kusura bakmayın daha fazla ayrıntı vermem gerekirdi. eski binanın kolonlarında çatlak olunca babam yeni ev almıs. yeni salon icin TV arıyorum. Yeni salonun ölçüleri 6x6m L salon. babam "en fazla 10k veririm bir tv'ye" kafasında ama ben biraz daha yükseltmesini rica edeceğim.
TV'ye geniş acıdan bakan herkesin ayni görüntüyü görmesini isterim. Renk gamutu kapsayıcılığının olabildiğince yüksek olmasını isterim. ekranın mat ya da parlak kaplama olması benim için önemsiz. Şu anki 43" den daha büyük olmasını isterim.
ben daha cok fiyat bandına göre alınması en mantıklı modeli merak etmiştim. mesela forumda gördüm ki 60bu8000'in panel kalitesinin fiyatına göre iyi olduğundan bahsedilmiş. yakın zamandaki iletilerde 14bin'e öğrenci indirimiyle alınabildiğinden bahsedilmiş. Fakat edu uzantılı mail'im ile samsung'un kendi web sayfasına üye olup 60bu8000'i sepete attım, ödeme bölümüne kadar geldim, öğrenci indirimi gözükmedi. müşteri hizmetlerine bağlanıp sordum o ürün için öğrenci indirimi kampanyası bitmiş olabilir dedi. şu anda bende 14.955,85 TL gözüküyor sepete atınca.
Son olarak konuyu yanlış yere açtıysam ayrıca özür dilerim sanırım soru-cevap alt forumu öneri konusu için daha iyi bir yer olabilirdi.