Adem hocam bu iki teknoloji birleşince daha mantıklı gibi duruyor. Birde Samsung bu özelliğe Neo Qled diyor. LG ise Qned. Hangisi daha iyi bunlardan? En ucuz hangi Tvlerde bu özelliği bulabliriz.
@Adem Helvacı
@Adem Helvacı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi senin elinde X teknolojisi olsun.Adem hocam bu iki teknoloji birleşince daha mantıklı gibi duruyor. Birde Samsung bu özelliğe Neo Qled diyor. LG ise Qned. Hangisi daha iyi bunlardan? En ucuz hangi Tvlerde bu özelliği bulabliriz.
@Adem Helvacı
.Abi senin elinde X teknolojisi olsun.
Benim elimde Y teknolojisi olsun
Denin kendi kitlen var benim kendi kitlem var ama ben gözü senin kitleye diktim sen de gözü benim kitleye diktin pastadan ne kadar daha fazla pay alabiliriz diye düşünüp duruyoruz.
Senin X iyi ama bendeki Y nin eksikliği var
Benim Y iyi ama sendeki X in eksikliği var
Ne yapalım? Güçleri birleştirelim, daha çok ürün satabilelim kendi kitlelerimize.
Eee isimleri ne yapalım? Ya abi sen Xbloom teknolojisi de, ben de Yflood teknolojisi diyeyim. İşte mantık temel olarak bu.
Paneler normal TFT LCD panellerin aynısı demiyorum zaten ta kendisi.
Sizlere yakın zamanda hem bir nanaocell, hem de quantumdot parçalayıp neleri gözünüzde bu kadar büyüttüğünüzü göstermeyi planlıyorum.
Her yerde yazdığım üzere bakın kesinlikle faydalılar itiraz etmiyorum ama reklamları yapıldığı kadar değil![]()
LG nin EVO Panel serisinde iddialılar ancak %100 güvence kim verebilir kısmı tartışılır.Adem abi OLED lerin yanma sorununa bir çözüm bulamadılar mı? Heatsinkli Oled falan diyorlardı onlar ne oldu?
@Adem Helvacı
TV Söz konusu olduğunda ya kafaya takmamayı kendinize öğretip orta segment ürün alır mutlu mesut yaşarsınız ya da olduğu kadar diye kabullenmeyi öğrenip araba parası verip üst segment ürün alıp yine de belli kusurları olan ürünleri kullanırsınız seçim sizin.Adem abi sonunda A101 deki Vestelin ürettiği Hilevel TV yi alıp geçecem. Sorunda çıksa yok bulutlanma şu bu. Bu paraya bu kadar der geçerim.
@Adem Helvacı
Olduğu iddia ediliyor, benim bizzat bir tespitim olmadı.Adem hocam bu LG nin Oled Evo Panel serisinde Heatsink var mı?
LG OLED48C24LA serisi Evo Panel mi nasıldır bu TV?
Kilitli Duvar askı aparatları var, Duvar yıkılmadıkça tv düşmez.Adem hocam LG G2 serilerinde ayak yokmuş. C2 serilerinde varmış. Konuyla ilgili çok alakalı olmayacak ama;
Deprem olduğunda tabi evimiz yıkılmazsa inşallah TV nin daha az sallanması ve yere düşmemesi için kendi ayakları üstünde durması mı daha iyi yoksa Duvara asılması mı daha iyi olur?
@Adem Helvacı
İkisi aynı amaca hizmet eden, birisi daha büyük, diğeri daha küçük led chiplere sahip BLU sistemidir.Adem hocam birde aklıma takılan bir soru var. Fald Panel ile Miniled Panel arası farklar nelerdir. Hangisi daha iyidir?
@Adem Helvacı
Adem hocam sana zahmet link paylaşabilir misin tam anlamadım da.Kilitli Duvar askı aparatları var, Duvar yıkılmadıkça tv düşmez.
Ben tv montajı yaptığım dönemlerde özellikle çocuklu evlerde kullanırdım.
TV yi astıktan sonra yatay olarak geçirilen metal bir şerit çuvuk iki ucu somunlu, tv yukarı aşağı asla oynamaz yerinden çıkmaz, ayrıca sağa sola ittirildiğinde rayından düşmezdi bu şekilde.
Şimdi daha değişik şekillileri de var.
Bunu alın anlamında demiyorum ancak şu linkteki gibi kilitli sistemler lazım size.Adem hocam sana zahmet link paylaşabilir misin tam anlamadım da.
Bakayım hocam.Bunu alın anlamında demiyorum ancak şu linkteki gibi kilitli sistemler lazım size.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.