Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yazılım yükleyerek olmaz o iş çünkü donanım değişkenleri çok fazla.Vestel smart tv fakat android değil android yapmak istiyorum SN 8179200 900415
@Tesla ustam ne dersin? 1.33 sonrası var mıydı?Merhaba ,bende Vestel bu versiyonda ve son versiyonu yüklemek istiyorum.Verebilirseniz sevinim.
Linkte mevcutMerhaba ,bende Vestel bu versiyonda ve son versiyonu yüklemek istiyorum.Verebilirseniz sevinim.
Pc den google hesabınıza girdiğinizde hesaba bağlı cihazların görünmesi lazım tv görünüyorsa kaldırıp denermisinMerhaba Arkadaşlar
Vestel Androıd 4K 55ua8990 tvmi fabrika ayarlarına tv kanalları uydu kablo kaynaklı hata yüzünden sıfırladım. Şimdi problemim sıfırlamadan önce google hesabıma giriş yapabiliyor, play store açılıyor, youtube çalışır vaziyetteydi, fabrika ayarlarına geri dönüştürdükten sonra şimdi yani hiç biri çalışmıyor, yani google hesabıma giriş yapamıyor , tou tube güncelleyemiyorum vs..
You Tube da Adem Helvacının videosunu izledim ve bendeki yazılım aynı, buna rağmen hiç biri çalışmıyor, bu sebepten bana eğer varsa yeni yazılım lazım , yani G hesabıma ve diğerlerine erişme imkanını sunan.
Mümkünse v0.1.25.47 veya v0.1.26.47 harici yazılım lazım , çünkü ikiside yükledim G hesabıma erişemiyorum.
Full yazılım eğer çözüm olursa sizden onu rica ediyorum.
Şimdiden emeğinize Teşekkür ederim, hayırlı Günler.
Ekli dosyalar
pc den giriş yaptığımda göstermiyor çünkü giriş yapamıyorumki, hangi cihazlarda oturum açtığım cihazlar bölümünde Home diye gösteriyor ama oturum aylardır açılmadı diye erişim yok gösteriyor, silemiyorum onu, google homeden çözüm bulabilirsiniz uyarısı var.Pc den google hesabınıza girdiğinizde hesaba bağlı cihazların görünmesi lazım tv görünüyorsa kaldırıp denermisin
merhaba yenıyım banaDostlar bildiğiniz üzere 2000 li yılların başından beri sosyal ortamlarda teknik detay ve 2006 yılından beri de Donanımhaberde başlayan bir yazılım paylaşım alışkanlığım var.
Paylaşmış olduğumuz bu yazılımlar sayesine bugüne kadar abartısız onbinlerce tüketici ve esnaf dostumuza ücretsiz, gönüllü desteği sağlamış olduk.
Paylaşımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.
İkna edebildiğimiz her marka ile tüketicilerine yazılım paylaşması konusunda bir köprü vazifesi de üstlenmiş oluyoruz.
Halen ikna edemediğimiz markalar olsa da bu konuda çalışmalarımız ve görüşmelerimiz de devam ediyor.
Bu doğrultuda Vestel grubuna ait tüm televizyon üretimlerine dair FULL yazılım veya KÖK yazılım veya ANA YAZILIM olarak adlandırdığınız yazılımları bu başlık altında talep edebilirsiniz.
Bugüne kadar birçok mecrada bu yazılımları nasıl ücretsiz paylaştık ise aynı şekilde gerek geçmişin, gerek bugünün ve gerekse geleceğin tv yazılımlarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.
Son kullanıcıya kolaylıklar, Esnaf dostlara hayırlı İşler olsun.
bu arada yazılımları bulamadımmerhaba yenıyım bana
mb82s ful yazılım lazım
merhaba yenıyım bana
mb82s ful yazılım lazım
Burada ki yazılımı dene, m82 kurtarma olmazsa sn paylaşın ama bu gün yarın biri yardım edebileceğini sanmıyorumbu arada yazılımları bulamadım
Full yazılım fabrika çıkışı halidir.Herkese selamlar mutlu seneler. Uzun zamandır takipteyim. Emekleriniz, yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Harikasiniz.
Öncelikle ustalara iki sorum olacak,
Full yazılım ile core yazılım arasında ki fark nedir ?. Hangi durumlarda hangisini kullanalım.
TV de ufak kasmalar ve yavaslamalar haricinde çok büyük bir problem yok. Çok extrem durumlar olamadan da sizce yazılım yükleme yapılmalı mi ?
Bluetooth kulaklık ses kisamama sorunun da bir gelişme oldu mu?
Portal a tabii yi yükleme imkanımız varmı?
Service menüden kanal listesini aldım xml dosyasi olarak flasha attı. Notepad plus ile duzunlemeye çalıştım fakat çok karışık. istemediğim kanalları silebileceğim bir editör var mıdır ?
Toshiba 32LL3A63DT MB211 v3
Sn 8458262000962
İçin link alabilir miyim ?
Şimdiden teşekkürler.
TV kurtuldu sanırım yalnız ekran tersBurada ki yazılımı dene, m82 kurtarma olmazsa sn paylaşın ama bu gün yarın biri yardım edebileceğini sanmıyorum
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.