Olur böyle arada can sıkıcı konular. Üzmeyin kendinizi. Haksız suçlanmak, kıymet görmemek, verilen o kadar emek sonrası takdir edilmemek ve hor görülmek vs bunlar bizim Ülkemizin kaderi gibi oldu ve biz bunun kader olmadığına, eğitim ve kültür temelli çözülebilir sorun olduğuna dair mücadelemizi halen sürdürüyoruz.
Bakınız kendimi tanıdığım için bir gün ''Eeeeh yeter'' deyip bırakacağımı d abiliyor ancak sakin kalmaya çalışıp süreyi uzatıyorum elimden geldiğince.
Uzun yıllardır hep taşlanıyoruz zira konudan bağımsız yazayım, 3 kuruşluk klavyesi olan herkes kendisini her konuda uzman ilan edebiliyor. Bir içerik yayınlıyorum, Devletin Kanunlarının Hükmettiği konular çerçevesinde bir içerik, Angutun teki (Angut bir kuş türüdür) gelip diyor ki ''Bunun gibiler yüzünden tüketiciler mağdur oluyor, hayatımda böyle saçmalık görmedim vs vs''
Yahu kardeşim Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Cayma Hakkı istisnaları bölümünde Hijyen grubu ürünler iade edilemez diyor, ben de bu konud ainsanları bilgilendirip ''Bakın elektrikli süpürge iadeleri yasal hak değildir, firma Müşteri memnuniyetinde alırsa alır, almazsa zorlayamazsınız'' diyorum sonra ben cahil olan ve halkı kandıran taraf oluyorum.
Hitap ettiğimiz kitle içerisinde bunlar da var, ya bunu kabullenip devam edeceğiz, ya da bir zeytinlik alıp etrafını çit çevirip dış dünyaya ''Canınız Cehenneme'' diyerek sefamızı süreceğiz durum bu.
Biz halen sefa sürmek yerine halkın derdi ile dertlenen taraf olmayı kabullenen cahilleriz bu yüzden
Kıssadan hisse, Arkadaşın da belki niyeti kötü olmayabilir ancak üslubu bizim forumumuza uymaz.