Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Filtreyi yanlış takma ihtimalim olmamalı abi çünkü sadece bir tel örgüydü içine koyup üstündeki şeyi sıktım anahtarla bukadar tersi düzü falan yoktu nasıl yanlış takabilirim kiBasınç yüksekse tahliye yapıyordur diyeceğim ama basınç göstergesine bakılırsa öyle bir durum görünmüyor. Muslukların ikisi de açık değil mi? Gerçi kapalı olsa da basınç yükselir su basınca. Filtrelerin de doğru takıldığından emin olmak lazım
Sorun başınç göstergeside diye tahmin ediyorum.basinc gostergesinde ince bir boru vardır tikantiysa gösterge çalışmaz takılı kalır. Komple petek suyunu boşaltın ve bar gostergesi 0 a kadar dusmesse sorun basınç gostergeaindedir.Filtreyi yanlış takma ihtimalim olmamalı abi çünkü sadece bir tel örgüydü içine koyup üstündeki şeyi sıktım anahtarla bukadar tersi düzü falan yoktu nasıl yanlış takabilirim ki![]()
Boşalttım boşaldı 0 a kadar düştü bir sorun yok göstergede damla damla akıyor sürekli filtreyi temizledikten sonra oldu nolduysaSorun başınç göstergeside diye tahmin ediyorum.basinc gostergesinde ince bir boru vardır tikantiysa gösterge çalışmaz takılı kalır. Komple petek suyunu boşaltın ve bar gostergesi 0 a kadar dusmesse sorun basınç gostergeaindedir.
Şuan baktım normal kombi çalışırken su basıncı düşmüş görüntüdeKombinin şarteli kapalı su doldurma vanası kapalı iken kendi kendine suyu yükseliyor mu. İşaret ettiğiniz yer emniyet ventili belli bir basıncın üzerinde oradan atar suyu.
Kombinin bir tozunu aldım süpürgeyle azıcık foş yapıp geri kapattım altına kap koydum bakalım yarına kadar akıtacak mı abi dönüş yaparım sizeBasınç saatine giden ince bir boru vardır. O boruya ve basınç saatinin camına tırnakla şöyle tık tık vurunca ne kadar değişim oluyor? 12 senelik kombimizde basınç saati takılı kalır da öyle tıklatınca birden yükselirdi mesela.
Belki de emniyet ventiline kum parçası vs kaçtı. Su basıncı 3 barın üstünde olursa oradan su akması lazım. Bence emniyet ventiline de bakmak lazım. Suyu verip oradan bir foş foş yaptırılabilir. Ufak kum tanesi vs. varsa gitmesini sağlar.
Su emniyet ventilinden geliyor abi benim kafama takılan tek şey herhangi bir sorun yoktu filtre temizliği yapınca olduÇalışırken mi akıyor su? Benim geçenlerde başıma geldi. Çalışırken su akıyordu. Yoğuşma giderim hatalıymış diye su akamadığından geri basıp kasadan boşluk bulduğu yerden şıpır şıpır akıyordu..
Sorun başınç göstergeside diye tahmin ediyorum.basinc gostergesinde ince bir boru vardır tikantiysa gösterge çalışmaz takılı kalır. Komple petek suyunu boşaltın ve bar gostergesi 0 a kadar dusmesse sorun basınç gostergeaindedir
Ventil ler genelde hassas dır 1 kere su kaçırınca düzen tutmaz devamı gelir. Ventili değiştirin..Su emniyet ventilinden geliyor abi benim kafama takılan tek şey herhangi bir sorun yoktu filtre temizliği yapınca oldu
Abi bugün hiç akıtmamış dün 2 3 kere çevirdim ventili düzeldi sanırım bugün akan hiç su olmamışVentil ler genelde hassas dır 1 kere su kaçırınca düzen tutmaz devamı gelir. Ventili değiştirin..
Barda yükselme felan olmuyor değil mi? 1.5 sabit şu anda.Abi bugün hiç akıtmamış dün 2 3 kere çevirdim ventili düzeldi sanırım bugün akan hiç su olmamış
Abi bugün hiç akıtmamış dün 2 3 kere çevirdim ventili düzeldi sanırım bugün akan hiç su olmamış
Evet sabit abiBarda yükselme felan olmuyor değil mi? 1.5 sabit şu anda.
Yanıyor abi kombi bir sorun yok evet teşekkürlerYakınca da su akıtması yapmıyorsa şimdilik olmuş demektir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.