Şimdilik memnunum.
öncelikle sesi muazzam , 25 den yukarı alınmıyor 100 olsa ev sallanır o derece.
Kanal geçiş hızı makul can sıkmıyor alışıyor insan.
Memc olayı çok güzel . efekt derecesini ortadan yükseğe alınca hareketli sahneler çok daha güzel oluyor.
Wi-Fi çekimi güzel kopma kasma olmadı hiç.
bu tür Tv ler HD yayın izlemek için alınmaz onu anladım 4K da görüntü şahane oluyor tadından yenmiyor yani. Trt 4K ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden dijital platformlarda daha çok randıman alınır diye düşünüyorum. 4K oyun performasına bakmadım . Yarın Ps5 kurup onu da test edeceğ
Şimdilik memnunum.
öncelikle sesi muazzam , 25 den yukarı alınmıyor 100 olsa ev sallanır o derece.
Kanal geçiş hızı makul can sıkmıyor alışıyor insan.
Memc olayı çok güzel . efekt derecesini ortadan yükseğe alınca hareketli sahneler çok daha güzel oluyor.
Wi-Fi çekimi güzel kopma kasma olmadı hiç.
bu tür Tv ler HD yayın izlemek için alınmaz onu anladım 4K da görüntü şahane oluyor tadından yenmiyor yani. Trt 4K ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden dijital platformlarda daha çok randıman alınır diye düşünüyorum. 4K oyun performasına bakmadım . Yarın Ps5 kurup onu da test edeceğim.
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim . Ps5 performansını da değerlendirirseniz çok mutlu olurum . Ps5 de 60 hz yi geçmiyor diyenler var . Oyun da 120 hz mi 60 hz mi detaylarını merak ile bekliyoruz .