Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru SEG 55SBU740 hangi paneli kullanıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

canokan

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
SEG 55SBU740
herkese iyi geceler/günler.
SEG'in yeni serisi 740'larla ilgili bilgi baktım ama internette göremedim. hatta SEG'in sitesi bile yok. :)
panel olsun, diğer bilgiler olsun aydınlatacaklara teşekkür ederim şimdiden.

17MB180Y_G32 anakart HKC panel kullanılmış (şimdilik)
Teşekkür ederim hocam.
Şimdilik ibaresinin eklenmesi iyi olduğunu ifade ediyor galiba. :)
Ana karta ilişkin bir bilgi bulamadım yine. 180e ile farkı ne olabilir ki?
HKC demeniz de karma panel olmadığını gösteriyor en azından.
makul ürün gibi duruyor sanki.

17MB180Y_G32 anakart HKC panel kullanılmış (şimdilik)
hocam affınıza sığınarak ufak bi sorum olacak.
sorduğum seg 55sbu740 ile daewoo 55de55ua11 kıyası yaparsanız hangisi önde kalır?
ikisi de vestel üretimi ama bilemedim.
düz tv kullanıcısı bir aile ve az biraz oyun konsolu kullanan çocuklar dışında bir kriter yok. :)
@Adem Helvacı hocama da sormak isterim. görüp de cevap lütfederse memnun olurum. o yüzden "mention"ladım.

Herkese merhaba,

Tavsiye Forumu'ndaki uzun birlikteliğimiz den sonra Adem abimizin yeni forumuna da üye olduk hayırlı olsun.

Şu anda 9000TL bandında yaşlı bir aile dostumuza SEG 55SBU740 aldık. Bir tane daha alınacak gibi gözüküyor. Sizlerle ürün üretim kodu ve servis menüsünü paylaşıyorum. Panel bilgisi ve COF'lar hakkında paylaşabilirseniz çok memnun oluruz.

@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Soru-Cevap bölümünden sormak istemiştim lakin devamlı hata verdiği için baglanamadim. Bunun ile ilgili başlık görünce buradan yazmayı Uygun gördüm.

Ekli dosyalar

• IMG_20230724_212912_962.jpg
    IMG_20230724_212912_962.jpg
    48.2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20230724_212811_467.jpg
    IMG_20230724_212811_467.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 44
Herkese merhaba,

Tavsiye Forumu'ndaki uzun birlikteliğimiz den sonra Adem abimizin yeni forumuna da üye olduk hayırlı olsun.

Şu anda 9000TL bandında yaşlı bir aile dostumuza SEG 55SBU740 aldık. Bir tane daha alınacak gibi gözüküyor. Sizlerle ürün üretim kodu ve servis menüsünü paylaşıyorum. Panel bilgisi ve COF'lar hakkında paylaşabilirseniz çok memnun oluruz.

@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Soru-Cevap bölümünden sormak istemiştim lakin devamlı hata verdiği için baglanamadim. Bunun ile ilgili başlık görünce buradan yazmayı Uygun gördüm.
HKC Panel

Detaylarını yarın paylaşırım.

Hızlı geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyor olacağız. Parasının hakkını veriyor mu bu konuda da yorumunuzu alabilirsek çok memnun olacağız.
Yaşlı bir aile dostu demişsiniz yiksek ihtimal uydu yayınlarından başka bir şey için kullanmayacak hadi Youtube Netflix felan da işin içine girdi çok fazla bir şekilde tatmin eder. Tek eksi yanı Android olmaması olabilir belki onun içinde ileride zaruri olursa box alınır halledilir.

Yaşlı bir aile dostu demişsiniz yiksek ihtimal uydu yayınlarından başka bir şey için kullanmayacak hadi Youtube Netflix felan da işin içine girdi çok fazla bir şekilde tatmin eder. Tek eksi yanı Android olmaması olabilir belki onun içinde ileride zaruri olursa box alınır halledilir.
Şu an için dediğiniz gibi sadece uydu yayını ve Youtube yayınları şeklinde.

Yaşlı büyüklerimizin kafasındaki önemli şeylerden biri de dayanıklılık oluyor tabiki. Bütçeleri malum. Bir önceki alımını yaptığımız cihazda kontrast vb. ayarlar ile oynayıp ledin parlaklığını da minimuma indirerek senelerce led bar arızası yaşamadan kullanmasını sağlamıştık.

Ama panel dayanımı, panelin marka, kalitesi, COF sayısı vb. şeyler ile doğru orantılı. Bunlara da sizler hakimsiniz.

Şu an için dediğiniz gibi sadece uydu yayını ve Youtube yayınları şeklinde.

Yaşlı büyüklerimizin kafasındaki önemli şeylerden biri de dayanıklılık oluyor tabiki. Bütçeleri malum. Bir önceki alımını yaptığımız cihazda kontrast vb. ayarlar ile oynayıp ledin parlaklığını da minimuma indirerek senelerce led bar arızası yaşamadan kullanmasını sağlamıştık.

Ama panel dayanımı, panelin marka, kalitesi, COF sayısı vb. şeyler ile doğru orantılı. Bunlara da sizler hakimsiniz.
Güncel televizyonlar ömür anlamında 5 yılı baz alıyoruz. 2 yıl daha fazla ya da daha az dayanır. LED'lerin parlaklığını felan kısarak elinizden geldiğince uzatabilirsiniz.

Herkese merhaba,

HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%3 AG Katman

Herkese merhaba. Bu model ile Altus Al55 7523 Android arasında kaldım. Arçelik grubu hakkında pek bilgi yok galiba, panel vs. ama yine de üstadların bir fikri vardır. Teşekkür ederim saygılarımla.
Tasarım olarak benzediği modeller
Arçelik A55 B 820 B
Beko B55 B 820 B

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri