Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Arkadaşlar tv nizin ekran parlakligindan memnunmusunuz dun grundigin bekodaki karsiligi olan b55q990a modeline baktım arka aydinlatma 100de idi ve ekran cok aydinlik parlak degildi.

Sizde arka aydinlatma kacta
Enerji tasarrufu modunu kapatınca bakın şahsen arka ışığı yüzde 75 yaptım yine çok parlak

Sanırım Koç, Beko diye dandik olduğunu düşünüldüğü için Beko diye satmayı bırakıp sadece Grundig olarak devam etmiş. Çünkü Beko halinin satıldığını göremedim.

65GHQ9500'ün Beko ya da Arçelik karşılığı yok. A65 Q 9900 ya da B65 Q 9900'ün Grundig karşılığı 65GHQ9550'dir. Sizlerin aldığı GHQ9500 bu televizyonlardan daha ucuz. Arada fark muhakkak var ama ne fark var bilemiyorum.

65GHQ9500'ün Beko ya da Arçelik karşılığı yok. A65 Q 9900 ya da B65 Q 9900'ün Grundig karşılığı 65GHQ9550'dir. Sizlerin aldığı GHQ9500 bu televizyonlardan daha ucuz. Arada fark muhakkak var ama ne fark var bilemiyorum.
Sayısı uyuşmuyor ama kağıt üzerinde tamamen aynı (tasarımı, kumandası bile aynı). Ama dediğiniz gibi tek bir farkı olabilir. O Beko ile bu Grundig'i alanlar her şeyini karşılaştırsa anlarız diye düşünüyorum.

Hayır, Beko hali bizzat mevcut. Beko logolusu (rebrandingi) bu oluyor:

Beko’su yok demedim ki. Onu biliyoruz zaten. Benim dediğim, beko ve Arçelik sitesindeki Monaco’ların bildiğin Grundig olduğu. Orada açıkça yazmasa bile.

Farkı rengi. Antrasit vs siyah.

9500 Grundig sitesinde stokta yok. Fiyat ondan ucuz. Stokta olmayan diğer ürünler saçma ucuz fiyatlarla görünüyor. Bkz. Oled modeller. 28bine 55, 36bine 65 inç oled var. Buyrun alın.

Bana söylenen teknoloji marketler için aynı ürün farklı kodla ütetildiği yani arçelik q 9900 denilirken vatan teknosa gibi şirketler için üretilirken ghq 9500 deniliyor dendi aynı ürün diye söylendi

Son düzenleme:
Arcelik A55 Q 990 A Q LED
beko B55 Q 990 A Q LED
grundig 55GHQ 9500

Hepsi ayni tv grundig ve bekoyu canlı gordum
Teknik ozellikleri kumandasi ELAC ses sistemi ses gücü hatta metal döküm gibi olan ayaklari dahi ayni hatta satıcıda ayni dedi

Hatta Grundig isim hakkından dolayı kaliteden taviz vermeden üretim için Arçelikten taahüt aldı.Grundig üretilirken Arçelik kafasına göre bir kalite düşümü yapamıyor.Yada garanti şartlarını da isim hakkından dolayı sağlam yapmak zorunda diyebir bilgi var gerisini siz araştırın isterseniz.Selamlar.

Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..
Sizin bu açtığınız konu “Grundig 65 Ghq 9500” kullanıcıları toplanıyor konusu gibi oldu. Siz açmasaydınız nerede toplanırdık acaba :)

Hatta Grundig isim hakkından dolayı kaliteden taviz vermeden üretim için Arçelikten taahüt aldı.Grundig üretilirken Arçelik kafasına göre bir kalite düşümü yapamıyor.Yada garanti şartlarını da isim hakkından dolayı sağlam yapmak zorunda diyebir bilgi var gerisini siz araştırın isterseniz.Selamlar.
Grundig tamamen bizim Türklere ait bir marka (Koç'a ait yani). 2007'de hisselerinin tamamını ortağından satın alarak kendi bünyelerine kattılar. O dediğiniz sadece Vestel için geçerli. Toshiba, Panasonic, Hitachi vs. lisans verdi Zorlu'ya seneler önce. Grundig ise tamamen yerli bir firma dediğim gibi. Almanlarla ilişkisi kalmadı.

Sizin bu açtığınız konu “Grundig 65 Ghq 9500” kullanıcıları toplanıyor konusu gibi oldu. Siz açmasaydınız nerede toplanırdık acaba :)
Birbirimize faydamız olduysa ne mutlu bize😊 sonuçta yeni çıkan bir Tv ve çoğu kişi merak ediyor + ve - yönlerini. Umarım bu topluluğun herkeze faydası olmuştur..

Arkadaşlar tv nizin ekran parlakligindan memnunmusunuz dun grundigin bekodaki karsiligi olan b55q990a modeline baktım arka aydinlatma 100de idi ve ekran cok aydinlik parlak degildi.

Sizde arka aydinlatma kacta
ışık sensörü var ise açıksa bu dediğiniz olabilir. Yoksa eğer arka aydınlatma gücü düşük demekki

Memc yi full açmama rağmen maç yayınlarında görüntü takılıyormuş gibi geliyor. Evet daha akıcı hale geliyor fakat takılma hissediyorum. Deneyen oldumu mediamarkt da 55 inch modelde hiç problem yoktu. Bi deneyip dönüş yapar mısınız? Hangi ayarlar ile.

Memc yi full açmama rağmen maç yayınlarında görüntü takılıyormuş gibi geliyor. Evet daha akıcı hale geliyor fakat takılma hissediyorum. Deneyen oldumu mediamarkt da 55 inch modelde hiç problem yoktu. Bi deneyip dönüş yapar mısınız? Hangi ayarlar ile.
memc yi kapalı yapman lazım bence 75ghu9000 modeli var bende ben öyle kullanıyorum

Maçı direkt antenden kablodan uydudan vb mi yoksa internet aracılığıyla mı izliyorsunuz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri