Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Regal BM 844 bulaşık Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Burak1912

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Regal bm 844
1 ay önce değişim den gelen bm844 bulaşık Makinesi de sorun yaşıyorum alt pervane den ses geliyor servis şeffaf kapakla takıp denediğin de şöyle bir sorun var üst pervane dönüyorken sus veriyoken alt duruyor 1 dakika sonra alt yıkama yaparken üst duruyor normal de 2 si Birlikte yıkama yapması gerekmiyor mu ?

Aynı anda dönmez. Değişimli şekilde dönerler. Alt dönerken üst, üst dönerken alt dönmez. Alt pervaneden gelen sese teşhis koyabildi mi servis?

divizör desdiğimiz bir sistem var bu kademeli ve teknik çalışıyor, programa ve ayara göre farklı açılarla farklı bölgelerden su püskürterek hem tasarruf hemde daha iyi performans sağlanır. Yani normaldir. Belirli zamanlarda tam kapasite iki kısımda yıkar.

otomatik kapı sisteminde ayarlardan açık mı ?

divizör desdiğimiz bir sistem var bu kademeli ve teknik çalışıyor, programa ve ayara göre farklı açılarla farklı bölgelerden su püskürterek hem tasarruf hemde daha iyi performans sağlanır. Yani normaldir. Belirli zamanlarda tam kapasite iki kısımda yıkar.

anladım teşekkürler. otomatik kapı açma ayarı açık olduğu halde bitiş esnasında 1 dakika ötür esniyor kapı ama açamıyor parça değişti yine aynı şuan değişim için haber bekiyorum

Fikom. Divizör sistemi için tüketiciye açıklama yapmak yerine video çekip fabrikaya yollamaları seni de üzmüyor mu?

İtiyor ama açmıyor doğru mu anladım
evet itiyor biraz ama açmıyor esniyor baya kapak ve bu makine benim 2.cihaz bir değişim daha olursa 3 olucak hiç memnun kalmadım kapakları hep yamuk geliyor bulaşık makinesinin açıklık var ilki divizör sistemi arızasıydı hiç çalışmıyordu f9 vermişti 1 haftalıkken malum enflasyon olmasa direk para iadesi isterdim şimdi o fiyatlara çok giriş seviye satılıyor.

Yok ses için video almış servis, burak1219 sorunu ses var alt kısımda diye onun videosunu alıp paylaşıyor
şimdi aradılar bulunduğum ilçede ki servis anakart ile menteşe değişçekmiş bende kesinlikle istemiyorum dedim 1 aylık cihaz 1 kere parça değiştiniz olmadı deneme yanılma şekliyle hertarafıyla oynucaklar.değiştirin dedim

evet itiyor biraz ama açmıyor esniyor baya kapak ve bu makine benim 2.cihaz bir değişim daha olursa 3 olucak hiç memnun kalmadım kapakları hep yamuk geliyor bulaşık makinesinin açıklık var ilki divizör sistemi arızasıydı hiç çalışmıyordu f9 vermişti 1 haftalıkken malum enflasyon olmasa direk para iadesi isterdim şimdi o fiyatlara çok giriş seviye satılıyor.
ayak ayarı nasıl düz duruyormu karşıdan bakınca

ayak ayarı nasıl düz duruyormu karşıdan bakınca
Abi merhaba yeni cihaz değişim den geldi bunda otomatik kapı çalışıyor yanlız ses sorunu aynı şekilde var üst pervane dönüyorken yok alt tarafı dönmeye başladı mı tak tak ses geliyor boş olarak da aynı videoları atıyorum farkı anlıcaksın ben bunlara daha nasıl anlatabilirim 3 değişen cihaz.

Abi merhaba yeni cihaz değişim den geldi bunda otomatik kapı çalışıyor yanlız ses sorunu aynı şekilde var üst pervane dönüyorken yok alt tarafı dönmeye başladı mı tak tak ses geliyor boş olarak da aynı videoları atıyorum farkı anlıcaksın ben bunlara daha nasıl anlatabilirim 3 değişen cihaz.

Çok basit bir şeffa kapak testi ile o sesin nereden geldiği görülebilir.
Suyun basıncı bir parçayı ittiriyor olabilir, pervane vurma sesi biraz daha farklı oluyor.

Aklıma nedense alt fıskiye yatağında sorun varmış gibi geldi.
Alt kısımdaki fiskiyenin girdiği plastik. Bunda bı çıkıntı var o eyumli ise fıskiye yatık dönüyor.

Çok basit bir şeffa kapak testi ile o sesin nereden geldiği görülebilir.
Suyun basıncı bir parçayı ittiriyor olabilir, pervane vurma sesi biraz daha farklı oluyor.
Abi cihaz değişmeden önce bir önceki cihaz da şeffaf kapak yaptılar zaten videoyu merkeze attılar ana kart ve menteşe değişimi dediler. kabul etmedim gelen cihaz otomatik kapı açmasın da sıkıntı yok bu ses devam ediyor gelen usta da usta değilki genç çocukları yolluyolar napıcağımı bilemedim artık 2 ayda 3.cihaz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri