Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Cihaz geldi sonunda. Kısmetse yarın akşam kurulacak. Bir aksilik olmazsa 120 Hz konusunu Xbox Series X ile test eder yazarım.
Hocam çok iyi olur ben de sırf konsol için düşünüyorum.Özelikle oyun modunda nasıl olduğuna.hdm 2.1 var mı yok mu var mı ona bakarsanız sevinirim. Bu arada öncesin de araştırdınız mı bu tv ?

75ghu9000 olanı mı aldınız testleri merak ediyoruz inşallah güzel çıkar tv sorunsuz uğraştırmaz sizi hayırlı olsun

Teşekkür ederim. 65 GHQ 9500 aldım. Muhtemelen özünde GHU ile anakartı aynıdır. 120 HZ konusunu Series X ile test edip paylaşacağım.

HDMI standardında maalesf çok saçma şekilde bir çok özellik opsiyonel, yani standart zorunlu tutmuyor. HDMI 2.1 standardındaki bazı özellikler eksik olsa bile yine HDMI 2.1 logosu konabiliyor. (diğer HDMI versiyonlarda da aynı durum geçerli).

Özetle, HDMI 2.1 yazması illa 120 Hz destekleyeceği, yahut her çözünürlükte destekleyeceği anlamına gelmiyor. Ya üretici açık açık yazacak, yahut test edip göreceğiz.
120 meselesini 75ghu 9000de çözmüştük ps5 de 120hz alabiliyorum ancak dediğiniz gibi her çözünürlük için 120hz desteklemiyor tv. 1080pye kadar 120hz veriyor ama 4k için 60hz moduna geçiyor benimki.. xbox ile test edince bakalım sizinkisi ne durumda öğreniriz

Bugün arçelikten aradılar. Özellikle üstüne basa basa sordum ürünün gerçek 120 hz olduğunu ve hdmi 2.1 desteğinin olduğunu belirtti. Dediğiniz gibi birkaç ses özelliği ekleyerek hdmi 2.1 ibaresi konulabiliyor hocam. Test ettikten sonra sonucu paylaşırsanız ben de çok sevinirim. Ps5 için almayı düşünüyorum

Bugün arçelikten aradılar. Özellikle üstüne basa basa sordum ürünün gerçek 120 hz olduğunu ve hdmi 2.1 desteğinin olduğunu belirtti. Dediğiniz gibi birkaç ses özelliği ekleyerek hdmi 2.1 ibaresi konulabiliyor hocam. Test ettikten sonra sonucu paylaşırsanız ben de çok sevinirim. Ps5 için almayı düşünüyorum
4k da 120 hz önemli 1080p de 120 veriyor dedi arkadaş

4k da 120 hz önemli 1080p de 120 veriyor dedi arkadaş
Benim cihaz 75ghu9000 bunda belki durum farklidir.. Merak ettigim ps5 kullanip 4kda 120 hz tvde alabilen varmi hiç ? Çünkü 4kda 120hz verebilen oyuncu monitorleri cok pahali belkide piyasadaki birçok tvde bu şekildedir bilemiyorum.

Benim cihaz 75ghu9000 bunda belki durum farklidir.. Merak ettigim ps5 kullanip 4kda 120 hz tvde alabilen varmi hiç ? Çünkü 4kda 120hz verebilen oyuncu monitorleri cok pahali belkide piyasadaki birçok tvde bu şekildedir bilemiyorum.
olabilir bilenlere sormak lazım 4k tv 100 veya 120 hz görüntü veriyor mu yada 1080p işleyip 120 mi veriyor adem abi bilir

Tcl c645 2k da 120 hz yazılımsal olarak veriyor. Tcl c745 4k 120 hz gerçek olarak veriyor diye biliyorum. Diğer modellerde durum nasıl bilgim yok. Öyle ya da böyle hdmi 2.1 olmadan 120 hz yenileme hızı alınamaz. Panelin desteklemesi tek başına yeterli değil. Her oyun 4k 120 hz desteklemiyor tabii

Bu televizyonun 55" modelini düşünüyorum ama aklımda sorular var;
1. VRR desteği var mı?
2. MEMC desteği var mı?
3. HDMI 2.1 (2.1a) var mı?
4. Panelinin markası nedir (Koç'un yıllarca LG ile ortaklığından dolayı ve kutusunda Nanocell dediğine göre LG olmalı ama yine de emin olmak istiyorum)
5. AMD Freesync Premium/Premium Pro, NVIDIA G-SYNC var mı?
6. 4K (3840x2160) çözünürlükte 120Hz (HDR ile hemde) ayarlanabiliyor mu Windows'da vs?

Son düzenleme:
Bu televizyonun 55" modelini düşünüyorum ama aklımda sorular var;
1. VRR desteği var mı?
2. MEMC desteği var mı?
3. HDMI 2.1 (2.1a) var mı?
4. Panelinin markası nedir (Koç'un yıllarca LG ile ortaklığından dolayı ve kutusunda Nanocell dediğine göre LG olmalı ama yine de emin olmak istiyorum)
5. AMD Freesync Premium/Premium Pro, NVIDIA G-SYNC var mı?
6. 4K (3840x2160) çözünürlükte 120Hz (HDR ile hemde) ayarlanabiliyor mu Windows'da vs?

Sırasıyla:

1. Sanırım yok (olsa gözümüze sokarlardı)
2. Var
3. Var (ama full kapsamlı mı, sanmıyorum)
4. IPS. Marka muhtemelen LG (Qned). Ama teyide muhtaç
5. Sanırım yok (olsa gözümüze sokarlardı)
6. Denemek lazım.

1,5,6 belki vardır belki yoktur ama Arçelik firması bu konuda biraz özensiz. Kutunun üzerinde yazan bilgiyi web sayfasına koymamış. Türkçe kullanım kılavuzu pdf'si bozuk, açılamıyor. Anakart SOC kaynaklı freesync vb özellik belki vardır, yahut açılabiliyordur falan ama denemeden bilinmez. İnşallah vardır, sadece Arçelik'in mallığı ile kalır.

Google Play'den DRM Info, AIDA64 kurup özelliklerini kontrol edebilir misiniz? Çok teşekkür ederim resimler için.

Vatanda 32.999 a düşmüş yine
Zor duruyorum, teknosada da 8 taksit vade farksız aynı fiyattı hata veriyordu banka ile alakalı meğersem stokta yokmuş ama satışta şaşırtmadı teknosa :)

65C745 ile arasında kalmıştım, uygun fiyatlı servis avantajı önde götürüyor. 33 bandına da Xbox SX odaklı böyle bir tv bulamam gibi duruyor bir an önce almak lazım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri