Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

11000₺ Televizyon önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hesef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hesef

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar, 11bin tl bütçe ile televizyon alacağım ancak çok kararsız kaldım. Büyük ekran istiyorum ama bu bütçede ancak Regal 65R755UA11 gibi seçenekler var alsam sorun çıkartır mı iyi midir hiç bir fikrim olmadığı için size danışmak istedim. 65 inc yerine 55 lik biraz daha iyi bir şey mi almalıyım sizce?

Selamlar, 11bin tl bütçe ile televizyon alacağım ancak çok kararsız kaldım. Büyük ekran istiyorum ama bu bütçede ancak Regal 65R755UA11 gibi seçenekler var alsam sorun çıkartır mı iyi midir hiç bir fikrim olmadığı için size danışmak istedim. 65 inc yerine 55 lik biraz daha iyi bir şey mi almalıyım sizce?
Televizyondan beklentileriniz oturma mesafeniz ne izleyeceğiniz önemli.

3 metreden izleyeceğim, genelde dizi film ve motorsporlarını takip ediyorum.
11 bin tl ye çok bir model seçeneğiniz yok maalesef onvo f950 ye bakabilirsiniz. TCL veya Sony önersem onlar için 2-3 bin daha eklemeniz ve 50 inçe düşmeniz gerekir

11 bin tl ye çok bir model seçeneğiniz yok maalesef onvo f950 ye bakabilirsiniz. TCL veya Sony önersem onlar için 2-3 bin daha eklemeniz ve 50 inçe düşmeniz gerekir
Hocam 65ten vazgeçtim, 55 üstü önerdiğiniz modelleri atabilir misiniz?

Çook fazla seçenek var hangisi iyi hangi kötü gerçekten işin içinden çıkamıyorum :(

Bu bütçelere 55 inç özellikle spor yayınları izleyeceğiniz televizyon bulmak baya bir zor. Çünkü bu yayınlarda hareketli görüntülerde sorunlar çok göze çarpıyor. Topun arkasından gelen buluttan tuttun, oyuncuların gölgelerine vs diye gidiyor. Model önermekten ziyade tavsiyem teknoloji marketlere gidip demoları izleyip beğendiğiniz tv için karasal yayın veya youtube da normal videolar açmak. Bu şekilde gözünüze güzel gelen modelleri belirleyip tekrar arasından seçmek :)

Bu bütçelere 55 inç özellikle spor yayınları izleyeceğiniz televizyon bulmak baya bir zor. Çünkü bu yayınlarda hareketli görüntülerde sorunlar çok göze çarpıyor. Topun arkasından gelen buluttan tuttun, oyuncuların gölgelerine vs diye gidiyor. Model önermekten ziyade tavsiyem teknoloji marketlere gidip demoları izleyip beğendiğiniz tv için karasal yayın veya youtube da normal videolar açmak. Bu şekilde gözünüze güzel gelen modelleri belirleyip tekrar arasından seçmek :)
Hocam zaten 60hz üstü bir şey alamayacağım için performans açısından çok farkları olacağını sanmıyorum. Bunu alıp beğenmezsem iade etme şansım var mı?

Hocam zaten 60hz üstü bir şey alamayacağım için performans açısından çok farkları olacağını sanmıyorum. Bunu alıp beğenmezsem iade etme şansım var mı?
Şöyle aslında. Yazılımla bunları azaltma gibi seçenekleri var. Yazılımı çok iyi olunca panel 60lık olsa dahi görüntü kalitesinden tutun, bulutlanmaya kadar hepsi değişebiliyor. 0'a inmez ama göz açısından daha çok konfor sunuyor. Bu fake refresh rate muhabbeti konusuna giriyor @Adem Helvacı hocam daha iyi bilir.,

Televizyonu alıp eve gelip kurulum yaptıktan sonra iade etme işi normalde var ama çok uğraştırırlar. Bundan dolayı marketlerden bakmak çok daha iyi olur. En azından net fikir verir. Açarsınız kaliteli bir maç özeti doğrudan anlaşılır herşey zaten. Demo mode olduğu için tvler genelde en iyi ayarlarda oluyorlar çoğu zaman.

Şöyle aslında. Yazılımla bunları azaltma gibi seçenekleri var. Yazılımı çok iyi olunca panel 60lık olsa dahi görüntü kalitesinden tutun, bulutlanmaya kadar hepsi değişebiliyor. 0'a inmez ama göz açısından daha çok konfor sunuyor. Bu fake refresh rate muhabbeti konusuna giriyor @Adem Helvacı hocam daha iyi bilir.,

Televizyonu alıp eve gelip kurulum yaptıktan sonra iade etme işi normalde var ama çok uğraştırırlar. Bundan dolayı marketlerden bakmak çok daha iyi olur. En azından net fikir verir. Açarsınız kaliteli bir maç özeti doğrudan anlaşılır herşey zaten. Demo mode olduğu için tvler genelde en iyi ayarlarda oluyorlar çoğu zaman.
Adem hocada incelemesini yapmıştı, kötü bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Dün gittim karar veremedim bidaha uğraşmak istemiyorum açıkçası :D

Ben YouTubeda şampiyonlar ligi özeti ve aspor maç özeti testi yapmıştım. Ayrıca 1080p Türk dizisi açıp görüntüde bozulma olup olmadığına bakmıştım.

hareketli görüntülerde 120 hz tv ler beni hayal kırıklığına uğrattı. Takılma donma problemleri var hareketli sahnelerde baş ve göz ağrısı yaptı. Spor maçları gibi hareketli görüntüleri izleyemedim bile çok rahatsız etti. Stabil görüntüler kaliteiydi. Samsung 65 qn90b alacakken TCL 65c635'e geldim. Onda bile yapay 120 hz olduğu için hareketli sahneler rahatsız etti. Son çare TCLP735 alacak gibi görünüyorum 60 hz, hdmi 2.1 8+2 bit

Samsung TV bu televizyondaki işletim sistemi olan tizen 6.0 iyi midir? Androidden ne farkı vardır?

Samsung TV bu televizyondaki işletim sistemi olan tizen 6.0 iyi midir? Androidden ne farkı vardır?
Tizende play store olmadığı için uygulama desteği çok az. Mesela Mx player VLC player reklamsız YouTube yukleyemezsiniz. APK indireyim kurayım diyemiyorsunuz. Çünkü TPK uzantılı uygulamalar yüklenebiliyor sadece.

Dostlar son karar nedir? TCL 55P615 den daha iyi bir seçenek var mıdır? Bununda satıcısı güven vermedi daha pahalıya hepsiburadadan satan birinden alırım heralde.

A101 de 9499 TL ye Perşembe günü satışa çıkacak 55ua2263 modelini de inceleyebilirsiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri