Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gsever

Yeni Üye
Yeni Üye

Reeder P13 Blue Max 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) İşletim Sistemi Android 10​

Bu cihaza yeni güncelleme yok ücret karşılığı yeni model ürünle değişim teklifinde bulunuyorlar 2020 model eski kabul ediyorlar bana hiç mantıklı gelmiyor.
Lütfen bu cihazı kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar kullanmayan arkadaşlarda yardımcı olursalar çok seviniriz Samsun v.s. benzeri modelleri Android 13 kullanıyorlar bu durumda ne yapmalıyız.
1.Dahili Hafıza64 GB
2.Ekran Boyutu6,47 inç
3.RAM Kapasitesi4 GB
4.Pil Gücü4680 mAh
5.Kamera Çözünürlüğü13 MP
6.Ön (Selfie) Kamera8,0 MP

Reeder P13 Blue Max 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) İşletim Sistemi Android 10​

Bu cihaza yeni güncelleme yok ücret karşılığı yeni model ürünle değişim teklifinde bulunuyorlar 2020 model eski kabul ediyorlar bana hiç mantıklı gelmiyor.
Lütfen bu cihazı kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar kullanmayan arkadaşlarda yardımcı olursalar çok seviniriz Samsun v.s. benzeri modelleri Android 13 kullanıyorlar bu durumda ne yapmalıyız.
1.Dahili Hafıza64 GB
2.Ekran Boyutu6,47 inç
3.RAM Kapasitesi4 GB
4.Pil Gücü4680 mAh

Şu 3 kamera denip 1 kamera çıkan telefon modeli değil miydi bu? Daha bir sürü saçma sapan şey konuşuluyor hakkında. Yerli milli diye sıka sıka pazarlanan beş para etmez marka ve telefon bence.

1.Dahili Hafıza64 GB
2.Ekran Boyutu6,47 inç
3.RAM Kapasitesi4 GB
4.Pil Gücü4680 mAh
Evet bu tür cihazlara güncelleme gelmez. Çok nadir 1 2 güvenlik yaması gelir onun harici kutudan çıktığı sürümde kalır ve güncelleme almaz. Samsung'un yada benzeri markaların da olayı zaten o adamlar ürünlerini destek veriyorlar ama fiyatları da ona göre. Bu tür etiket ürünlerinin de fiyatları ona göre oluyor.

Cevap için çok teşekkür ederim fakat reeder yetkili satıcısı 2 yıllık bir telefona eski model denmesi büyük saygısızlık. Bu model telefona uyumlu stock rom yükleme şansımız olurmu.

Cevap için çok teşekkür ederim fakat reeder yetkili satıcısı 2 yıllık bir telefona eski model denmesi büyük saygısızlık. Bu model telefona uyumlu stock rom yükleme şansımız olurmu.
2 yıllık bir telefon eski olmuş olur. Günümüzde her yıl yeni modeli çıkan bir telefon, televizyon artık neyse yeni modeli tanıtıldığı gün eskimiş olur.

Şu 3 kamera denip 1 kamera çıkan telefon modeli değil miydi bu? Daha bir sürü saçma sapan şey konuşuluyor hakkında. Yerli milli diye sıka sıka pazarlanan beş para etmez marka ve telefon bence.
çevrem de kimde varsa şikayetçi ya birde yerli milli derler ya ahh ah resmen yerli milli ayağına milleti kandırıyorlar

Murat bey yorumlarına saygı duyarım fakat çok sıradan bir durum gibi yorumlarına şaşırdım 35-40 yıl teknik servis montaj elemanı olarak çalıştım 2 yıllık bir elektronik ürüne kimse eski demedi 1.000 ce vatandaşın parası çöpe gidiyor ben bu duruma çok üzülüyorum bizlere aptal muamelesi yapılıyor canlı görüşme yapmıyorlar satış sitesine forum doldurmaya eskiyi getir yenisini götür fiyat farkı karşılığı teklifte bulunuyorlar - şikayetim var sitesine yorum yazınca hemen mesaj yoluyla bu bilgileri paylaşıyorlar 1-2 saat sonra olumlu dönüş yorum yazılmasını ricada bulunuyorlar.

2 yıllık bir telefon eski olmuş olur. Günümüzde her yıl yeni modeli çıkan bir telefon, televizyon artık neyse yeni modeli tanıtıldığı gün eskimiş olur.
Elbette öyle fakat bu telefon halen daha aktif olarak her yerde satıştaysa, daha geçen aylardan birinde A101'e geldi yanlış görmediysem, o zaman bir zahmet destek vermeleri lazım fakat yapmıyorlar. Sevdiğim bir marka olan General Mobile'den de bu şekilde soğudum. Garantisi bitmiş bitmemiş umrumda değil 6502'ye göre bu telefonun ömrü 5 yıl mı, o zaman 5 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu var, kendi servisi bile yan sanayi batarya takıyorsa o zaman ben ciddi şüphe duyarım. Ben o bataryayı yarı fiyatına başka bir telefoncuda da taktırabilirdim hatta kendim takabilirdim.

Murat bey yorumlarına saygı duyarım fakat çok sıradan bir durum gibi yorumlarına şaşırdım 35-40 yıl teknik servis montaj elemanı olarak çalıştım 2 yıllık bir elektronik ürüne kimse eski demedi 1.000 ce vatandaşın parası çöpe gidiyor ben bu duruma çok üzülüyorum bizlere aptal muamelesi yapılıyor canlı görüşme yapmıyorlar satış sitesine forum doldurmaya eskiyi getir yenisini götür fiyat farkı karşılığı teklifte bulunuyorlar - şikayetim var sitesine yorum yazınca hemen mesaj yoluyla bu bilgileri paylaşıyorlar 1-2 saat sonra olumlu dönüş yorum yazılmasını ricada bulunuyorlar.
Hocam benim bu durumdan memnun olduğumu mu zannediyorsun? Planlı eskitme diye bir şey var. Bir ürünün yenisi çıkınca otomatik eskiyor senin ürünün. Ha bu kullanmaya engel mi değil. Bozulana kadar kullan kim ne demiş. Reeder denen firma zaten üçkağıtçı işin ayrı bir tarafı.

Murat bey memnun olduğumu hiç düşünmüyorum tecrübeli biri olarak bizlere mağdur olanlara yol gösterirseniz seviniriz bireysel THH hiç bir sonuç çıkmaz toplu suç düyurusunda bulunmalıyız adamlar bireyseli her zaman eziyorlar halen 6000 tl güncel satışta şikayet üzerine şikayet yorumlarına ramen satılıyor.

https://www.gsmturkey.net/threads/reeder-p13-blue-max-stock-rom.22557/ Şu şekilde fabrikasyon romu var, ancak bu da eski rom. Ve bu tür işlemlerde cihazınız tamamen susabilir ve çalışmaz hale gelebilir.
Adamların zaten güncelleme desteği verme gibi bir zorunluluğu yok. Samsung da vermiyordu eskiden. Yasal olarak da herhangi bir yaptırımı yok. Bunlar günü kurtarma peşinde, ben ürünümü satayım da gerisi ne olursa olsun modundalar. Bu tarz firmaların ürünleri ya yurt dışında başka bir cihazın kopyası oluyor yani onun tasarımını kullanıp burada üretim yapma hakları oluyor ya da direkt olarak benim markamı bas üret şeklinde oluyor. Yazılım da aynı, yazılımdan anlayan yok ki, bu telefona göre bana bir de yazılım lazım deyip yaptırıyorlar. Alın bunu, telefona böyle yüklenecek diyor yazılım yapan firma da. Güncelleme desteği falan hak getire. Çünkü adam bir de gidip bu telefona göre bir de yeni sürüm yazılımı yap dese ekstra para lazım olacak. Aynı durumu TV'lerde de eleştirmiştim, sayfa sayfa anlattım bu forumda wisdom share ve diğer smart androidlerdeki yazılım durumunu, işleyişin nasıl olduğunu.

Adamların zaten güncelleme desteği verme gibi bir zorunluluğu yok. Samsung da vermiyordu eskiden. Yasal olarak da herhangi bir yaptırımı yok. Bunlar günü kurtarma peşinde, ben ürünümü satayım da gerisi ne olursa olsun modundalar. Bu tarz firmaların ürünleri ya yurt dışında başka bir cihazın kopyası oluyor yani onun tasarımını kullanıp burada üretim yapma hakları oluyor ya da direkt olarak benim markamı bas üret şeklinde oluyor. Yazılım da aynı, yazılımdan anlayan yok ki, bu telefona göre bana bir de yazılım lazım deyip yaptırıyorlar. Alın bunu, telefona böyle yüklenecek diyor yazılım yapan firma da. Güncelleme desteği falan hak getire. Çünkü adam bir de gidip bu telefona göre bir de yeni sürüm yazılımı yap dese ekstra para lazım olacak. Aynı durumu TV'lerde de eleştirmiştim, sayfa sayfa anlattım bu forumda wisdom share ve diğer smart androidlerdeki yazılım durumunu, işleyişin nasıl olduğunu.
Bu marka hakkında çok şey var. Şimdi benim bildiğim daha farklı şeylerde var ama yazmak istemiyorum. Çünkü bu marka forumlardan baya baya adam avlıyormuş. Millete tebligat şu bu gönderip içerikleri yazı sesli ve görüntülü kaldırtıyorlar yoksa dava şu bu diye insanları korkutuyorlar. Ben mesela hayatımda 2. el yonganın kullanıldığı başka bir telefon görmedim. Baya bariz nand 2. eldi. Hayatımda bu kadar kalitesiz lehimin kullandığını başka bir telefon görmedim. Bu kadar kalitesiz parçaların ve pcb'nin de kullanıldığını görmedim. Keza en son ortaya çıkan 3 kameralı modelin tek kameralı çıkması gibi vs. Yani bu marka özelinde çok büyük sorunlar var. Kullandıkları yazılımda bile birsürü şeyler var.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri