Herkese merhaba. 4×5 odaya göre @Adem Helvacı hocamın önerisiyle karar verdiğim televizyonumu yeni taşındığım evimde 2,5×3,5 odamda ebatını değiştirmeden satın aldım.Teknosanın internet sitesinden 8 haziranda 12089 ₺ fiyatla satın aldım. 12 haziranda ups kargoyla teslim edildi. Kargo tesliminde kutunun ön ve arka yüzeyinde küçük yırtıklar olmasına rağmen bunları kargo görevlisine kayıt altına aldırıp teslim aldım. Kutunun bandının tekrar açılıp yapıştırıldığından şüphelendiğim için hem teknosayı hem vesteli arayarak kullanılmış olma ihtimaline karşı kolay iade süreci yapabileceğimle ilgili bilgi aldım.Servisi arayıp montaj talebi oluşturdum. Aynı gün servisteki arkadaşlar gelip montajını yaptılar.Ölü piksel ve bulutlanma testi yapmalarını rica ettim, yaptılar herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür.Sonra lifetime süresine baktırdım.Sorun çıkmadı.Ekran koruyucu satmakla ilgili bir baskıya maruz kaldım ama o şekilde tv kullanmayı tercih etmiyorum.2 gündür kullanıyorum.Ses kalitesi mükemmel diyebilirim.Açılma süresi geçiş süreleri beklediğimden çok iyi.Siyah renk deneyimini de çok beğendim.2 adet kumandayla geliyor ve sesli kumanda özelliği işimi çok kolaylaştırıyor.Satın almadan önce bütün elwktronik mağazalarını gezdim.Onvo ,Tcl, Vestel markalarının yakın bütçedeki 55 inç tüm tvlerini canlı görme fırsatım oldu.Bu bütçe bandında alınabilecek 55 inç en iyi tv olduğunu düşünüyorum.