Bende 8/256 Poco X6 Pro var. Özetlemek gerekirse,
Artıları:
1- Oyun oynayan biri değilim ama normal uygulamalar kullanırken ki performans muazzam.
2- Ekran harika.
3- Boyutuna göre ağırlığı çok iyi.
4- Kamerası 2x modunda kayıpsız çok güzel fotoğraflar çekiyor.
5- Çabucak şarj oluyor.
Eksileri:
1- Kamerası normal (1x) modunda çok fazla keskinleştirme uygulanmış fotoğraflar çekiyor dolayısıyla orijinal boyutunda görüntülediğinizde gördüğünüz fotoğraf hiç doğal görünmüyor. Gcam kullanarak bu sorunu büyük ölçüde çözebiliyorsunuz ama her durumda Gcam daha iyi olmadığından kesin bir çözüm değil.
2- Ben kullanmıyorum ama Android Auto ile problemler yaşayanlar vardı, yanlış hatırlamıyorsam bağlayabilmek için araya usb hub gibi birşeyler takmaları gerekmişti.
3- İşletimi sistemi yeni dolayısıyla illa hataları olacaktır ki şu an beni en rahatsız eden hatası, kapatmış olmama rağmen gün içerisinde defalarca gelen telefondaki temizleyici uygulaması bildirimleri.
4- Yakınlık sensörü yok, "Virtual Proximitiy Sensing" diye birşey yapıyor. Bende gayet sorunsuz çalışıyor ama etrafta sıkıntı çekenler okudum.
5- Pusulanın çok sık kalibrasyon gerektirdiğini söyleniyor ama arabada navigasyon kullanırken pusula kullanılmadığı için şahsen tecrübe etmedim.
Pil süresi harika olmamakla beraber kesinlikle kötü değil, ortalama üstü diyelim.
Eksiler kısmındaki şeyler beni pek etkileyen şeyler değil o yüzden ben çok memnunum. Siz kullanımınıza göre eksiler mi artılar mı ağır basıyor karar verirsiniz.