Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
BOE sevdiğim bir üretici ürünleri de belli bir kalitede oluyor genelde. Sorun yaşayacağınızı sanmam. Arçelik genelde Brennenstuhl'un ürünlerini satıyordu akım korumalı priz olarak APC'de iyidir. Evin tesisatında sorun yoksa gerek yok siz bilirsiniz.
65 inç 9500 serisinin panellerinin hepsi BOE mı yoksa 2 3 çeşit panel mı mevcut

Abicim selam hayırlı olsun
Ben bu tv ile ilgili bir paylaşım yapmaya çalıştım geçebildim mi bilmiyorum.
Benim aldığım tv nin ayağı kırıldı ve tv yüz üstü düştü.Şuan Gurundig teknik bölümü ile mücadele ediyorum.Arkadan darbe olmasa bu tv kesinlikle devrilmez dediler.Inanilir gibi değil 3 gün kullandım görüntüsü gayet iyi ama benim durumuma düşmemek için muhakkak duvara bağlat
Saygilarimla
Birde kırılan ayağın resmi mevcut mu paylaşırsanız faydalı olacaktır.

Güncelleme: Gerçekten ayak hem ileri geri, hemde yatay eksende aşırı sallantılı en ufak parmak hareketiyle salınma yapıyor. 02.03.2024 itibarıyla buraya not düşmüş olayım olası bir ayak kırılması durumunda panelin başına geleceklerden kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum. Arçelik umarım çamura yatmaz ve gerekli aksiyonları alır...

Son düzenleme:
Şunu farkettim normal kanallarda 1080i 25 Hz yazıyor. 50 Hz olması gerekmiyor mu ? Farklı bir ayar mı yapmamız lazım

Şunu farkettim normal kanallarda 1080i 25 Hz yazıyor. 50 Hz olması gerekmiyor mu ? Farklı bir ayar mı yapmamız lazım
25 FPS yerine Hz yazarak kafa karışıklığına yol açmış. Google (bazı durumlarda FPS yerine Hz tabiri yine kullanılabiliyor. Frame rate ile FPS değeri 25. İkisi de paralel yani). FPS değeri 25, görüntü 50Hz (i25 = 50i demek). TV'ler, Deinterlaced işlemini 1080/50p (50 FPS olarak) yapmaktadır. Sıkıntı yok yani .Zaten kanallar akıcı değil mi? 50 FPS videolarla aynı akıcılıkta ise sorun yok. En doğrusu 1080i 50Hz denmesiydi ya da 1080i denilip geçilmeliydi.

Son düzenleme:
Merhaba hocam memnun musunuz bende 65GHQ9500 sipariş ettim . Yorumlarınızı alabilir miyim
Şimdilik memnunum.
öncelikle sesi muazzam , 25 den yukarı alınmıyor 100 olsa ev sallanır o derece.
Kanal geçiş hızı makul can sıkmıyor alışıyor insan.
Memc olayı çok güzel . efekt derecesini ortadan yükseğe alınca hareketli sahneler çok daha güzel oluyor.

Wi-Fi çekimi güzel kopma kasma olmadı hiç.

bu tür Tv ler HD yayın izlemek için alınmaz onu anladım 4K da görüntü şahane oluyor tadından yenmiyor yani. Trt 4K ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden dijital platformlarda daha çok randıman alınır diye düşünüyorum. 4K oyun performasına bakmadım . Yarın Ps5 kurup onu da test edeceğim.

selamlar herkese

Grundıg 65GHQ9500 bu modelin fiyatı çok artmış 32bin TL gözüküyor. Grundıg 65GHu9500 bu modelle arasında çok büyük bir fark var mı? paneler aynı mı ıps mı? bilgisi olan var mı

Şimdilik memnunum.
Memc olayı çok güzel . efekt derecesini ortadan yükseğe alınca hareketli sahneler çok daha güzel oluyor.

bu tür Tv ler HD yayın izlemek için alınmaz onu anladım 4K da görüntü şahane oluyor tadından yenmiyor yani. Trt 4K ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden dijital platformlarda daha çok randıman alınır diye düşünüyorum. 4K oyun performasına bakmadım . Yarın Ps5 kurup onu da test edeceğ
Şimdilik memnunum.

bu tür Tv ler HD yayın izlemek için alınmaz onu anladım 4K da görüntü şahane oluyor tadından yenmiyor yani. Trt 4K ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden dijital platformlarda daha çok randıman alınır diye düşünüyorum. 4K oyun performasına bakmadım . Yarın Ps5 kurup onu da test edeceğim.
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim . Ps5 performansını da değerlendirirseniz çok mutlu olurum . Ps5 de 60 hz yi geçmiyor diyenler var . Oyun da 120 hz mi 60 hz mi detaylarını merak ile bekliyoruz .

Şimdilik memnunum.

Trt4k kanallarda yok sonradanmi ekliyorsun ,ekliyorsun ben manuel ekleyemiyorum izin vermiyor

Arkadaşlar sağda solda hoparlör çıkışı gibi olan şeyler gerçekte ne işe yarıyor. Ekran koruyucu alacağım acaba orayı da dahil etmeli miyim? Ses ile alakalı bir faydası varsa üstü kapanmamali diye düşündüm

Kumanda çok güzel kompakt . Tuşların hepsi elinin altında ancak ortadaki ses açma azaltma tuşu çok emanet duruyor sanki. çok geçmeden kumanda ihtiyacı doğuracak gibi duruyor . Biraz daha sağlam tuşlar olsaydı keşke . Estetik için sağlamlığı ihmal etmişler malesef

25 FPS yerine Hz yazarak kafa karışıklığına yol açmış. Google (bazı durumlarda FPS yerine Hz tabiri yine kullanılabiliyor. Frame rate ile FPS değeri 25. İkisi de paralel yani). FPS değeri 25, görüntü 50Hz (i25 = 50i demek). TV'ler, Deinterlaced işlemini 1080/50p (50 FPS olarak) yapmaktadır. Sıkıntı yok yani .Zaten kanallar akıcı değil mi? 50 FPS videolarla aynı akıcılıkta ise sorun yok. En doğrusu 1080i 50Hz denmesiydi ya da 1080i denilip geçilmeliydi.
Teşekkür ederim, yukarıdaki yorumlarda bir arkadaş kumandadan i tuşuna bastığımda 50 Hz yazıyor demiş ben kontrol ettiğimde 25 Hz yazıyor o yüzden sormak istedim. Sizde de 25 Hz mi yazıyor ?
Ek olarak aşağıdaki etiketteki panel hangisidir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20240303_002111.jpg
    IMG_20240303_002111.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Grundıg 65GHQ9500 peki bu kaç

Teşekkür ederim, yukarıdaki yorumlarda bir arkadaş kumandadan i tuşuna bastığımda 50 Hz yazıyor demiş ben kontrol ettiğimde 25 Hz yazıyor o yüzden sormak istedim. Sizde de 25 Hz mi yazıyor ?
Ek olarak aşağıdaki etiketteki panel hangisidir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Panelook sitesinden HV ile başlayan kodu sorgula

BOE. Yine aynı herkesle. Bu cihaz karma panel değil. Aynı şey 55" için de geçerli. Bu cihazlar, bu konuda rahat. 50Hz yazması için 720p kanal açılmalı ya da HDMI üzerinden görebilirsiniz. Çünkü Google FPS değeri gösterecek şekilde ayarlamış DVB'leri. Bahsettiğiniz kişi HDMI ile set top box vs. kullanıyordur benim gibi. Orada 2160p UHD 50 Hz yazıyor, 1080i ya da 1080p yapınca 1080p HD 50Hz yazıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağda solda hoparlör çıkışı gibi olan şeyler gerçekte ne işe yarıyor. Ekran koruyucu alacağım acaba orayı da dahil etmeli miyim? Ses ile alakalı bir faydası varsa üstü kapanmamali diye düşündüm
Ön cephelerinde altta iki sıra halinde tiz/surround hoparlör sürücüleri mevcut o çıtaları kapatmayın derim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri