Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 10-15bin bandında alınabilecek telefon Max. 15bin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Recoba274

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
10-15bin
Marka Model Bilgisi
Samsung Xiaomi v.b.
Selamün aleyküm 10-15 bin gibi bir bütçem var telefon ihtiyacı doğdu Huawei vardı elimden bozuldu almak şart oldu kullanımda oyun çok oynanmıcak genelde günlük kullanım sosyal medya ve kamerasının görüntüsü iyi olsun istiyorum önerileriniz varsa alırım teşekkürler

Poco X6 5G (Mi.com'da 15.000 TL)
Poco X6 Pro (bazen kampanyayla fiyat düşüyor)
Samsung A54
Redmi Note 13 Pro
Samsung A35

Samsung a54 tam işini görür
Eyvallah bı gidip bakıp görmem lazım Samsung yeni model kameraları çok acayip gösteriyo insanı 😁 ben, ben değilmişim gibi tabi bu markayı denemedim a25e bakmıştım vatanda kamera olarak orda kendimi tanıyamadım bu model nasıl görmek lazım tavsiye için teşekkürler

Poco X6 5G (Mi.com'da 15.000 TL)
Poco X6 Pro (bazen kampanyayla fiyat düşüyor)
Samsung A54
Redmi Note 13 Pro
Samsung A35
Redmi note 13pro yakından gördüm de inceleyemedim diğerlerine bı gidip bakıp incelemem lazım kamera falan nasıl gösteriyor varsa teknoloji mağazalarında tabi oralarda teşhir oluyor bakabiliyoz iyi oluyo tavsiye için teşekkürler

Redmi note 13pro yakından gördüm de inceleyemedim diğerlerine bı gidip bakıp incelemem lazım kamera falan nasıl gösteriyor varsa teknoloji mağazalarında tabi oralarda teşhir oluyor bakabiliyoz iyi oluyo tavsiye için teşekkürler
Poco'lar da güzel telefon. Xiaomi'nin sitesinde uygun fiyatı şuan

Performans olarak Poco X6 pro daha iyi görünüyor. Samsung A35 ve A54 ile ekranı ve kamerasını karşılaştırıp hangisini daha çok beğenirsen onu al. Fark az ise X6 pro. 8GB olanın fiyatı 16.699₺ 400₺ indirim kuponu da var kendi sitesinde. Antutu puanı 2 katı.

Performans olarak Poco X6 pro daha iyi görünüyor. Samsung A35 ve A54 ile ekranı ve kamerasını karşılaştırıp hangisini daha çok beğenirsen onu al. Fark az ise X6 pro. 8GB olanın fiyatı 16.699₺ 400₺ indirim kuponu da var kendi sitesinde. Antutu puanı 2 kapoco

Performans olarak Poco X6 pro daha iyi görünüyor. Samsung A35 ve A54 ile ekranı ve kamerasını karşılaştırıp hangisini daha çok beğenirsen onu al. Fark az ise X6 pro. 8GB olanın fiyatı 16.699₺ 400₺ indirim kuponu da var kendi sitesinde. Antutu puanı 2 katı.
Aynen bı incelemek lazım poco YouTubeda falan da çok öneren var eyvallah poco görsel olarakta farklı güzel gözüküyor hakkını vereyim eyvallah hocam

Bende 8/256 Poco X6 Pro var. Özetlemek gerekirse,

Artıları:

1- Oyun oynayan biri değilim ama normal uygulamalar kullanırken ki performans muazzam.

2- Ekran harika.

3- Boyutuna göre ağırlığı çok iyi.

4- Kamerası 2x modunda kayıpsız çok güzel fotoğraflar çekiyor.

5- Çabucak şarj oluyor.

Eksileri:

1- Kamerası normal (1x) modunda çok fazla keskinleştirme uygulanmış fotoğraflar çekiyor dolayısıyla orijinal boyutunda görüntülediğinizde gördüğünüz fotoğraf hiç doğal görünmüyor. Gcam kullanarak bu sorunu büyük ölçüde çözebiliyorsunuz ama her durumda Gcam daha iyi olmadığından kesin bir çözüm değil.

2- Ben kullanmıyorum ama Android Auto ile problemler yaşayanlar vardı, yanlış hatırlamıyorsam bağlayabilmek için araya usb hub gibi birşeyler takmaları gerekmişti.

3- İşletimi sistemi yeni dolayısıyla illa hataları olacaktır ki şu an beni en rahatsız eden hatası, kapatmış olmama rağmen gün içerisinde defalarca gelen telefondaki temizleyici uygulaması bildirimleri.

4- Yakınlık sensörü yok, "Virtual Proximitiy Sensing" diye birşey yapıyor. Bende gayet sorunsuz çalışıyor ama etrafta sıkıntı çekenler okudum.

5- Pusulanın çok sık kalibrasyon gerektirdiğini söyleniyor ama arabada navigasyon kullanırken pusula kullanılmadığı için şahsen tecrübe etmedim.

Pil süresi harika olmamakla beraber kesinlikle kötü değil, ortalama üstü diyelim.

Eksiler kısmındaki şeyler beni pek etkileyen şeyler değil o yüzden ben çok memnunum. Siz kullanımınıza göre eksiler mi artılar mı ağır basıyor karar verirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba tüm yazılanlara ek olarak Honor90 önerebilirim hepsiburadada kulaklık hediyeli. Fakat güncelleme konusunda bir bilgi yok maalesef. Poco x6-x6 pro işinizi görecektir ayrıca 3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak cihazlar. Samsungta iyi bir alternatif 4 yıl android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye biliyorum. Ayrıca poco cihazlarında ve Honorda hızlı şarj adatörü çıkarken samsungta adaptörü ayrıca satın almanız lazım.

Samsung Galaxy A54 kullanıyorum. Fiyatına göre güzel telefon. Güncelleme desteği de uzun bence alınır.

Bende 8/256 Poco X6 Pro var. Özetlemek gerekirse,

Artıları:

1- Oyun oynayan biri değilim ama normal uygulamalar kullanırken ki performans muazzam.

2- Ekran harika.

3- Boyutuna göre ağırlığı çok iyi.

4- Kamerası 2x modunda kayıpsız çok güzel fotoğraflar çekiyor.

5- Çabucak şarj oluyor.

Eksileri:

1- Kamerası normal (1x) modunda çok fazla keskinleştirme uygulanmış fotoğraflar çekiyor dolayısıyla orijinal boyutunda görüntülediğinizde gördüğünüz fotoğraf hiç doğal görünmüyor. Gcam kullanarak bu sorunu büyük ölçüde çözebiliyorsunuz ama her durumda Gcam daha iyi olmadığından kesin bir çözüm değil.

2- Ben kullanmıyorum ama Android Auto ile problemler yaşayanlar vardı, yanlış hatırlamıyorsam bağlayabilmek için araya usb hub gibi birşeyler takmaları gerekmişti.

3- İşletimi sistemi yeni dolayısıyla illa hataları olacaktır ki şu an beni en rahatsız eden hatası, kapatmış olmama rağmen gün içerisinde defalarca gelen telefondaki temizleyici uygulaması bildirimleri.

4- Yakınlık sensörü yok, "Virtual Proximitiy Sensing" diye birşey yapıyor. Bende gayet sorunsuz çalışıyor ama etrafta sıkıntı çekenler okudum.

5- Pusulanın çok sık kalibrasyon gerektirdiğini söyleniyor ama arabada navigasyon kullanırken pusula kullanılmadığı için şahsen tecrübe etmedim.

Pil süresi harika olmamakla beraber kesinlikle kötü değil, ortalama üstü diyelim.

Eksiler kısmındaki şeyler beni pek etkileyen şeyler değil o yüzden ben çok memnunum. Siz kullanımınıza göre eksiler mi artılar mı ağır basıyor karar verirsiniz.
Aynen hocam değerlendirmek lazım güzel telefona benziyor gayet illa her telefonda eksikler oluyor bende normalde kamera bı tık önemli çocuğun fotosunu videosunu anı olarak çok çekiyoruz oyun oynanmıyor standart kullanıcı sosyal Media falan teşekkürler hocm

Merhaba tüm yazılanlara ek olarak Honor90 önerebilirim hepsiburadada kulaklık hediyeli. Fakat güncelleme konusunda bir bilgi yok maalesef. Poco x6-x6 pro işinizi görecektir ayrıca 3 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak cihazlar. Samsungta iyi bir alternatif 4 yıl android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye biliyorum. Ayrıca poco cihazlarında ve Honorda hızlı şarj adatörü çıkarken samsungta adaptörü ayrıca satın almanız lazım.
Honor görüp inceliyemedim ama en dikkatimi çeken telefonlardan kendisi tabi mağazalarda göremedim Kütahyada telefoncular Xiaomi vivo Samsung mağaza olarak vatan Teknosa ama çok fazla seçenek yok Samsunglar ticaret olsun diye mi bilmem sadece kablo gönderiyorlar kutuda diğer markalar kılıf falanda koyuyor ayrıca hızlı şarj olayında da geride kalmış gibiler Xiaomi telfonlarda bı kaç şikayet duydum cevrende hat çekmeme gibi problem yasaniyormus Samsung hariç güncelleme desteği uzun vade verende yok . Teşekkürler hocam

A54 al geç. Hem güncelleme sözü hem de kamera altyapısı olarak pokolardan vs çok daha iyi. Unutma ki pokofonlarda vs işlemci iyi konsun diye diğer herşeyden çalınıyor. Kamera altyapısı sensörleri kaç yıllık allah bilir.

Samsung güncelleme desteği konusunda iyi a54-35- arasında kaldım Samsunglar arasında a25i kamera kötü gibi inceleme videolarından teşekkürler hocam
A54 ile A35'in işlemcileri aynı ama kamera olarak A54 daha iyi. Benim kardeşimde A34 var mesela iyi güzel ama kamerası özellikle A54 ile karşılaştırılınca A54 altı telefon istemezsiniz Samsung cephesinde.

Ben exynos işlemcili telefon almazdım telefon çekim kalitesi ve pil tüketimi.birde ekranlardaki pwm dimming olayını bir araştırın.
iki yıl kadar poco x3 pro kullandım yakınlık sensörü beni deli etmişti ve x3 pronun ekranı iki kere kırıldı çok dayanıksız.yinede poco x6 proya bi ara meğillendim ama bundada yakınlık sensörü problemleri olduğunu görünce bi haltı düzeltememişler deyip vazgeçtim.
Honor 90 bu aralar övülüyor ama kamerada ois yok,cihazda band 20 yok.
Bildiğim kadar yazdım.
Ben telefon önermiyeceğim armudun sapı üzümün çöpü hepsinin illaki bir eksiği var.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri