Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Üretimi Televizyonların Full Yazılım Talep Başlığı

Vestel smart tv fakat android değil android yapmak istiyorum SN 8179200 900415
Yazılım yükleyerek olmaz o iş çünkü donanım değişkenleri çok fazla.
Standart tv yi android yapmanın tek yolu, ya anakartı @PCTeknikElektronik gibi komple değiştirecek ya da bir stick veya box alıp takmaktan geçer.

toshiba seri.jpg

Merhabalar Toshiba 65UA3D63DT ürününün yeni bir yazılımı var mı?
Cevap için şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,bende Vestel bu versiyonda ve son versiyonu yüklemek istiyorum.Verebilirseniz sevinim.

Ekli dosyalar

• vestel tv sürüm.JPG
    vestel tv sürüm.JPG
    106 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba Arkadaşlar
Vestel Androıd 4K 55ua8990 tvmi fabrika ayarlarına tv kanalları uydu kablo kaynaklı hata yüzünden sıfırladım. Şimdi problemim sıfırlamadan önce google hesabıma giriş yapabiliyor, play store açılıyor, youtube çalışır vaziyetteydi, fabrika ayarlarına geri dönüştürdükten sonra şimdi yani hiç biri çalışmıyor, yani google hesabıma giriş yapamıyor , tou tube güncelleyemiyorum vs..
You Tube da Adem Helvacının videosunu izledim ve bendeki yazılım aynı, buna rağmen hiç biri çalışmıyor, bu sebepten bana eğer varsa yeni yazılım lazım , yani G hesabıma ve diğerlerine erişme imkanını sunan.
Mümkünse v0.1.25.47 veya v0.1.26.47 harici yazılım lazım , çünkü ikiside yükledim G hesabıma erişemiyorum.
Full yazılım eğer çözüm olursa sizden onu rica ediyorum.

Şimdiden emeğinize Teşekkür ederim, hayırlı Günler.

Ekli dosyalar​

• IMG_20231205190127.jpg
    IMG_20231205190127.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 1

Merhaba Arkadaşlar
Vestel Androıd 4K 55ua8990 tvmi fabrika ayarlarına tv kanalları uydu kablo kaynaklı hata yüzünden sıfırladım. Şimdi problemim sıfırlamadan önce google hesabıma giriş yapabiliyor, play store açılıyor, youtube çalışır vaziyetteydi, fabrika ayarlarına geri dönüştürdükten sonra şimdi yani hiç biri çalışmıyor, yani google hesabıma giriş yapamıyor , tou tube güncelleyemiyorum vs..
You Tube da Adem Helvacının videosunu izledim ve bendeki yazılım aynı, buna rağmen hiç biri çalışmıyor, bu sebepten bana eğer varsa yeni yazılım lazım , yani G hesabıma ve diğerlerine erişme imkanını sunan.
Mümkünse v0.1.25.47 veya v0.1.26.47 harici yazılım lazım , çünkü ikiside yükledim G hesabıma erişemiyorum.
Full yazılım eğer çözüm olursa sizden onu rica ediyorum.

Şimdiden emeğinize Teşekkür ederim, hayırlı Günler.

Ekli dosyalar​

• IMG_20231205190127.jpg
    IMG_20231205190127.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 1
Pc den google hesabınıza girdiğinizde hesaba bağlı cihazların görünmesi lazım tv görünüyorsa kaldırıp denermisin

Pc den google hesabınıza girdiğinizde hesaba bağlı cihazların görünmesi lazım tv görünüyorsa kaldırıp denermisin
pc den giriş yaptığımda göstermiyor çünkü giriş yapamıyorumki, hangi cihazlarda oturum açtığım cihazlar bölümünde Home diye gösteriyor ama oturum aylardır açılmadı diye erişim yok gösteriyor, silemiyorum onu, google homeden çözüm bulabilirsiniz uyarısı var.

İyi Günler,
Vestel 50UA9600 android televizyonum için en stabil android yazılımını bulabilir miyiz? Şimdiden Teşekkürler

Dostlar bildiğiniz üzere 2000 li yılların başından beri sosyal ortamlarda teknik detay ve 2006 yılından beri de Donanımhaberde başlayan bir yazılım paylaşım alışkanlığım var.

Paylaşmış olduğumuz bu yazılımlar sayesine bugüne kadar abartısız onbinlerce tüketici ve esnaf dostumuza ücretsiz, gönüllü desteği sağlamış olduk.

Paylaşımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

İkna edebildiğimiz her marka ile tüketicilerine yazılım paylaşması konusunda bir köprü vazifesi de üstlenmiş oluyoruz.

Halen ikna edemediğimiz markalar olsa da bu konuda çalışmalarımız ve görüşmelerimiz de devam ediyor.

Bu doğrultuda Vestel grubuna ait tüm televizyon üretimlerine dair FULL yazılım veya KÖK yazılım veya ANA YAZILIM olarak adlandırdığınız yazılımları bu başlık altında talep edebilirsiniz.

Bugüne kadar birçok mecrada bu yazılımları nasıl ücretsiz paylaştık ise aynı şekilde gerek geçmişin, gerek bugünün ve gerekse geleceğin tv yazılımlarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Son kullanıcıya kolaylıklar, Esnaf dostlara hayırlı İşler olsun.
merhaba yenıyım bana
mb82s ful yazılım lazım

Herkese selamlar mutlu seneler. Uzun zamandır takipteyim. Emekleriniz, yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Harikasiniz.

Öncelikle ustalara iki sorum olacak,

Full yazılım ile core yazılım arasında ki fark nedir ?. Hangi durumlarda hangisini kullanalım.

TV de ufak kasmalar ve yavaslamalar haricinde çok büyük bir problem yok. Çok extrem durumlar olamadan da sizce yazılım yükleme yapılmalı mi ?
Bluetooth kulaklık ses kisamama sorunun da bir gelişme oldu mu?
Portal a tabii yi yükleme imkanımız varmı?

Service menüden kanal listesini aldım xml dosyasi olarak flasha attı. Notepad plus ile duzunlemeye çalıştım fakat çok karışık. istemediğim kanalları silebileceğim bir editör var mıdır ?

Toshiba 32LL3A63DT MB211 v3
Sn 8458262000962

İçin link alabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20240101_113351.jpg
    IMG_20240101_113351.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 10
Herkese selamlar mutlu seneler. Uzun zamandır takipteyim. Emekleriniz, yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Harikasiniz.

Öncelikle ustalara iki sorum olacak,

Full yazılım ile core yazılım arasında ki fark nedir ?. Hangi durumlarda hangisini kullanalım.

TV de ufak kasmalar ve yavaslamalar haricinde çok büyük bir problem yok. Çok extrem durumlar olamadan da sizce yazılım yükleme yapılmalı mi ?
Bluetooth kulaklık ses kisamama sorunun da bir gelişme oldu mu?
Portal a tabii yi yükleme imkanımız varmı?

Service menüden kanal listesini aldım xml dosyasi olarak flasha attı. Notepad plus ile duzunlemeye çalıştım fakat çok karışık. istemediğim kanalları silebileceğim bir editör var mıdır ?

Toshiba 32LL3A63DT MB211 v3
Sn 8458262000962

İçin link alabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler.
Full yazılım fabrika çıkışı halidir.
Core ise guncelleme.
Sdx duzenleme editör ile düzenleyebilirsiniz internette programlar mevcut.
Mb211 giriş seviyesidir donma kasma arada olacaktır.

İyi çalışmalar cümleten full yazılım ihtiyaç yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20240112_152730.jpg
    IMG_20240112_152730.jpg
    86.1 KB · Görüntüleme: 16
@Adem Helvacı

Arkadaşlar merhaba Allah rızası için acil yardım.

Yaklaşık 3 aylık 70u9600 tv sahibiyim 180e g31 anakart var.. dün otomatik bir güncelleme geldi, yükledim başka da şansım yoktu zaten iptal yoktu ya şimdi yükle yada sonra şeklinde.. yüklendi açıldı ama 1 günlük test sonrası görüntü sanki daha tatsız geldi ve eski ilk geldiğinde var olan yazılıma geri döndürmek istedim görüntüden memnundum.. media playerda sıkıntılar vardı belki düzeltmeler yapılmıştır diye yüklemiştim yeni otomatik yazılımı ama hiçbir iyileşme olmadığı gibi donup kaldı tv hatta 1-2 kere fişten çekmem gerekti..

180e g31 için 1.48.1.0 ı usb ya attım kurdum 1505 yaparak, ama tv baya uzun bir yükleme işlemi sorunsuz bitti sonrası kapandı çok uzun süre sonra açıldı ses var görüntü yok.. 1 dk kadar bekledim kapattım tekrar açtım, vestel logosu ekrana geliyor açılıştaki ama sonra tv açılmıyor tekrar başa sarıyor altta kırmızı ışık yanıp sönüyor bu arada, tekrar vestel logosu geliyor açılmıyor başa sarıyor, böyle devam ediyor.. yardımlarınızı istiyorum lütfen gerekli fotoları atacağım hem otomatik yazılım uyarısı verdiği zamandan hem de seri nosunu.

Sanırım bu durumda full yazılım mı atmam lazım fişten çekip kurma yöntemiyle. zaten açılmıyor şuan, açılışta kalıyor başa sarıp duruyor başka şansım kalmıyor geri.. acaba bendeki core yazılım mı bozuldu. hatta bir umut fişten çekip takma yöntemiyle core yazılımı yüklemeyi tekrar denedim mavi ekranda 'software update error' yazdı saliselik yanlış görmediysem.

Lütfen seri numaradan v1.48.1.0 için full yazılım ve çekirdek yazılımda yardımcı olabilirmisiniz. 1.48.1.0 vardı satın aldığımda 3 aydır öyle çalışıyordu.. Nerden geldi bu güncelleme dertsiz başımıza dert aldık, lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• 20240112_153739.jpg
    20240112_153739.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 18
  • 20240112_150353.jpg
    20240112_150353.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 17
  • 20240112_145841.jpg
    20240112_145841.jpg
    70.1 KB · Görüntüleme: 14
  • 20240111_173846.jpg
    20240111_173846.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 16
  • 20240111_173751.jpg
    20240111_173751.jpg
    51.9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri