilirdi bence

Geçen yıl ki ürün 90B zaten şuanda 30-33 bin bandında 90C'yi 35 bine sipariş verdim.İşlemci farkı var ve bir yıl daha güncel bir model.Siz olsanız arada 3-4 bin fiyat farkı varken hangisini tercih ederdiniz?Arada 10 bin fark olsa tabi ki 90b daha mantıklı gelebilirdi bence
Panelin soğutmasını görmeden karar verme çok ince kasaların ömrü kısa olur
Herkes tv nin önüne bakıyor arkasına bakmakta fayda var buradan ne söylesek boş

Son düzenleme:
dediğim gibi satıcı hepsiburada ise gönlünüz ferah olsun. kesinlikle sorun olmaz
Youtube de yanlış aklımda kalmadıysa bu ürün ile ilgili hatta sanki 2022 B serisi ve sizin aldığınız 2023 C serisini de kıyasladı. Fakat emin değilim Türkçe değil tabi. Ben genelde bazen çok nadir de olsa Türkçe alt yazı açıklaması oluyor oradan bilgi alıyorum daha çok yayınlanan görüntüleri özellikle gece ışıkları kapatarak kıyaslanan tv lerin görüntülerini ekrandan daha iyi farklarını görebiliyorum. Sonuçta iki tv yi aynı kamera aynı anda çekiyor.Ben genelde oradan bakıyorum. En yeni ürünler o kanalda çünkü. Genç arkadaş bu işi iyi yapıyor. Eğer yoksa bile yakında koyar. Adresi sanırım Andy Tecnologia TV Plus diye Youtube den aratırsan karşına çıkar. Orada bulamaz isen yine Youtube den Abt Electronics yaz arat veya B The Installer burada tanıtımları var fakat İngilizce. :) Tv ni iyi günlerde kullan kardeşim :)

Şu an hala satışta görünüyor hepsiburada da. Ben de takip ediyorum aynı ürünü. Sepette %10 indirim var. O indirimle 55” 38.600 TL ve 65” 48.600 TLye geliyor şu anda. Kaçırdık mı yani indirimi?

Şu an hala satışta görünüyor hepsiburada da. Ben de takip ediyorum aynı ürünü. Sepette %10 indirim var. O indirimle 55” 38.600 TL ve 65” 48.600 TLye geliyor şu anda. Kaçırdık mı yani indirimi?
Siz de aldınız mı QN90C ile alakalı ayrıntılı araştırma yapan yabancı kaynaklardan farklı bilgiler edinenler bu yorumlarda bulunursa memnun olurum.

Siz de aldınız mı QN90C ile alakalı ayrıntılı araştırma yapan yabancı kaynaklardan farklı bilgiler edinenler bu yorumlarda bulunursa memnun olurum.
Dün gece baktım. Yine aynı fiyata düşmüştü ama telefon kampanyası bittiği için sipariş vermedim. Şimdi Samsung Türkiye ile görüştüm kampanya uzatılmış ama hepsiburada dahil olmayabilir bu sefer. Telefon hediyesiyle beraber aynı fiyata tekrar bulursam almayı düşünüyorum. Pek fazla inceleme yok şu anda. Benim asıl hedefim S95C idi ama satışa sunmadılar bir türlü.

Arkadaşlar Merhaba.Forumda yeniyim ve ilk konum açışım.Umarım forum kurallarına uygun hareket ediyorumdur.
2022 Model Samsung 55QN90B modelini satın almak istiyordum.Sonrasında 2023 model olan 55QN90C'nin Samsung Türkiye-Mediamarkt-Teknosa gibi firmaların internet sitelerinde ürünü ön siparişe açtıklarını gördüm.Ürün şuanda en yeni model olduğu için Türkiyede tam anlamıyla satışa çıkmadı.Ön sipariş verme kararını aldıktan sonra Hepsiburada'nın internet sitesinde gece saatlerinde 55QN90C modelinin ön sipariş fiyatının 34.999 ₺ ile indirimde olduğunu görünce direk siparişimi verdim.Diğer firmalara ve samsung türkiyeye kıyasla arada 9 bin TL gibi bir fiyat farkı var ve ben ilk defa hepsiburadadan alışveriş yapıyorum.Satıcı hepsiburadanın kendisi olduğu gözüküyor.Televizyonun fiyatı gerçekten çok uygun geldi.Fakat 9 Bin TL ucuz olması kafamda biraz soru işareti yarattı.
Hepsiburadadan ön siparişle aldığım 55QN90C model televizyon orjinal olarak gelir mi ?
Televizyon alımı için hepsiburada güvenli mi?Aynı modeli samsung türkiye-mediamarkt-teknosa gibi firmalardan alsaydım aralarında bi fark olur muydu?
Hepsiburada müşteri hizmetleriyle konuştuğumda satıcının hepsiburada olduğunu,kendilerinin orjinal ürün sattığını diğer tüm firmalar gibi depolarından direk kargoyla gönderileceğini söylediler.
Tüm platformlarda şuanda 55QN90C önsipariş fiyatı 43.999₺.Geçen yıl ki model 55QN90B şuanda 30-33 bin civarında satılmakta.
Sonuç olarak mantıklı bi harekette bulunmuş muyum ? Fikirlerinizi bekliyo
Hocam bende 2 gün önce 90b modelini almak için gittim Vatan Computer’ a gittim. Satıcı 90C modelinin ön siparişte olduğunu ve cep telefonu hediyesi olduğunu söyledi. Ve tvde de ayrı indirim olduğunu söyledi . Özetle 35.000 tl ye 55qn90c modelini ve Samsung A54 cep telefonunun siparişini vermiş oldum.

Hocam bende 2 gün önce 90b modelini almak için gittim Vatan Computer’ a gittim. Satıcı 90C modelinin ön siparişte olduğunu ve cep telefonu hediyesi olduğunu söyledi. Ve tvde de ayrı indirim olduğunu söyledi . Özetle 35.000 tl ye 55qn90c modelini ve Samsung A54 cep telefonunun siparişini vermiş oldum.
Hocam Telefon dahil 35 bin mi emin misiniz? Hepsiburada Telefon veriyor mu yanında?

Yabancı bir inceleme videosunda b nin va panel aksine c nin ips panel oldugu soylendi. Ne kadar doğru bilmiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri