Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

GSM Operatör Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her sene bir operatör değişimim oluyor. Aniden arayıp faturanızı 150 liraya çıkarttık demiyorlar mı çıldırıyorum. Dersen ki en çok hangisinden memnundun Türk telekomdan. Şu an Vodafone kullanıyorum ,hiç memnun değilim. İnterneti kimi yerde çekmiyor,arayan ulaşamıyor. Ulaşmasınlar memnun olurum da, internet önemli:kiskis
Türkcel den de cok memnundum.

Aynı operatörde faturalıdan faturasıza geçiliyor mu ki? Ben faturasızdan faturalıya tee ne zaman geçmiştim de tam tersini görmedim hiç.

Şimdi bimsele geçmiş olsam taahhüt varken de üç ay içinde çıkamam da. O da var sanki.

Yaş benim üüfff yaa, kalbimi kırıyorsun ? ? Zaten hat annemin üstüne. Yaşım tutmuyordu malum alındığında hat ? ?

Bimselde taahhüt yok, faturasız çalışıyor. Ondan dedimdi.

Her sene bir operatör değişimim oluyor. Aniden arayıp faturanızı 150 liraya çıkarttık demiyorlar mı çıldırıyorum. Dersen ki en çok hangisinden memnundun Türk telekomdan. Şu an Vodafone kullanıyorum ,hiç memnun değilim. İnterneti kimi yerde çekmiyor,arayan ulaşamıyor. Ulaşmasınlar memnun olurum da, internet önemli:kiskis
Türkcel den de cok memnundum.
Bazen ulaşılamamak çok iyi olmuyor mu :D

Bimselde taahhüt yok, faturasız çalışıyor. Ondan dedimdi.
Hah şimdi işte bana çokça cazip gelmeye başladı bu durum. En azından şu an geçer, sonra numara taşıma kampanyası gördüm mü yapışırım. Ya da dediğin gibi memnun kalırsam kalırım bile.

Hah şimdi işte bana çokça cazip gelmeye başladı bu durum. En azından şu an geçer, sonra numara taşıma kampanyası gördüm mü yapışırım. Ya da dediğin gibi memnun kalırsam kalırım bile.
Aynen öyle zaten onu demek istemiştim.

Vodafone'ye bulaşma da hangisine geçersen geç. Turkcell deyim şuan memnunum.
Vodafone'un internetinde nedense evet bir yavaşlık var. Eskisi gibi değil. Düzensiz, kimi yerde 100 Mbps geçtim kimi yerde 5 Mbps zor gördüm. Zaten forumda konusu vardı.

@Beril Netgsm abonesi yapalım mı seni denek olarak? :hihi:hihi

Vodafone'un internetinde nedense evet bir yavaşlık var. Eskisi gibi değil. Düzensiz, kimi yerde 100 Mbps geçtim kimi yerde 5 Mbps zor gördüm. Zaten forumda konusu vardı.
İnternetini geçtim artık konuşma bile yapamıyoruz ki. Koca Ankara'da başa bela adamlar.

Bende 2-3 yıldır pttcell kullanıyorum, 70li rakamlara vardı ama asgari açıklandı bugün fiyatlar artışa geçti bana bile 3 gün önce uygulamada gösterilen kampanya rakam7 %20-30 falan artmış , yani taahhüt varda bitiyorsa en mantıklısı bimcele geçeceksiniz sonra başka operatöre döneceksiniz güzel kampanya bulursanız

??? O ayrı GSM hizmeti ayrı. Bunda tam tersi önce mobil internet sonra konuşma ve en son sms hizmeti geldi.

Link de bıraktım forumdaki netgsm konusu hk. görüyorum ki linke tıklanmamış.

Konu 'Netgsm' https://www.forum.inceleriz.com/konular/netgsm.329/
Varmış varmış. Yanlış yere tıklamışım ben. Şimdi de sen yazana kadar forumdaki konuyu gördüm. Şöyle bir karıştırdım ama insan bilinmeyenden korkuyor be. Onu ne yapacağız?

Çünkü benim bu telefonumun "bilinmeyen" yüzünden ulaşılamama durumunda işlerim iptal. Ana hattım bu. Korkmadım desem yalan olur.

Varmış varmış. Yanlış yere tıklamışım ben. Şimdi de sen yazana kadar forumdaki konuyu gördüm. Şöyle bir karıştırdım ama insan bilinmeyenden korkuyor be. Onu ne yapacağız?

Çünkü benim bu telefonumun "bilinmeyen" yüzünden ulaşılamama durumunda işlerim iptal. Ana hattım bu. Korkmadım desem yalan olur.
O zaman en yakın Bim'e gidiyorsun... ?? 2 tane VİP 3'ü1 arada kahve, Buono katmer antep fıstıklı çikolata, Dost yoğurt ve Bimcell hattı alıyorsun ...

... gibi duruyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri