internette https://megaindirim.com/ diye bir site buldum etbis ile onaylı olduğunu gördüm ama çok ucuza ürünler satıyor sizce bu site güvenilir mi ve daha önce alışveriş yapan var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Etmez, çünkü ederse tüketici gider bankaya harcama itirazı formu doldurur parasını mastercard visa anlaşması gereği geri alır. Ama eft havale de piyuuuv yandın ki ne yandın.Bana hiç güven vermedi. O fiyata öyle ürün olmaz.
Kredi kartıyla ödeme de kabul etmiyor bir de, eft havale fast miş. He oldu.
Konum atsın gidip elden alalım madem, arabayla izmirden git gel yapsam yakıt yemek dahil daha ucuza gelir. Olur mu öyle şey.
Bende aldım WhatsApp'tan yazıyorlar. Kaç gün oldu sen alalı. Ürün gelmez ya da başka bir şey gelirse kargoyla. Karakola ya da Savcılığa başvurmak gerekir açıklamaya ben klima siparişi olduğunu yazmıştım. Birşey çıkarmı ödeme hesaba yatarmi geri bilmem. Ama gelmezse ürün yapılacak tek şey şikayet.Lütfen Allah rızası için yardım edin ne yapmalıyım saygılarımla
Bu siteyi nerden buldunuz nasıl ulaştınız, google'a yazınca da çıkmıyor. Reklamlardan mi buldunuz acaba? Geçmiş olsun.Bende aldım WhatsApp'tan yazıyorlar. Kaç gün oldu sen alalı. Ürün gelmez ya da başka bir şey gelirse kargoyla. Karakola ya da Savcılığa başvurmak gerekir açıklamaya ben klima siparişi olduğunu yazmıştım. Birşey çıkarmı ödeme hesaba yatarmi geri bilmem. Ama gelmezse ürün yapılacak tek şey şikayet.
5bin civarına Dyson düzleştirici var. Bu ürün Türkiye'ye çok yakın zamanda girdi üstelik. İkinci eli bulunmaz o fiyata.Bu siteyi nerden buldunuz nasıl ulaştınız, google'a yazınca da çıkmıyor. Reklamlardan mi buldunuz acaba? Geçmiş olsun.
Biraz da mantıklı düşünmek lazım o fiyatlara o ürünler olur mu hiç?
Reklamlardan geldi evet. Muhtamelen dolandırıldık yüksek ihtimalle. Bu hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Kargoya verilmez ise bu hafta savcılığa gideceğim. Yada saçma bir şey gelirse kesin emin olacağız artık. Yapacak bir şey yok bir anlık gaflet akil tutulması diyebiliriz.Bu siteyi nerden buldunuz nasıl ulaştınız, google'a yazınca da çıkmıyor. Reklamlardan mi buldunuz acaba? Geçmiş olsun.
Biraz da mantıklı düşünmek lazım o fiyatlara o ürünler olur mu hiç?
Ne yapmam lazım 6500 liram vardı oda gitti nereye başvurmak gerekir birşey cikarmi savcılığa ne söyleyeceğim parayı Yusuf Can ardıç isimli şahsa yolladım hatta WhatsApp üzeri mesajlastik para iadesi bulundum paketleme aşamasında dendi bugün aradım bu numara kullanılmamaktadir dendi lütfen Allah rızası için yardım edin lütfen,
Reklamlardan geldi evet. Muhtamelen dolandırıldık yüksek ihtimalle. Bu hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Kargoya verilmez ise bu hafta savcılığa gideceğim. Yada saçma bir şey gelirse kesin emin olacağız artık. Yapacak bir şey yok bir anlık gaflet akil tutulması diyebiliriz.
Avukat bence "şimdilik" gerekli değil, milletin göz korkusu da bundan, mahkemeye versem bir ton masraf, avukat tutsam yine bir ton masraf, 6500 TL kurtarmak için 16500 tl harcamak mantıklı gelmiyor.Savcılıktan birşey cikarmi savcılığa mi başvurmam gerekiyor yoksa emniyete avukat tutmak faydalımı avukat birşey yaparmi
Şuan mesajlasiyorum güvenilirlik damgaları vs var mersis no falan da mevcut inşallah tongaya gelmeyiz. Ürünü bekleyecem 1 hafta daha baktım kargo gelmedi yada saçma bir şey geldi ozaman girişimleri başlatacagim @mrtgbz07 Instagram hesabı beni takip edin gelişmeleri birlikte takip edelim sizle.Savcılıktan birşey cikarmi savcılığa mi başvurmam gerekiyor yoksa emniyete avukat tutmak faydalımı avukat birşey yaparmi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.