Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 55Q60C Bulutlanma ve Donma Sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Syntax

Yeni Üye
Yeni Üye
Alım tarihi 20.06.23
Kurulum tarihi 24.06.2023

Daha kurulali 2 hafta olmadi yasal olarak kurulumdan sonra mi 14 gün icerisin de iade hakkimiz var yoksa satın almadan sonra 14 gün mü emin degilim aydinlatirsaniz ona göre islem uygulayacagim

İlk hafta uzun bi donma sorunu yasadim bu hafta ise bulutlanmayı fark ettim ilk hafta bulutlanma vs yoktu baya detayli kontrol etmistim.Bu bulutlanma normal derece mi acaba sizin dusunceleriniz nelerdir?

25.000 tl verip aldım hatta alma zamani konu acmistim hangi marka ne alaym felan diye ama tcl ile bunun arasinda kalmistim bundan yana kullandim fakat suan biraz pismanlik var duruma göre aksiyon alacagim henüz servisi aramadim buraya yazaym dedim.

Ekli dosyalar

• 20230705_230032.jpg
    20230705_230032.jpg
    37.6 KB · Görüntüleme: 15
  • 20230705_230027.jpg
    20230705_230027.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 16
  • 20230705_225728.jpg
    20230705_225728.jpg
    26.8 KB · Görüntüleme: 13
  • 20230705_225724.jpg
    20230705_225724.jpg
    31.9 KB · Görüntüleme: 19
Alım tarihi 20.06.23
Kurulum tarihi 24.06.2023

Daha kurulali 2 hafta olmadi yasal olarak kurulumdan sonra mi 14 gün icerisin de iade hakkimiz var yoksa satın almadan sonra 14 gün mü emin degilim aydinlatirsaniz ona göre islem uygulayacagim

İlk hafta uzun bi donma sorunu yasadim bu hafta ise bulutlanmayı fark ettim ilk hafta bulutlanma vs yoktu baya detayli kontrol etmistim.Bu bulutlanma normal derece mi acaba sizin dusunceleriniz nelerdir?

25.000 tl verip aldım hatta alma zamani konu acmistim hangi marka ne alaym felan diye ama tcl ile bunun arasinda kalmistim bundan yana kullandim fakat suan biraz pismanlik var duruma göre aksiyon alacagim henüz servisi aramadim buraya yazaym dedim.
Eğer televizyonun ekranına bastıra bastıra silmediyseniz veya televizyon farklı şeyler yaşamadıysa sonradan bulutlanma olması pek mümkün değil. donma sorunu ise nasıl oluyor biraz daha açıklarmısınız ?

Yok dostum henüz silme islemi vs yapmadim hic ekrana yada ilk aldigim da vardi gunduz oldugu icin fark edemedim şöyle bi durum var Samsungda ekran ayarlarinda dinamik modda panel test yapiyorum bulutlanma yok gözükmüyor standart modda yaptigimda ise bu durumla karsilasiyorum ilk aldigim da dinamikte yapmistim ondan fark edemedim sanirim mi box aldim onunla kullanirken ise tv otomatik standart modda calisiyor dinamik yada sinema modu eko mod vs izin vermiyor arayüz kullanilmasina oradan izlerken bu fotolar.

Donma sorunu ise normal web tarayiciden dizi izlerken kitlendi kaldi tv kapatma tusu vs hic bisey calismadi kumandada kanal gecisi hic bi aksam calismadi en son fişi çekip kapattim 2.30 dklik video var yükleme yapamadim foruma 1 dkya dusurmeme ragmen boyut yuksek uyarisi aldim eve gidince yüklerim anca isteyim suan durum bu sekilde yani

Yok dostum henüz silme islemi vs yapmadim hic ekrana yada ilk aldigim da vardi gunduz oldugu icin fark edemedim şöyle bi durum var Samsungda ekran ayarlarinda dinamik modda panel test yapiyorum bulutlanma yok gözükmüyor standart modda yaptigimda ise bu durumla karsilasiyorum ilk aldigim da dinamikte yapmistim ondan fark edemedim sanirim mi box aldim onunla kullanirken ise tv otomatik standart modda calisiyor dinamik yada sinema modu eko mod vs izin vermiyor arayüz kullanilmasina oradan izlerken bu fotolar.

Donma sorunu ise normal web tarayiciden dizi izlerken kitlendi kaldi tv kapatma tusu vs hic bisey calismadi kumandada kanal gecisi hic bi aksam calismadi en son fişi çekip kapattim 2.30 dklik video var yükleme yapamadim foruma 1 dkya dusurmeme ragmen boyut yuksek uyarisi aldim eve gidince yüklerim anca isteyim suan durum bu sekilde yani
Bende de 65Q60T var. Açıldıktan sonra bi 1-2 dk bekledikten sonra tv kendine geliyor. sizde benim yaptığım gibi deneyin. olmazsa servis çağırın. sadece kanal geçişleri durumu bile beni rahatsız etti.

Eğer televizyonun ekranına bastıra bastıra silmediyseniz veya televizyon farklı şeyler yaşamadıysa sonradan bulutlanma olması pek mümkün değil.
Oluyor dostum. Oluyor. Benim TV'nin sağ tarafındaki çerçevede ufak bir ışık sızması farkettim. Daha önce farketmemiştim. Hemen geçmişteki çektiğim videolara ve fotolara baktım. Herhangi bir ışık sızması mevcut değil. Ama şimdi var.

Fakat kesinlikle rahatsız edici bir durum yok. Farketmek için o noktaya konsantre olmak lazım.

Son düzenleme:
Bende o şekilde düşünüyorum eğer kurulumdan sonrako 14 gün içerisindeyse koşulsuz iade hakkim onu kullanıcam servis sıkıntı çıkarmaz ise bu hakkı kullanmamda @Adem Helvacı @Murat ALA
İnternet üzerinden aldıysanız koşulsuz iade edersiniz normalde de ürün zaten sıkıntılı sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri