Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Penta Teknoloji’den Şoke Eden Ayıpsız Misli Kararı *Firma Sorunu Çözmüştür*

faikkivrak

İnce Eleyen
Araştırmacı
Merhaba, karar çıktı ancak şoke oldum. Msi 1660 ti gaming 6g karta 1660 super ventus önerdiler. Şaka gibi alt modelin de alt modeli. Tabii ki kabul etmedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekli dosyalar

• IMG_6877.jpeg
    IMG_6877.jpeg
    115.6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6914.png
    IMG_6914.png
    107.7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6913.png
    IMG_6913.png
    139.2 KB · Görüntüleme: 42
Eşdeğer ürün tespit davası açıp, kazandığınızda dava masraflarının tahsili için ayrı takip başlamanız gerekiyor.

Merhaba Adem abi, hangi mahkemeye başvurmalıyım?
Asliye Hukuk bakıyor bu tarz dosyalara.
Adliyede bulunan uzlaşma bürosuna gidersiniz önce. Dilekçenizi verirsiniz, Dilekçenizdeki talep içerikli karşı tarafa tebligat gider, taraflar için bir görüşme günü kararlaştırılır, görüşmede uzlaşılmazsa konu mahkemeye intikal eder.

Asliye Hukuk bakıyor bu tarz dosyalara.
Adliyede bulunan uzlaşma bürosuna gidersiniz önce. Dilekçenizi verirsiniz, Dilekçenizdeki talep içerikli karşı tarafa tebligat gider, taraflar için bir görüşme günü kararlaştırılır, görüşmede uzlaşılmazsa konu mahkemeye intikal eder.
İyi akşamlar tekrardan merhaba abi. Kıymet takdiri durumunu da düşündüm. En az 6-7 bin TL iade alabilirim diye düşünüyorum. Onun için ne yapmam gerekiyor?

1660 süper ve 1660ti denk kartlar hocam, süper daha sonra çıktı hatta. Ti modelin donanımı biraz daha güçlü ama saat hızları düşük, süper modelin de saat ve VRAM hızı daha yüksek. Hangisinin daha çok performans vereceği oyundan oyuna değişiyor. O yüzden şoke edici bir karar sayılmaz. Tabi gaming model soğutma yerine ventus önermeleri hoş olmamış. MSI 1660 süper gaming x veyahut 2060 daha uygun olurdu.

İyi akşamlar tekrardan merhaba abi. Kıymet takdiri durumunu da düşündüm. En az 6-7 bin TL iade alabilirim diye düşünüyorum. Onun için ne yapmam gerekiyor?
Bu durumda öncelikle elinizdeki karar ile birlikte ilamlı icra işlemi başlatmanız gerekir.
Sonuçta taşınır bir malın haczi söz konusu olduğundan İcra ve İflas Kanunu’nun 87. Maddesi gereği kıymet takdirini haciz memuru tayin edebilecektir. Eğer teknolojik anlamda kendisini yetersiz veya ekran kartı piyasasından uzak görüyorsa bilirkişi vasıtasıyla da bu işlemi gerçekleştirebilecektir.

1660 süper ve 1660ti denk kartlar hocam, süper daha sonra çıktı hatta. Ti modelin donanımı biraz daha güçlü ama saat hızları düşük, süper modelin de saat ve VRAM hızı daha yüksek. Hangisinin daha çok performans vereceği oyundan oyuna değişiyor. O yüzden şoke edici bir karar sayılmaz. Tabi gaming model soğutma yerine ventus önermeleri hoş olmamış. MSI 1660 süper gaming x veyahut 2060 daha uygun olurdu.
Haklısınız. Ventusu görünce sinirlendim epey…

Siz de haklısınız hocam, önerdikleri değişim GPU bazında denk olsa da soğutma açısından denk ürünler değiller. Alırken parasını verip gaming x, strix, red devil vs soğutma alıyoruz. Değişimi de ona göre yapsınlar bir zahmet. Ha 3060 vereceklerse tamam ventus olsun :) Umarım gönlünüze göre sonuçlanır hocam bizi haberdar edin :)

Siz de haklısınız hocam, önerdikleri değişim GPU bazında denk olsa da soğutma açısından denk ürünler değiller. Alırken parasını verip gaming x, strix, red devil vs soğutma alıyoruz. Değişimi de ona göre yapsınlar bir zahmet. Ha 3060 vereceklerse tamam ventus olsun :) Umarım gönlünüze göre sonuçlanır hocam bizi haberdar edin :)

Denkliğin sadece teknik özellik anlamında olmadığını bu firmalara öğreteceğiz. Ben zamanında rgb olsun, iyi soğusun, görünüşü güzel olsun vb. Diye düşünerek 3000 TL para vermişim. Adamlar bana ventus öneriyor. Önerdikleri kartın benim aldığım dönemde 2000 TL olması da cabası. Amiyane tabirle ben enayi miyim niye kabul edeyim? Yanlış anlaşılsın istemem bu sözüm ilgili firmaya. Dediğiniz gibi 2060 ventus bile olsa derdim ki zaten üst model veriyorlar sorun çıkarmayayım. Benim derdim haksız zenginleşmek değil, paramın hakkını istiyorum. Benim kartım 1660 serisinin msi tarafındaki en güçlü 2. Kartı, 1. Kartı da gaming x. Ya bana gaming x vereceksin ya da mecburen 2060 ve üstü. Olması gereken budur diye düşünüyorum. Hafta sonu çalışmıyorlar sanırım, o yüzden pazartesi günü dönüş yapacaklardır. Mutlaka bilgilendiririm.

Denkliğin sadece teknik özellik anlamında olmadığını bu firmalara öğreteceğiz. Ben zamanında rgb olsun, iyi soğusun, görünüşü güzel olsun vb. Diye düşünerek 3000 TL para vermişim. Adamlar bana ventus öneriyor. Önerdikleri kartın benim aldığım dönemde 2000 TL olması da cabası. Amiyane tabirle ben enayi miyim niye kabul edeyim? Yanlış anlaşılsın istemem bu sözüm ilgili firmaya. Dediğiniz gibi 2060 ventus bile olsa derdim ki zaten üst model veriyorlar sorun çıkarmayayım. Benim derdim haksız zenginleşmek değil, paramın hakkını istiyorum. Benim kartım 1660 serisinin msi tarafındaki en güçlü 2. Kartı, 1. Kartı da gaming x. Ya bana gaming x vereceksin ya da mecburen 2060 ve üstü. Olması gereken budur diye düşünüyorum. Hafta sonu çalışmıyorlar sanırım, o yüzden pazartesi günü dönüş yapacaklardır. Mutlaka bilgilendiririm.

Satıcı firmayı aradım yardımcı olur mu diye, satıcı firma da distribütörden cevap beklediklerini söyledi. Ben de 1660 super ventus önerdiklerini bunu kabul etmeyeceğimi söyledim. Haricen teklif isteyeceklerini ve en kısa sürede pentanın bana tekrar dönüş yapacaklarını söylediler.

Sosyal platformlardan bir dostum bana teklif ettikleri ürün ile alakalı kıyaslama yaptı. Eksiklikler dudak uçuklatıyor. Hani öyle bir değil iki değil…

Ekli dosyalar

• IMG_7012.jpeg
    IMG_7012.jpeg
    71.9 KB · Görüntüleme: 17
Güncelleme 1: Bugün 1660s ventusu reddetmemle ilgili dönüş yapıldı. Talebimi ilgili birime aktardıklarını, cevap geldiğinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Görüşmeleri MSI ile yapıyorlar diye biliyorum. Umarım Penta da MSI da yardımcı olur.

210227685 MSI VGA GEFORCE RTX 2060 SUPER VENTUS GP RTX2060S 8GB GDDR6 256B DX12U PCIE 3.0 X16

Önerildi, kabul ediyorum.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri