Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz Forumu Açıldı. Tarihe Not Düşelim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hayırlı uğurlu olsun.
Çok sağ ol Mutlu, öyle garip bir psikolojideyiz ki, bir yanımız ile soru cevaplıyor, bir yanımı zile Ülkemize ağlıyor, bir yanımız ile devam eden hayatın döngüsüne giriyor , bir yanımız ile bölgeye yardım faaliyetlerinde neler yapabiliriz diye çırpınıyor, kâh ağlıyor kâh kahroluyor, kâh size HOŞGELDİN diyoruz.

Gelmenize çok mutluyuz ancak yüzümüzü güldüremiyoruz, gece sıcak yatağımızda yatmaktan utanıyoruz, sevgili @Puzik dostumuzun da dediği gibi şu acı günlerimizi bir atlatalım, yaramızı bir saralım, içimizdeki bu acı hayat boyu dinmeyecek olsa da yaşam döngüsüne girip yine gülüp eğlenip şamatamızı yapacağız ne diyelim işte mukadderat.

@Adem Helvacı hocam hayırlı olsun hocam, yeni haberim oldu koştum geldim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, sizleri forumda tanıdım görüş ve fikirlerinize kendimi yakın hissettiğim için peşinizdeyim. @İlteriş Yılmaz kardeşim sanada hayırlı olsun. Şu kötü günler bir geçsin çok fazla şamata yaparız sonrası için.

Bu süreçte inceleme kısmında okyanus ötesinden bir ürünle ilgili fiyat özellik vs hemen her konuda vaktim ve bilgim yettiği sürece sizlere yardımcı olmak isterim. Yaklaşık 3 ay önce ailemize katılan yeni üye arkadaş ve işten çok fazla zaman kalmıyor bana ama yinede bilgi tecrübe vs paylaşımda desteğe açığım.
Ne kadar ilginç bir bağımız var değil mi?
Fiziksel olarak sizi tanımıyorum ama avatarınızı gördüğüm her yerde siz olduğunuzu biliyor, altında da PUZİK yazıyorsa yüzümde gülümseme geliriyor.
Hoşgeldiniz.

Demek yeni bir macera öyle mi? Hayatım boyunca tek bir yere ait olamadım ben de nedense.

Ne kadar ilginç bir bağımız var değil mi?
Fiziksel olarak sizi tanımıyorum ama avatarınızı gördüğüm her yerde siz olduğunuzu biliyor, altında da PUZİK yazıyorsa yüzümde gülümseme geliriyor.
Hoşgeldiniz.

Demek yeni bir macera öyle mi? Hayatım boyunca tek bir yere ait olamadım ben de nedense.
Aynı şekilde hocam benim hislerimde.

Herşey yeni anlatamam ne kadar farklı bir his, farklı oldukça da zorlukları çok olan uzun bir yol. Yeni bir iş, yeni farklı kültürden arkadaşlar, yeni ülke, yeni bir dil, yeni ev, yeni aile yapısı, yeni alışkanlıklar, yeni yeni yeni …. Benim gibi hayatı boyunca tatiller ve askerlik hizmeti dışında Ankara’dan çıkmamış birisi için uzun ve zahmetli bir yol. Herşey geleceğini düşündüğümüz yeni arkadaş için, sırf ona daha iyi bir hayat verebilme hevesi ve gayretiyle bir işe giriştik. Uzakta olsakta gönüller bir diyor tekrardan hepinize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Aynı şekilde hocam benim hislerimde.

Herşey yeni anlatamam ne kadar farklı bir his, farklı oldukça da zorlukları çok olan uzun bir yol. Yeni bir iş, yeni farklı kültürden arkadaşlar, yeni ülke, yeni bir dil, yeni ev, yeni aile yapısı, yeni alışkanlıklar, yeni yeni yeni …. Benim gibi hayatı boyunca tatiller ve askerlik hizmeti dışında Ankara’dan çıkmamış birisi için uzun ve zahmetli bir yol. Herşey geleceğini düşündüğümüz yeni arkadaş için, sırf ona daha iyi bir hayat verebilme hevesi ve gayretiyle bir işe giriştik. Uzakta olsakta gönüller bir diyor tekrardan hepinize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Yeni arkadaşımıza sağlık dolu mutlu bir hayat diliyoruz elbette sevdikleri ile. ? ?

Sonra detayları alırız sizden hazır olduğunuzda :)

Çok sağ ol Mutlu, öyle garip bir psikolojideyiz ki, bir yanımız ile soru cevaplıyor, bir yanımı zile Ülkemize ağlıyor, bir yanımız ile devam eden hayatın döngüsüne giriyor , bir yanımız ile bölgeye yardım faaliyetlerinde neler yapabiliriz diye çırpınıyor, kâh ağlıyor kâh kahroluyor, kâh size HOŞGELDİN diyoruz.

Gelmenize çok mutluyuz ancak yüzümüzü güldüremiyoruz, gece sıcak yatağımızda yatmaktan utanıyoruz, sevgili @Puzik dostumuzun da dediği gibi şu acı günlerimizi bir atlatalım, yaramızı bir saralım, içimizdeki bu acı hayat boyu dinmeyecek olsa da yaşam döngüsüne girip yine gülüp eğlenip şamatamızı yapacağız ne diyelim işte mukadderat.
Maalesef Adem bey, benim de içimden uzun cümleler kurmak gelmiyor hiç. Sözün bittiği yerdeyiz, ülkecek (bazı kişiler hariç) sadece yaşıyoruz bugünlerde.
Bir çok araştıran insana ilham oldunuz. Araştıran insanlar da bu güzel kurduğunuz forumu bulup gelecektir. Aynı şekilde fiziksel olarak görüşmemiş olsak da bağ olduğu aşikar, isimleri görünce arkadaşını, abisini, kardeşini görmüş gibi oluyor. Bilgi paylaştıkça güzelleşirken, tanıdıkları da artırıyor. Sağolun varolun.

@Adem Helvacı hocam hayırlı olsun hocam, yeni haberim oldu koştum geldim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, sizleri forumda tanıdım görüş ve fikirlerinize kendimi yakın hissettiğim için peşinizdeyim. @İlteriş Yılmaz kardeşim sanada hayırlı olsun. Şu kötü günler bir geçsin çok fazla şamata yaparız sonrası için.

Bu süreçte inceleme kısmında okyanus ötesinden bir ürünle ilgili fiyat özellik vs hemen her konuda vaktim ve bilgim yettiği sürece sizlere yardımcı olmak isterim. Yaklaşık 3 ay önce ailemize katılan yeni üye arkadaş ve işten çok fazla zaman kalmıyor bana ama yinede bilgi tecrübe vs paylaşımda desteğe açığım.
:cak:cay(y)

Hoşbulduk işte yukarıda yazdığım gibi farklı bir kıtada koşuşturmaca, hayatım çok fazla değişti son zamanlarda ama güzel değişimler bunlar. Umuyorum adapte olurum kısa sürede bol bol foruma girme vaktim olur. Misal şuan gece nöbetindeyim evde
Hakkınızda hayırlısı. Herşey gönlünüzce olsun. Çayı @Tesla ismarlamis bile

Sevgili @İlteriş Yılmaz @Tesla @Vesteloji @Yelda Helvacı ve @Abdullah Yasir Yılmaz ile birlikte 19 Ocak 2023 tarihini bir milat belirleyip forumumuzu hayata geçirdik.

Bir süredir arka plan çalışmalarını yürüten yazılımcı dostlarımız çalışmalarını bitirdi ve bugün artık bölümlerini oluşturmaya başladık. Bugünü tarihe not düşmüş olalım, nasıl ki bundan 20 yıl önce donanımhaber forumunda yazarken bu gün ''Vay be üstünden 20 sene geçmiş'' diyebiliyorsak bundan yıllar sonra halen varsak biz, yoksak bizim temsilcilerimiz halen bu forumda bilgi paylaşmaya devam eder diye umut ediyor herkese sevgilerimi sunuyorum :)
hayırlı olsun adem bey . bende bu gun kayıt oldum paylastıgınız degerli bilgileri burada takıp edecegız ınsallah. basarılar dılerım

hayırlı olsun adem bey . bende bu gun kayıt oldum paylastıgınız degerli bilgileri burada takıp edecegız ınsallah. basarılar dılerım
İlgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum.
Kıymetli dostlarımız ile birlikte hiç durmadan doğru bilgileri kaynağından, çıkarsız ve tarafsız şekilde paylaşmaya devam.
Bugüne kadar bu paylaşımları hep yaptık, yapmaya devam edeceğiz, yola birlikte çıktığımız arkadaşlar ile görüş ayrılıklarımız, yönetim farklılıklarımız olabilir ancak hedefimiz aynı olduğu sürece benim açımdan sorun yok.

Destek veren herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri