Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tcl 55c715

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Og_ozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba bu televizyon qled kategorisinde çok popüler olduğu halde sizin sitenizde bir inceleme göremedim. Biraz araştım kullanılan panel csot st5461d12-1 miş. Bu panel ve tv değerlendirimisiniz a101 de satılan toshiba qled ile bunun arasında kaldıö

734552EA-F7CD-4E48-88E2-1A26E6BFB8D8.png

Sınıfında beğendiğim bir paneldir. 12 COF ve %98 sRGB kısmı önemlidir. CSOT malumunuz TCL in kendi paneli zaten.
(Ortaklık vs konuları karışık ama kendi panelleri) Amorf Silicon panel olması güvenli limanı işaret eder, Oxide panel olsaydı yüksek teknoloji olurdu ancak güvenilirliği sıkıntı olurdu.

Açık konuşmak gerekirse elimizde binlerce model bilgisi var ancak sisteme girebilecek çok vaktimiz olmuyor.

Sistemimizi daha iyi oturtabildiğimizde çok daha hızlı bilgi girişi sağlayıp firmaları bu bilgileri halka paylaşmaya ZORLAMAK için elimizden geleni yapacağız.

Bu bilgileri bizler gizli saklı temin edip paylaşmak için uğraşmamalıyız ve bu bilgiler TEKEL mantığında olmamalı ancak kötü amaçlı ellere de geçmemeli. Yani kendimiz de tekel olmamalıyız bu konuda, istiyoruz ki firmalar şu bilgileri halka açık açık paylaşsın.

Yani 715 i yorumlamama sebebimiz de bundan farklı değil.

A101 Toshibası yerine tercih edeceğim bir modeldir.

Geri dönüş için teşekkür ediyorum.ileri seviye bir tv aramıyorum 55qa4163dt bana yeterli gelirken bu panelin daha tercih edilebilir oduğunu belirtmeniz benim için yeterli oldu?

Adem bey bu paneli (tcl55c715) , vestel 55q9900 ile karşılaştırdığımızda görüntü anlamında hangisinin daha başarılı olması beklenir
Bu öyle cevabı ''Şu'' diye verilebilecek bir soru değil çünkü çok fazla değişken var.
Daha gerçekçi renkleri 715 verir. 9900 renk konusunda bazen doğal olmaması yönde geri dönüşlere neden olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri