Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Lenovo Legion Y27-30 sizce alınır mı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
genel olarak oyun oynamaktayım arkadaşlar fps tarzında değil hikaye oyunları oynuyorum fifa vb. buna göre yorumlarsanız sevinirim

Full HD yani 1920x1080p çözünürlüğe 27 inç fazla gelir. Ya monitörün boyunu küçültmeniz gerek ya da çözünürlüğü yükseltmelisiniz.

Arkadaşıma 2-3 hafta önce bu monitörü aldık gayet memnun
daha önceden 24 inch bir monitör kullandım daha önce 27 denemedim fifa gibi oyunlarda faydası olur diye düşündüm piksel sayma gibi bi durum yaşar mıyım

daha önceden 24 inch bir monitör kullandım daha önce 27 denemedim fifa gibi oyunlarda faydası olur diye düşündüm piksel sayma gibi bi durum yaşar mıyım
27 inc te pikseller mecbur büyüyor. Dediğim gibi çözünürlüğü 2k ya çıkarmanız gerekiyor. Kullandığınız ekran kartını ve bütçenizi de söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Hmm RTX3050. 2K çözünürlük RTX 3050 ye fazla kartın gücü yetmez çoğu oyuna 2K çözünürlükte. Tavsiyem 24 inç 1920x1080p güzel bir monitör almanız. Ben size başka önerilerde de bulunurum. Ama illa 27 inç olsun derseniz sizin attığınız Lenovo Legion da iş görür.
24 inch 2 k gibi bi seçenek var mı peki

Lenovo G32 GC10 modelini kullanıyorum.
Lenovo ürünlerini severim, Genelde monitörleri söküp parçalayıp panel biglielrini almak için satınalırım ve bu 32'' monitörü de Teknoseyirden sevgili Umut Koçak ''Adem abi bunu almalısın'' dediği için satın almıştım fakat ilk defa bir monitörü sökmeye kıyamadım ve ana ekranım olarak kullanıyorum şu an :D

Lenovo 2K 32''.jpeg
Lenovo G32 GC10.jpeg
Lenovo G32.jpeg

Sizin monitöre baktım 1080 olması kısmınd atakılı kaldım, sonra aşağıda yazışmalarınızı gördüm, baktım @Ispanak Namık Murat kardeşim de farklı düşünmüyor gibi gördüm.

Lenovo G32 GC10 modelini kullanıyorum.
Lenovo ürünlerini severim, Genelde monitörleri söküp parçalayıp panel biglielrini almak için satınalırım ve bu 32'' monitörü de Teknoseyirden sevgili Umut Koçak ''Adem abi bunu almalısın'' dediği için satın almıştım fakat ilk defa bir monitörü sökmeye kıyamadım ve ana ekranım olarak kullanıyorum şu an :D

Ekli dosyayı görüntüle 935Ekli dosyayı görüntüle 936Ekli dosyayı görüntüle 937

Sizin monitöre baktım 1080 olması kısmınd atakılı kaldım, sonra aşağıda yazışmalarınızı gördüm, baktım @Ispanak Namık Murat kardeşim de farklı düşünmüyor gibi gördüm.
teşekkür ederim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri