Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Toshiba 43UA3D36DT YouTube Sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hazar16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazar16

Meraklı
Meraklı
Sevgili üstadlar Toshiba 43ua3d63dt android tvim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.Tek sorun YouTube izlerken bazen yada çoğu zaman kırılma mevcut.Kırılma şu şekilde genellikle üste olmak şartıyla oluyor ve üst tarafı ile kırılanın alt tarafı alt alta gelmiyor yani kırılma yaşanıyor.Örneğin bir insanın kafası ile bedenini ayrı şekilde duruyor.Videoyu az ileri yada geri sardığımızda sorun düzeliyor.Bu sorun biraz beni rahatsız ediyor.Kaç sefer YouTube güncelleme gelmişti yapmama rağmen düzelmediHatta televizyonu sıfırlama rağmen aynı sorun devam ediyor.İnternetim 75 MB sorunda yok.Sorun üstadlar çözümü varmı yada büyük bir sorunumu? Sorunsa yeni olduğu için servise danışalımmı?cevaplarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar.. Aşağıdaki resimler YouTube izlerken kırılma resimlerini çektim.

Ekli dosyalar

• IMG_20231028_145421.jpg
    IMG_20231028_145421.jpg
    79.3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20231028_145249.jpg
    IMG_20231028_145249.jpg
    80.5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20231028_145002.jpg
    IMG_20231028_145002.jpg
    91.9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20231028_145016.jpg
    IMG_20231028_145016.jpg
    80.8 KB · Görüntüleme: 21
Bunu ben de yaşadım bir iki kere anlık böyle oldu düzeldi sonra. Sorun vestelde mi youtube da mı acaba

Bunu ben de yaşadım bir iki kere anlık böyle oldu düzeldi sonra. Sorun vestelde mi youtube da mı acaba
Hocam ben sürekli yaşıyorum 5 aydır TV yi alalı devamlı yaşıyorum.Sıfırlamama rağmen aynı sorun devam ediyor.Sorun yazılımsal mı yada donanımsalmı üstadların cevaplarını bekliyorum.Ona göre hareket edecem.

Bı konu daha açılmıştı bu tarzda ama bulamadım.
Ayarlar cihaz tercihleri uygulamalar YouTube güncelleme leri kaldır deyip deneyin

Bı konu daha açılmıştı bu tarzda ama bulamadım.
Ayarlar cihaz tercihleri uygulamalar YouTube güncelleme leri kaldır deyip deneyin
Evet ben açmıştım resim çekememiştim.şimdi çekip yeniden açtım.Konuyla ilgili sorunun ne olduğunu bilsek garantili TV sonuçta Vestel servise durumu açıklarım.

Benimde 4k da bazı videolarda

WhatsApp Image 2023-10-29 at 20.41.09.jpeg

böyle.
1444p alınca düzeliyor ama tam ekran olmuyor.
WhatsApp Image 2023-10-29 at 20.41.08.jpeg

Bazı 4k videolarda sadece 720p seçeneği çıkıyor. model hilevel 43uhl910. 4k alınca zaten çok ağır çalışıyor.

Fikoloji hocam yazılım durumu ne oldu.Seri no paylaşmıştım.Ayrıca üzerinde android 11 var zaten fabrikasyon yazılımı.Sizin vereceğiniz yazılım aynı versiyonmu acaba.Olmazsa servis kayıt açacam hem resim var hemde videosu var kırılmaların.Duruma göre sorunun kaynağını bulmamız lazım 5 aydır aynı sorunlar devam ediyor.

Fikoloji hocam yazılım durumu ne oldu.Seri no paylaşmıştım.Ayrıca üzerinde android 11 var zaten fabrikasyon yazılımı.Sizin vereceğiniz yazılım aynı versiyonmu acaba.Olmazsa servis kayıt açacam hem resim var hemde videosu var kırılmaların.Duruma göre sorunun kaynağını bulmamız lazım 5 aydır aynı sorunlar devam ediyor.
Televizyona gelen internet hızını test ettiniz mi?

dosya boş ve fat32 biçiminde formatlanmış USB belleğin içerisine kopyalanır.
2. TV’nin kablosu prizden çıkarılır. Yazılımların kopyalandığı USB bellek girişine takılır.
3. TV'ninkablosunu prize takın, kumandadan güç (standby) tuşuna basın yazılım yükleme otomatik başlayacaktır. bu süre zarfında fişi sökmeyin.
Yükleme süresi 15-20 dakika sürmektedir ve ayrıca yazılım yükleme sırasında ekran kısa süreliğine kararıp geri gelecektir, bu durum arıza değildir.
Yükleme işlemi bittikten sonra ilk kurulum ekranı gelmektedir.

dün yoğunluktan giremedim bu nedenle bu gün paylaştım yazılımını :)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri