Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

PHILIPS 75PML9507 Telvizyon Deneyimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BonJovi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

BonJovi

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba.Forumda yeniyim,az önce boş bir mesaj paylaştım sanırım,Kusura bakmayın lütfen.Tv alacak arkadaşlara naçizane kendi deneyimimi aktarayım.
2021 Eylül ayında 65 LG Nano866PA almıştım,memnunum. Şimdi babama bir Tv alacağım.15-16k bandında Arçelik ,vestel 65 alacağıma benim Tv'yi babama verip merak ettiğim Philips amblight alayım dedim.65 Pus 8807 ye karar vermiştim. Bakmak için gittiğimde 75 Pml 9507'yi gördüm.65 den 65 e geçeceğime ekranı da büyülteyim dedim ama 13k fark vardı arada.Kararsız kaldım.Bir kaç gün düşündükten ve araştırdıktan sonra siparişi verdim.
24 Şubat'ta Vatan Bilgisayar'dan verdiğim 75PML9507 siparişi 28 Şubat'ta Horoz Lojistik ile sorunsuz bir şekilde geldi.Servis de 2 Mart Perşembe günü gelip kurulumu yaptı.Ayrıntılı bir inceleme fırsatım olmadı ama ilk izlenimlerimi paylaşayım;

1-Philips almakta en büyük sebeplerimden biri olan Amblight gerçekten çok güzel.Daha önce çıplak göz ile hiç görmemiştim.Çok hoşuma gitti.Gündüz bile fark yaratıyor.Hue ile tam bir keyif olacağına şüphe yok.

2-LG Nano kullanıyordum,siyahlarda bariz ışık sızması oluyordu.Bunda neredeyse hiç yok.Siyahlar çok başarılı.

3-Daha önce 65 kullandığım için olmalı,75 çok büyük gelmedi bana,hatta 85 bile olabilirmiş dedim :)İzleme mesafem 3 metre.

4-Kumanda şık,hafif.Bulunduğu yerden aldığımda ışıkları her hangi bir tuşa basmadan yanıyor.Bazı yorumlarda yanmıyor diyenler vardı sanırım.Servis yetkilisi daha önceki kumandaların arkasında klavye olduğunu,daha sonradan kaldırıldığını söyledi.Bu tip ürünlerde olmalı bence.

5-Ses beklediğim gibi gelmedi açıkçası.Güzel,kaliteli ama ben sub ile beraber daha doygun ve yüksek bekliyordum.Bluray ile de denedim.Ama sonuç pek değişmedi.

6-Görüntü gayet güzel.Doğala daha yakın.LG de daha parlak idi.Buna alışanlara biraz soluk gelebilir ancak epey zengin ayarlar var.Mesela kristal keskinlik.Onu aktif edince daha parlak oluyor ama ben standart olana geri döndüm.

7-Android gayet akıcı,wifi bağlantısında bir sıkıntı göremedim.

8-Dahili uydu kullanıyorum.Kanal geçişi bir tık daha yavaş,ama söylendiği kadar rahatsız edici değil.Hatta rahatsız edici değil.

Biraz daha kurcalayıp izlenimlerimi yazarım.Daha önceden alıp kullanan arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyorum.

Bu tarz GERÇEK kullanıcı deneyimleri hakikaten bulunmaz nimettir sosyal mecralarda zira genelde gizli pazarlama güzellemeleri hakimdir.

Bu anlamda bu güzel bilgiler arada kaybolmasın diye bu bölüme taşıdım.

Dostumuza teşekkür ederim.

Bu tarz GERÇEK kullanıcı deneyimleri hakikaten bulunmaz nimettir sosyal mecralarda zira genelde gizli pazarlama güzellemeleri hakimdir.

Bu anlamda bu güzel bilgiler arada kaybolmasın diye bu bölüme taşıdım.

Dostumuza teşekkür ederim.
Rica ederim.Ben forumların faydasına hep inanan ve samimi, dürüst yorumların verilen kararlarda olumlu anlamda etkili olduğunu yaşayarak gören biriyim.Bu arada Arçelik ve Vestel'i küçümsemek anlamında söylemedim,sakın yanlış anlaşılmasın.Sadece benim mevcut durumumda bu seçenek daha makul olduğu için öyle yazdım.Tv yi inceledikçe izlenimlerimi yazarım.Sormak istedikleriniz var ise de elimden geldiğince cevaplamak isterim.

Rica ederim.Ben forumların faydasına hep inanan ve samimi, dürüst yorumların verilen kararlarda olumlu anlamda etkili olduğunu yaşayarak gören biriyim.Bu arada Arçelik ve Vestel'i küçümsemek anlamında söylemedim,sakın yanlış anlaşılmasın.Sadece benim mevcut durumumda bu seçenek daha makul olduğu için öyle yazdım.Tv yi inceledikçe izlenimlerimi yazarım.Sormak istedikleriniz var ise de elimden geldiğince cevaplamak isterim.
Konunuzu bölüme sabitledim. Fikirlerinizden faydalanmak isteyen dostlar mutlaka size ulaşacaktır.
Çok teşekkür ediyoruz hassasiyetinizden dolayı :ok

Konunuzu bölüme sabitledim. Fikirlerinizden faydalanmak isteyen dostlar mutlaka size ulaşacaktır.
Çok teşekkür ediyoruz hassasiyetinizden dolayı :ok
Günaydın.Gördüm.Ben de size teşekkür ediyorum,her mesajı takip edip, gerektiğinde düzenlemeler yapıp insanlara yol gösterdiğiniz için.Youtube videolarınızı da takip ediyorum.Tarafsız,bilgi içerikli ve titiz çalışmalarınızdan dolayı da tebrik ediyorum.Hobisini aynı zamanda işi olarak yapan,ya da işini hobi haline getirmiş insanlara her zaman saygı duymuşumdur.Kolaylıklar diliyorum.

Merhaba.Forumda yeniyim,az önce boş bir mesaj paylaştım sanırım,Kusura bakmayın lütfen.Tv alacak arkadaşlara naçizane kendi deneyimimi aktarayım.
2021 Eylül ayında 65 LG Nano866PA almıştım,memnunum. Şimdi babama bir Tv alacağım.15-16k bandında Arçelik ,vestel 65 alacağıma benim Tv'yi babama verip merak ettiğim Philips amblight alayım dedim.65 Pus 8807 ye karar vermiştim. Bakmak için gittiğimde 75 Pml 9507'yi gördüm.65 den 65 e geçeceğime ekranı da büyülteyim dedim ama 13k fark vardı arada.Kararsız kaldım.Bir kaç gün düşündükten ve araştırdıktan sonra siparişi verdim.
24 Şubat'ta Vatan Bilgisayar'dan verdiğim 75PML9507 siparişi 28 Şubat'ta Horoz Lojistik ile sorunsuz bir şekilde geldi.Servis de 2 Mart Perşembe günü gelip kurulumu yaptı.Ayrıntılı bir inceleme fırsatım olmadı ama ilk izlenimlerimi paylaşayım;

1-Philips almakta en büyük sebeplerimden biri olan Amblight gerçekten çok güzel.Daha önce çıplak göz ile hiç görmemiştim.Çok hoşuma gitti.Gündüz bile fark yaratıyor.Hue ile tam bir keyif olacağına şüphe yok.

2-LG Nano kullanıyordum,siyahlarda bariz ışık sızması oluyordu.Bunda neredeyse hiç yok.Siyahlar çok başarılı.

3-Daha önce 65 kullandığım için olmalı,75 çok büyük gelmedi bana,hatta 85 bile olabilirmiş dedim :)İzleme mesafem 3 metre.

4-Kumanda şık,hafif.Bulunduğu yerden aldığımda ışıkları her hangi bir tuşa basmadan yanıyor.Bazı yorumlarda yanmıyor diyenler vardı sanırım.Servis yetkilisi daha önceki kumandaların arkasında klavye olduğunu,daha sonradan kaldırıldığını söyledi.Bu tip ürünlerde olmalı bence.

5-Ses beklediğim gibi gelmedi açıkçası.Güzel,kaliteli ama ben sub ile beraber daha doygun ve yüksek bekliyordum.Bluray ile de denedim.Ama sonuç pek değişmedi.

6-Görüntü gayet güzel.Doğala daha yakın.LG de daha parlak idi.Buna alışanlara biraz soluk gelebilir ancak epey zengin ayarlar var.Mesela kristal keskinlik.Onu aktif edince daha parlak oluyor ama ben standart olana geri döndüm.

7-Android gayet akıcı,wifi bağlantısında bir sıkıntı göremedim.

8-Dahili uydu kullanıyorum.Kanal geçişi bir tık daha yavaş,ama söylendiği kadar rahatsız edici değil.Hatta rahatsız edici değil.

Biraz daha kurcalayıp izlenimlerimi yazarım.Daha önceden alıp kullanan arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyorum.
İnşallah bozulmaz .Phılıps Her şeyi ile berbat bir kabustur. Allaha emanet

2021 Eylül 'de aldığım LG 65 Nano866 ile bu ay başında aldığım Philips 75 PML 9507 ışık sızması testini gönderiyorum.Miniled bariz çok iyi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-28-01-38-46-01_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-28-01-38-46-01_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    13.8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-03-28-01-41-57-69_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-28-01-41-57-69_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    11.8 KB · Görüntüleme: 37
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri