Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Fırın Aşırı Buharlaşma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Btk17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Btk17

Yeni Üye
Yeni Üye
Bu videodaki buharlaşma normal midir . Zamanla bu fırının çürümesine yol açmaz mı . Her yemek pişirmede sürekli su akıyor fırından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Anormal tabi şunlar sağlam ise;
Öncelikle havalndirma fanı çalışıyor mu, ankastre fırının takıldığı dolapta havalandırma var mı? Pişirdiğiniz sulu yemek cok mu suluydu? Mutfak soğuk mu ?

Turbo fırındır büyük bir ihtimal fanı çalışmıyor mu ? yoksa siz mi çalıştırmıyorsunuz ? fanı çalışıyorsa ve fırının arkasında üstte yada tahliye edecek bir boşlukta varsa buhar olmaz. Ama demek ki ya fan çalışmıyor ya da başka sorun var.

Havalandırma fanı derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım. Fırının çalışma modunta fanlı ve fansız olarak programlar var . Ondan mı bahsediyorsunuz. . Bu sulanma olayını her yemekte yapıyor. Su dolabın altına akıyor. Fırın şu şekilde montajlanmış şekilde.
@Fikoloji @orcun

Ekmek kek yada hamur işi piştiğindede aynısını yapıyorsa hiç normal değil.

Bu şikayetvar sitesinde aynı modelin , aynı şikayetleri var. Okuduğum kadarıyla Vestel servisi bunu bir sorun olarak kabul etmiyor

Bu şikayetvar sitesinde aynı modelin , aynı şikayetleri var. Okuduğum kadarıyla Vestel servisi bunu bir sorun olarak kabul etmiyor
Ne güzel memleket “sorun olarak kabul etmemek” :) Bende Vestel’i marka olarak kabul etmem o zaman. Bu normal değil hocam, hakkınızı arayın derim.

Ne güzel memleket “sorun olarak kabul etmemek” :) Bende Vestel’i marka olarak kabul etmem o zaman. Bu normal değil hocam, hakkınızı arayın derim.
Şimdi ben eve Vestel garantisini çağıracağım fakat bunlar sorun kabul etmeyecek biliyorum. Ardından tüketici hakem heyetine başvuracağım . Servisten sonra yoktur şeklinde bir kağıt almalı mıyım ? Sevis gelmeden önce hangi önlemleri almalıyım

Havalandırma fanı derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım. Fırının çalışma modunta fanlı ve fansız olarak programlar var . Ondan mı bahsediyorsunuz. . Bu sulanma olayını her yemekte yapıyor. Su dolabın altına akıyor. Fırın şu şekilde montajlanmış şekilde.
@Fikoloji @orcun
Şimdi bendeki fırınlı ocak vestel. Bunda da fırında turbo fan var. İçini ve dışını ekliyorum.
photo_2024-01-23_00-34-05 (2).jpg

Flaşlı çektim içi de kirlenmiş bir ara temizleyeyim. :D Neyse, tepe de işaretlediğim yerde delikler var. Buradan ufak bir baca gibi birşey bağlı içerde yukarı gidiyor.

photo_2024-01-23_00-34-05.jpg

Üst kısımda ise buradan dışarı buharı atıyor. O yüzden bizde hiç yani camda buhar falan olmadı. Bir kontrol edin derim. Sizin modelde içinde delikli yapı var mı ? fanı çalışıyor mu ? çalışıyorsa içerde bir hava akımı yapıyor mu ?

Şimdi bendeki fırınlı ocak vestel. Bunda da fırında turbo fan var. İçini ve dışını ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11794
Flaşlı çektim içi de kirlenmiş bir ara temizleyeyim. :D Neyse, tepe de işaretlediğim yerde delikler var. Buradan ufak bir baca gibi birşey bağlı içerde yukarı gidiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 11795

Üst kısımda ise buradan dışarı buharı atıyor. O yüzden bizde hiç yani camda buhar falan olmadı. Bir kontrol edin derim. Sizin modelde içinde delikli yapı var mı ? fanı çalışıyor mu ? çalışıyorsa içerde bir hava akımı yapıyor mu ?
Bu modelde , fırın ön panelden açma kolunun oradan havayı dışarı üflüyor arkada herhangi bir tahliye fanı gibi bir şey yok . Sadece Turbo fanı var sanırım fakat kırmızı ile işaretlediğim yer hava tahliye boşluğu.

Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Şimdi ben eve Vestel garantisini çağıracağım fakat bunlar sorun kabul etmeyecek biliyorum. Ardından tüketici hakem heyetine başvuracağım . Servisten sonra yoktur şeklinde bir kağıt almalı mıyım ? Sevis gelmeden önce hangi önlemleri almalıyım
Tabiki tüm yazı ve belgeleri başvurunuza eklersiniz. Bunun için bedel isterlerse onuda geri alabilirsiniz kazanırsanız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri