Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi GREE ve MİDEA arasında kararsız kaldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
25.000
Marka Model Bilgisi
Midea Gree
Geçen aylarda aldığım ME noviro me klimamı düşük seslerde çıkardığı gaz sesi yüzünden iade ettim ME firmasıda çok ilgiliydi kabul etti hatta bir üst model cihaz önerdiler kabul etmedim verdim cihazı şimdi yeni cihaz bakıyorum iki marka arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

20 m2 oturma odasında kullanacağım Gaziantep yazın çok sıcak oluyor bizim apartmanda da yalıtım yok oyüzden klimada 2 özellik arıyorum 1-enerji tasarrufu 2-uzun yıllar kullanabileceğim sağlam bir ürün. Kışın ise çok soğuk günlerde kullanabilirim normalde evde doğalgaz var ama geçen ay çocuk oldu o kışın üşüyebilir Gaziantep soğuk yalıtım yok :)

Gree Fairy 12’lik = 19.000₺
Gree G-Tech 12’lik = 25.000₺

Midea Xtreme Save 12’lik = 21.000₺
Midea All Easy Pro 12’lik = 30.000
Midea Brezlees 12’lik = 33.000₺

Klima’ya ayıracak bütçem normalde çok yok oyüzden birkere alıyım hem az fatura gelsin hemde uzun yıllar kullanayım diyorum fiyat performans olarak hangi ürün fiyatını hakediyor sizlerin düşüncesi nedir acaba?

@Adem Helvacı @mbirol

2 senedir bir sıkıntı görmedim ben ama dur tekrar konumunu değiştirip deneyem iyice emin olalım sonuçta az para değil
Şuan duvardaki tv hizasına aldım 30dk sonra durum bu
Şimdi birde klimanın altında ki bilgisayar masama alayım tekrar bakalım
IMG_20231129_170141.jpg

Bir ara aslında Gree G Tech ana başlığı oluşturup onun altında tüm bu bilgileri derlesek keşke.
Bir de @REMZİ96 kısa kısa o flap kapağın kontrollerini videoy akaydedip youtube da yükleyip buraya eklesen nasıl olur?

Ben mesela Breezeless klimanın ana kapağının çift motorlu olması kaynaklı gecenin sessizliğinde hareketinin sesini duyuyor olmanın kimilerini rahatsız edebileceğini düşündüğüm için bunu da Breezeless ana başlığı altında yayınlayacağım ki insanların bilgisi olsun.

Hareket süresi, avantajları, sesi vs bu detayları paylaşalım herkese :ok
G-Tech in yukarı aşağı yönlendirme efsane. Ama sağ sol klasik flapların yarı verimliliğinde. Her iki yöndede sonuna kadar çevrilse bile tam karşısına geçince ciddi şekilde üflemeyi hissediliyor. Ama es tip manuel veya otomatik diğer klimalarda karşısına geçtiğinizde nerdeyse hiç esinti gelmiyor.

Ben çok memnunum uygulama sı stabil sürekli play Store'dan güncelleme geliyor ve gelişiyor
Uygulama harici cihazlara uygulama içinden güncelleme veriliyor
Adem abinin cihazı sanırım yabancı bir cihaz ewelink olması lazım
Bundan oda sıcaklığı için alayım bitane ama üfleme ve emişi uzaktan izleyeceğimiz hangi termometre var acaba

Tabi şuraya döküm halinde yazılı alıp karşılaştırmak lazım.

İç ortam derecesi
dış ortam derecesi
m2
m3
ayarlanan değer
içerinin ulaştığı değer
anlık üfleme sıcaklığı
çalışma süresi
toplam tüketim
Üstad dış ortam 6 ile başladı sabaha karşı 4° civarı seyretti nem %70 80 arası

İç ortam tv mesafesi termometre uygulama dan 26.1 min 26.7 max gözlem ledim sehpanın üzerinde sabah 25° gözlemledim muhtemelen oturma seviyesi de sabaha kadar 25 civarı gezinecek miş dereceyi orda bıraksam.

Oda 20mt.

Emiş uygulama da 29.1 29.6 arası dalgalandı
Çıkış gözlemi yapamadım problu termometre karar veripte hâlâ alamadım

Set 26°

Oda 18 gündür eşyalar sıcak hep aynı yerlerde seyrediyor du

Çalışma süresi 8 saat hiç kapanmadı

Toplam da 3.09 kw tüketim

Son düzenleme:
Bundan oda sıcaklığı için alayım bitane ama üfleme ve emişi uzaktan izleyeceğimiz hangi termometre var acaba
Durumu toparlayacak olursak sana yardımcı olması adına termometre ve tp link priz in uygulama görselleri ni paylaşayım düşün taşın kardeşim.
Ürünler epeydir bende sıkıntı görmedim oldukça kullanışlı ikiside.
Termometre Bluetooth
priz ise uzaktan wi-fi internet bağlantılı dışarda her şekilde yönetim gözlem yapılıyor oldukça da stabil çalışıyor.
Kasım 9 10 itibariyle 24 saat kapatmadım klima set değeri sabit değildi 24 ila 28 arası diyebilirim
Toplam tüketimide kendi ana midea klima konumda tekrar paylaşım yapacağım Kasım ayı tamamlanınca.
Screenshot_2023-11-29-20-27-11-31_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-27-19-49_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-29-02-45_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-29-15-46_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-30-15-28_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-30-31-09_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-30-38-86_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
Screenshot_2023-11-29-20-30-55-74_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Kesik kesik yazıyorum dostlar, sabah yoğunluğu malum, diğer mecralarda da soruları cevaplıyorum, Cuma günü toplantı var yine, ona da hazırlanıyorum vs.

Yıl sonu geldiği için toplantıları sıklaştırdık, 1 Aralık ve 7 Aralık arka arkaya toplantılar var, sonrasında 3 hafta kadar bir rahatlığım olacak :ok
Abi inanki akşam üzeri 4 gibi uyanıp biriken mesajlara baktım kafam dondu durumu toparlayıp hepsine cevap vermem akşam 9u buldu.

şöyle düşünüyorum da işin cidden zor hayatının her bölümü emek dolu Allah sağlık sıhhat versin sana seviyoruz seni.

Tüketici dosyaların biryana forumdaki biriken mesajlara cevap vermen biryana sürekli inceleriz.com da bilgilendirici yazı kaleme alman biryana ürünleri gözlemle dataları çek videoları montajla kısa video çek abooo sonra birde gel bize yorum yap ?

Forumdaki bir dünya soruları cevaplıyor sun etiketleyince
Gördüğün an geliyorsun İnanki çoğu zaman seni etiketlemeye kıyamıyom ulan adamı rahat bırakak hele diyom kendi kendime
Çünkü genelde bizimkisi sohbet üzerine oluyor seninde yorumun olduğu zaman ayrı bir güzellik katıyor.

Sağlıkla sıhhat le Varol abim❤️?
IMG_20231123_231807.jpg

Abi iz sanırım 30 adet kadar toplu aldık bunlardan, inan bana hepsine aynı anda aynı masa üstüne koydum, hepsi 3 aşağı 5 yukarı farklı değer veriyordu
şimdi seytan aklıma iş düşürdü gene :cautious:

benim pc nin anakart üzerinde gerek duyup takmadığım iki tane ayrıyeten sıcaklık probu vardı.

aklıma şu geldi propların kablo yarım mt kadar bunun birine 2mt kablo eklesem klima çıkışa koysam acaba stabil değer verirmi
diğeri kasa içinden masaya yeter o kurtarır:alala
diye düşünmeye başladım
Ekran görüntüsü 2023-11-29 212428.png
Ekran görüntüsü 2023-11-29 212539.png
IMG_20231129_214131.jpg

G-Tech in yukarı aşağı yönlendirme efsane. Ama sağ sol klasik flapların yarı verimliliğinde. Her iki yöndede sonuna kadar çevrilse bile tam karşısına geçince ciddi şekilde üflemeyi hissediliyor. Ama es tip manuel veya otomatik diğer klimalarda karşısına geçtiğinizde nerdeyse hiç esinti gelmiyor.
Abi bende bundan önce mitsubishi elektrik klima vardı aynı noktaya montaj yaptım g techi sağa sola üflemesi ona göre çok iyi arçelik beko grubuna göre muhteşem zaten aşağı yukarıda çok iyi diğer klimalara göre. Ama sen sağa sola üfleme kanadını sök tak yaptın mı hiç yanlış takmış olmayasın.

Onu sipariş ettim indirim yaptı 60₺ 305e aldım. Şimdi evidea dan bitene de xaomi termometre aldım 250₺
sevindim güle güle kullan inşallah hayırlı olsun
ilk geldiği zaman modeme bağlayınca uygulama içinden prizi güncelleme yaparken priz boşta kalsın çünkü yazılım yükleyince anlık elektriği tık tık diye kesip geri veriyor

Durumu toparlayacak olursak sana yardımcı olması adına termometre ve tp link priz in uygulama görselleri ni paylaşayım düşün taşın kardeşim.
Termometre Bluetooth
priz ise uzaktan wi-fi internet bağlantılı dışarda her şekilde yönetim gözlem yapılıyor oldukça da stabil çalışıyor.
Kasım 9 10 itibariyle 24 saat kapatmadım klima set değeri sabit değildi 24 ila 28 arası diyebilirim
Toplam tüketimide kendi ana midea klima konumda tekrar paylaşım yapacağım Kasım ayı tamamlanınca.
Ekli dosyayı görüntüle 9986Ekli dosyayı görüntüle 9987Ekli dosyayı görüntüle 9988Ekli dosyayı görüntüle 9989Ekli dosyayı görüntüle 9990Ekli dosyayı görüntüle 9991Ekli dosyayı görüntüle 9992Ekli dosyayı görüntüle 9993
Bu enerji verilerini hangi cihaz ile elde ettiniz.

sevindim güle güle kullan inşallah hayırlı olsun
ilk geldiği zaman modeme bağlayınca uygulama içinden prizi güncelleme yaparken priz boşta kalsın çünkü yazılım yükleyince anlık elektriği tık tık diye kesip geri veriyor
Teşekkürler ama içinden pil çıkmadı normalde çıkıyor mu galiba eksik var üründe geri götürüyüm yarın

Teşekkürler ama içinden pil çıkmadı normalde çıkıyor mu galiba eksik var üründe geri götürüyüm yarın
Tapoda ? yokki :alala
Ha sen termometre yi diyorsan onda çıkmayabilir
Daha doğrusu net hatırlamiyorum ben alalı epeyce oldu.
Ne ara geldi ya onu anlamadım Amazon bu kadar hızlı mı ?
Düzeltme evidea demişsin dikkat etmedim ?

Son düzenleme:
Termometre Bluetooth
Ekli dosyayı görüntüle 9986Ekli dosyayı görüntüle 9987Ekli dosyayı görüntüle 9988Ekli dosyayı görüntüle 9989Ekli dosyayı görüntüle 9990Ekli dosyayı görüntüle 9991Ekli dosyayı görüntüle 9992Ekli dosyayı görüntüle 9993
Teşekkürler abi

Tapoda ? yokki :alala
Ha sen termometre yi diyorsan onda çıkmayabilir
Daha doğrusu net hatırlamiyorum ben alalı epeyce oldu.
Ne ara geldi ya onu anlamadım Amazon bu kadar hızlı mı ?
Düzeltme evidea demişsin dikkat etmedim ?
Yo tapoyu amazondan sipariş ettim termometreyi evidea mağazasından aldım canlı aldım onu ama içinde pil çıkmaması çok saçma yarın arayıp soracağım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri