Bazen ben bunu yazınca kırıcı algılayanlar oluyor fakat ne yazık ki ortalık HERBOKOLOG dolu ve bunları d abaşımıza toplumun kendisi bela ediyor.
Yahu Donanımhaberde Dallas diye birisi vardı TV bölümünde. Bu muhterem yıllarca TV önerilerinde bulundu insanlara bilip bilmeden ve kendince gerekçelerle.
Donanımhaberde yönetici olduğum zamanlarda da, bizim foruma gelmek istediği zamanlarda da kendisine sadece şunu şart koştum ve dedim ki 'Kim olduğunu, ne iş yaptığını ve TV konusundaki mesleki veya profesyonel yeterliliğinin kaynağını bize izah edeceksin'' Yok aga yok, bu adam yıllarca gerçek mesleğini kimseye açıklamadı, TV dünyası ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bu şahıs yabancı forumların incelemelerini google çevirisi ile okuyup sonra mağazada 3*5 tv ye karşıdan bakıp tv gurusu oldu çıktı milletin başına ama sorun bu adamda değildi, srun onu sorgulamadan sürekli olarak HOCAM, ÜSTADIM, USTAM bla bla diyen toplumdaydı.
Yahu sordun mu kardeşim sen bu adama ''Abi senin işin ne?'' diye?
Ben size bunun neden olduğunu da söyleyeyim, sosyal platformlarda hemen ''Bilgiyi al ve kaç'' mantalitesi hakimdir yani kimse kimseyi sorgulamaz, onun o an alması gereken bir cevap vardır ve onun istediği cevabı verecek olan HERKES aslınd aonun için bir hoca üstad duayen ustadır. Gerçekte kim olduğunun zerre kadar önemi yoktur.
Eeeee? 1-3-5-10 derken dışarıdan gelen herkes bakıyo rki ulan bu adama herkes HOCAM diyor ve adam ''Dallas hocam siz bu işin uzmanısınız, 20 bin liram var ne alayım?'' diye soru sormaktan geri kalmıyor yani bilinçaltı ona diyor ki ''Olm herkes hocam diyor, demek ki herif hoca''
Böyle böyle bu Dallas denen arkadaş sorgusuz sualsiz ve hiçkimseye hiçbir açıklama yapmaya dahi gerek kalmadan HOCA UZMAN DUAYEN ÜSTAD bla bla oldu çıktı.
Sen şimdi tv lere ilan versen desen ki ''Yahu bu adam hoca falan değil'' artık kimseyi inandıramazsın o yüzden eskiden mücadele ederdim şimdi bıraktım, ''Helal olsun Dallas'a, müstehak bu insanlara'' diyor geçiyorum.
Var ol sen Dallas Hoca