Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

LG rezaleti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

burakcangokcek

Yeni Üye
Yeni Üye
öncelikle herkese selamlar. Doğru yere mi açtım bu başlığı tam bilmiyorum fakat benim LG tv hakkında sorunum var.
İstanbul forum istanbul AVM den LG mağazasından lg 86uq91006 model tv aldım. 41.000 tl para ödedim. Alırken her şey çok güzeldi. Kurulum yapıldı vs. bende gece vardiyasında çalıştığım için ayrıntılı test etme şansım olmadı açıkçası. bir iki gün sonra futbol maçı izlerken yeşil sahada gölgelenmeler olduğunu fark ettim ve ayrıntılı incelediğimde tv nin ekranı tarla gibi olduğunu fark ettim. Aldığım yere gittim ertesi gün ve durumu anlattım. Servisin gelip bakması gerektiğini ve eğer bir sorun varsa gerekenin yapılacağı söylendi. tek nik servis ertesi gün beni aradı durumu anlatmamı istedi anlattım ve whats app tan fotoğraf istedi. kalkıp gelme zahmetinde bile bulunmadı anlayacağınız.görselde paylaştığım durumun normal olduğunu bunu bu boyutta bir tv nin yapabileceğini söyledi. bende haliyle kabullenmedim durumu bir çuval para vermişim tarla gibi tv seyredeceğim?? birde bana sırf maç izleyeyim diye aldığım tv de yeşil tabanlı birşeyler seyretmeyin denildi. telefonda onca kavga gürültüden sonra tüketici hakem heyetine gitme hakkını kullanın dedi. evet yaptım tüketici hakem heyetine gittim ve 1 ay oldu hala karşı tarafın savunması istendi ibaresinden öteye gidemedim. ben bu durumu hazmedemiyorum. kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Ben daha ne yapabilirim bu süreci hızlandırmak adına ? çünkü yerine tv alamıyorum alamadıkça da fiyatlar aldı başını gidiyor. Bu arada forum istanbul LG mağazasına daha üst bir model almayı üzerine ne kadar gerekiyorsa verebileceğimi söyledim ama oda kabul görmedi. Bu hakem heyeti süreci nasıl işliyor bir sonuç alabilir miyim bu işten? Alabilirsem nasıl bir yol izlemeliyim alamayacaksam mahkeme yolu açık mıdır? bir avukat öneriniz var mıdır? kısacası bana bir yol gösterebilir misiniz? Adem abi (abi diyorum çünkü hiç görmesemde çok yakın hissediyorum) bana bir yol gösterebilir mi? nasıl ulaşabilrim kendisine bilemiyorum. Herkese saygılar ve sevgiler sunuyorum.
WhatsApp Image 2023-05-02 at 15.17.49.jpeg

birde bana sırf maç izleyeyim diye aldığım tv de yeşil tabanlı birşeyler seyretmeyin denildi. Ekli dosyayı görüntüle 3457
Size bu söylenmiş ya. Gerisi önemli değil. Yeşil tonlu şeyler seyretmeyin canım. Ah bu maçlar ah. O yeşil sahalar sağa sola giderken TV'nin tüm rezaletini ortaya döküveriyor. Ben buna Futbolun gücü diyorum. Maçları seyretmeyin. Aynı kanalı uzun süre seyretmeyin. 4:3 ve yukarıdan aşağıdan siyah bantlı filmleri uzun süre seyretmeyin. Eee. Ne seyredelim peki. Töbe yaa. 40.000 TL para vereceğim. Onu seyretmeyeceğim. Bunu seyretmeyeceğim. Oldu.

Bu forumda başka bir arkadaş ta buna benzer bir şeyden şikayetçiydi. Artık TV'de maç seyretmiyorum. Arka plandaki gölgeleri görünce canım sıkılıyor demişti.

Neyse. Geçmiş olsun dostum. Adem bey gereken cevapları yazacaktır size. İnşallah güzel bir netice ile biter.

1 - IPS Panel seçimi kesinlikle yanlış tercih
2 - 86" için 4K çözünürlük kesinlikle yanlış tercih 51 ppi
3 - 86" aydınlatma teknolojisi kesinlikle yanlış tercih (direct led)
4 - İleride daha büyük sorunlar çıkacağı kesin

En az 15-20 faktör daha sayarım

Öncelikle geçmiş olsun, içinizi karartmak istemem ancak, Ülkemizde hakem heyeti işleri fena halde ağır işliyor sanırım ya da bana öylesi denk geldi. Arçelik çamaşır makinemin bitmek tükenmek bitmez arızaları sonrası geçtiğimiz ekim ayında THH'ye başvurdum. üzerinden geçti 7 ay. Mayıs ayına geldik hala işlem sonuçlanmadı, durum: savunması geldi ibaresinde bekliyor. Bence LG'nin müşteri hizmetleri ya da online sistemleri üzerinden başka bir yetkilisine derdinizi anlatmaya çalışın.

Bir anlık gaflet diyorum ne diyeyim. Qled bir tv ye geçiş yapacağım inşallah. Artık oda olur mu bilemiyorum..

Öncelikle geçmiş olsun, içinizi karartmak istemem ancak, Ülkemizde hakem heyeti işleri fena halde ağır işliyor sanırım ya da bana öylesi denk geldi. Arçelik çamaşır makinemin bitmek tükenmek bitmez arızaları sonrası geçtiğimiz ekim ayında THH'ye başvurdum. üzerinden geçti 7 ay. Mayıs ayına geldik hala işlem sonuçlanmadı, durum: savunması geldi ibaresinde bekliyor. Bence LG'nin müşteri hizmetleri ya da online sistemleri üzerinden başka bir yetkilisine derdinizi anlatmaya çalışın.
Peki hocam değer kaybeden paramı nasıl kurtaracağım? Direk mahkemeye mi gitsem daha iyi olur?

Üstad samsung qn90b 75’ hakkında ne düşünüyorsun peki? 50-70 bin tl bandında büyük ekran bir tv arıyorum. Aslında çok araştırdığımı düşünüyordum ama yanılmışım. Şu an ne doğru me yanlış ayırt edemiyorum.

Üstad samsung qn90b 75’ hakkında ne düşünüyorsun peki? 50-70 bin tl bandında büyük ekran bir tv arıyorum. Aslında çok araştırdığımı düşünüyordum ama yanılmışım. Şu an ne doğru me yanlış ayırt edemiyorum.
Oled pahalı diyorsanız Philips 75 Pml 9507 mini led tavsiye ederim.Ben 2 aydır kullanıyorum.Led tv kullandığınız sürece bu sorunları yaşarsınız.65 LG Nanocel 866 kullanıyordum.Işık sızması vardı.Özetle Oled'e en yakın fiyat/performans modekli budur bence.

Piyasaya yeni çıkacak 65" LG WOLED (MLA) EVO G3 (10 yıl garanti)

OLED kullanım ömrü sorunu çözmüş
OLED te parlaklık sorunu çözmüş (1900 nits değerlere ulaşıyor)

1683107891988.png

Oled pahalı diyorsanız Philips 75 Pml 9507 mini led tavsiye ederim.Ben 2 aydır kullanıyorum.Led tv kullandığınız sürece bu sorunları yaşarsınız.65 LG Nanocel 866 kullanıyordum.Işık sızması vardı.Özetle Oled'e en yakın fiyat/performans modekli budur bence.
Fiyatı dediğim rakamlar üzerine çıkmadıkça oled de olur qled de olur

Piyasaya yeni çıkacak 65" LG WOLED (MLA) EVO G3 (10 yıl garanti)

OLED kullanım ömrü sorunu çözmüş
OLED te parlaklık sorunu çözmüş (1900 nits değerlere ulaşıyor)

Ekli dosyayı görüntüle 3480
LG bu panelleri Samsung ile ortak üretecek galiba. Telefonumda okuduğum haber böyleydi. İyi bir iş çıkarmışa benziyorlar. Bekleyip göreceğiz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri